Lichtversnelling en Politiek ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ashtar

❥ Jouw trilling wordt verhoogd

Tijdens de komende lichtversnelling in de herfst van 2021, worden vele innerlijke processen versneld. Bepaalde fysieke ervaringen en emoties kunnen daardoor zeer intens beleefd worden. Zie dit als een omschakeling van het oude bewustzijn naar een hