Liefde en de heilige strijd van het hart • Volle Maan zondag 28 maart 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie en het intens diepe proces van deze volle Maan in Weegschaal van zondag 28 maart 2021 is al weken voelbaar in een opbouw.

Het gewonde hart is intens voelbaar, maar er ontluikt een nieuw wapen van liefde en verbondenheid.

Er wordt een diepe oude wond in ons geheeld, op persoonlijk en collectief niveau, die vanuit andere lagen van ons bewustzijn (Orion) nog steeds actief zijn. Er ligt een klem of claim over de wereld en die zijn we innerlijk aan het helen.

 

Claim of klem over de Aarde

 

De transformerende energie functioneert op zijn toppen. Er zijn diepe verschuivingen bezig in de basis van het bestaan, voor iedereen.

Het is intens, de energie rond deze volle Maan, bijna niet te dragen, zo diep worden verdriet, boosheid en angsten voelbaar. Het toelaten van deze pijn herstelt de liefde, rust en veiligheid als basis van het leven. Maar niet zonder slag of stoot, het kost wel wat bloed, zweet en tranen. En misschien zijn de transformaties niet zo zichtbaar in de wereld of in jezelf, omdat er ook heel veel angst is. Controle en macht/onmacht zijn maximaal zichtbaar en zeker voelbaar. Alsof er een klem of een claim over de Aarde heen ligt die voelbaar wordt en bevrijd wil worden. (Pluto in Steenbok sextiel Mercurius in het 5de huis conjunct Neptunus in het 6de huis in Vissen. Zon, Cheiron, Venus en het gelukspunt in Ram in het 6de huis. Venus is Heer van zwarte Maan in Stier in het 7de huis conjunct Uranus en niet gecorrigeerde zwarte Maan in het 8ste huis in Stier.)

 

Moederhart

 

 

Veel mensen ervaren die claim of klem ook in zichzelf.

Dat kan op het gebied van je werk of gezin of vriendschappen. Waar ervaar jij die onvrijheid, claim of klem? Kinderen zijn meestal erg open en ontvankelijk en vooral de kinderen kunnen deze klem of claim in zichzelf en in de wereld heel sterk voelen. Ik zie hoe intens het is voor mijn eigen kind en voor andere kinderen om mij heen. De huidige maatregelen die in Nederland op scholen van kracht zijn, veroorzaken veel leed en een maximale verdeeldheid. En dit heeft zeker zijn effect op kinderen die hun spontaniteit aan het verliezen zijn en een zorgelijke hoeveelheid kinderen is somber of zelfs depressief. Mijn moederhart bloedt. (Pluto in Steenbok sextiel Mercurius in het 5de huis conjunct Neptunus in het 6de huis in Vissen. Zon, Cheiron, Venus en het gelukspunt in Ram in het 6de huis. Venus is Heer van zwarte Maan in Stier in het 7de huis conjunct Uranus en niet gecorrigeerde zwarte Maan in het 8ste huis in Stier.)

Liefde als wapen

 

 

De liefde is gewond. De moederliefde, vaderliefde, de liefde voor je buurman of buurvrouw, vriend of vriendin, onbaatzuchtige liefde voor het volk en voor elkaar. En het schreeuwt om aandacht en om hersteld te worden.

Vanaf de nieuwe Maan (13 maart 2021) is er een nieuwe stroom wakker geworden, waarin er bewustwording is gekomen over de kracht van de liefde. We worden ons bewust dat we niet kunnen bestaan zonder verbonden te zijn met elkaar en liefde te delen en te laten stromen. Het gaat om strijden voor vrijheid en de menselijke maat, maar we strijden met een gewond hart. (Demonstraties enz.) De kracht van liefde, vrede en ergens VOOR gaan in plaats van tegen, zijn de nieuwe bewust geworden wapens van het hart. (Noordelijke Maansknoop conjunct Mars in Tweelingen in het 9de huis. Mars is Heer van Venus, Cheiron, Zon in Ram 6de huis oppositie Maan in Weegschaal.)

Je kan meer lezen over het indalen van het vernieuwde AL-bewustzijn dat actief is vanaf de nieuwe Maan, en het wakker worden van de massa in de twee laatste artikelen:

Bevrijding naar een 5D maatschappij • De nieuwe maan 13 maart

Universeel AL-bewustzijn, oorsprong van alles dat bestaat


 

De revolutie begint vanbinnen

 

Ook zien we onderdrukking van vrouwen en het vrouwelijke weer oplaaien, maar ook hier zijn doorbraken die bereikt worden. Het hart, het niet rationele, het intuïtieve, de menselijke maat in de mens, gaat staan omdat de pijn niet langer te negeren is. Dit gebeurd bij IEDEREEN van binnen of je nu gevoelig bent of niet. De één kan het beter wegstoppen dan de ander. Maar dit is wat de revolutie ontketend. Van binnenuit, door je eigen pijn serieus te nemen en uit te spreken. (Pluto in Steenbok sextiel Mercurius in het 5de huis conjunct Neptunus in het 6de huis in Vissen. Zon, Cheiron, Venus en het gelukspunt in Ram in het 6de huis.)

 

Open dialoog

 

Het is van het grootste belang bereid te zijn om een open dialoog te hebben met elkaar en actief aan de slag te gaan met de verschillen in visies en meningen en dit te kunnen zien als een verrijking in plaats van iemand met een andere mening weg te zetten als een ‘complot wappie’ of ‘slapend schaap’. Door deze dialoog is het mogelijk dat er een nieuwe visie ontstaat, die de heelheid en verbondenheid juist faciliteert en nieuwe invalshoeken en oplossingen zichtbaar maakt. Dit kan zelfs met humor en lichtheid en hoeft niet zwaar te zijn, maar kan juist verrijkend zijn. Er zijn al staten in de Verenigde Staten die helemaal gestopt zijn met de lockdowns en waar met cijfers aangetoond wordt dat de virusdruk voorbij is. Ook op politiek niveau is de open dialoog wenselijk en aan de orde. (Noordelijke Maansknoop conjunct Mars in Tweelingen in het 9de huis. Mars is Heer van Venus, Cheiron, Zon in Ram 6de huis. Zwarte Zon in het 9de huis. )

 

Klem of claim ervaren

 

Ik kom nog even terug op de claim of klem die over de Aarde en ons mensen heen lijkt te liggen. Afgelopen zondag 21 maart had ik een extra webinar georganiseerd om de intense huidige processen extra ondersteuning (van binnenuit) te bieden. Daar gebeurde iets bijzonders met een groot deel van de deelnemers. Er werd een klem of claim in de nek voelbaar, alsof iets ons bij het nekvel vast had en er geen andere keus was om te doen wat er opgedragen werd.

Dit bleek een oude programmering te zijn die diep in de botten van de nekwervels en bovenkant nek zat en doorwerkte de ruggengraat in. Alsof er geen eigen keuze was om je hart te volgen en voor jezelf te zorgen. Deze klem in de nek liet maximale manipulatie, macht en controle van buitenaf voelen. Door onvoorwaardelijk aanwezig te zijn bij wat zich liet ervaren, kwam er ruimte in iets heel ouds en pittigs dat ooit in de basis van het bestaan was geprogrammeerd en heel diep in de botten zat. Er kwam een enorme zachtheid vanbinnen en vanbuiten werden we ook omgeven door een wolk van liefde. De hardheid en de klem of claim, gaven zich niet zomaar gewonnen. Maar stap voor stap is deze kracht bezig om opgelost te worden door de zachtheid, liefde en onvoorwaardelijkheid, waardoor de eigen Godskern het proces kon dragen en verbonden met de Wezenskracht van de Aarde. Ik vermoed dat dit proces ruimte en tijd nodig heeft om compleet op te lossen en daar zullen de volgende webinars waarschijnlijk wel aan bijdragen, net als de speciale webinars voor de Wortel Amethist, die ondersteunend is voor de integratie van het vernieuwde AL-bewustzijn. (Zwarte Maan in Stier in het 7de huis conjunct Uranus en niet gecorrigeerde zwarte Maan in het 8ste huis in Stier oppositie overleving Priapus in het 1ste en 2de huis in Schorpioen. Zwarte Zon in het 9de huis oppositie Diamant conjunct IC. Gelukspunt, Venus, Cheiron en Zon in Ram in het 6de huis.)

 

Herinneringen van Orion

 

Wat helder werd is dat deze klem of claim heel erg oud is en verbonden met ervaringen die ons bewustzijn heeft opgedaan in andere dimensies tijdens de afdaling in de Matrix en de stof (materie) in.

Vooral de ervaringen opgedaan in het sterrenstelsel Orion hebben aan de wieg gestaan van deze diepe programmeringen.

Op Orion heeft het bewustzijn maximale controle en macht en onmacht ervaren. Situaties die lijken op wat nu in China is begonnen te ontstaan. Diepe sociale controle met het verdienen van sociale credits.

Op Orion was de controle zo intens dat iedere afwijking, van bij wijze van spreken een millimeter, zwaar en disproportioneel werd bestraft.

Dat heeft diepe sporen van angst achtergelaten in het bewustzijn en onze multi-dimensionale opbouw die nu weer in ons geopend worden. Doordat het AL-bewustzijn (heelheid) nu helemaal aan het indalen is, tot in de diepste vezels van het lichaam, kunnen deze diepe wonden van onze menselijkheid en het hart geheeld worden. Dus zo diep is de pijn en de heling die nu vrijkomt in iedereen en in het collectief en die nu zo aangeraakt wordt door de huidige corona-maatregelen.

 

Toestaan

 

Geef er aan toe, DURF de pijn toe te laten, zodat je het kunt helen.

Neem de ruimte en tijd om deze heling toe te laten. Het kan ook voelen alsof je echt niet meer verder kunt en rust moet nemen. Het kan misschien voelen alsof je dit niet aankunt, zo diep is deze pijn en herinnering. Maar weet dat als jij je overgeeft in onvoorwaardelijkheid aan dat wat in jou aandacht vraagt, dezelfde onvoorwaardelijkheid ervoor zorgt dat de Godsvonk, de goddelijke lagen in jou, het roer over kan nemen. Je geeft je als het ware over aan je eigen goddelijke Godskern (Zelf). Deze heling vanuit de goddelijke lagen in jezelf worden altijd gedragen door iets wat groter is dan jij. Je wordt dan gedragen in het proces door het AL-bewustzijn en de multi-dimensionale oerkracht van de Aarde en de Bron die zich het laatste jaar op nieuwe niveaus openbaren. Door jouw eigen stukje te helen, helen we het collectief en het bewustzijn op Aarde. (Zwarte Maan in Stier in het 7de huis conjunct Uranus en niet gecorrigeerde zwarte Maan in het 8ste huis in Stier oppositie overleving Priapus in het 1ste en 2de huis in Schorpioen. Zwarte Zon in het 9de huis oppositie Diamant conjunct IC. Gelukspunt, Venus, Cheiron en Zon in Ram in het 6de huis.)

 

Heb vertrouwen, heb het goed…

 

© Manuela van der Knaap
inzichten.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.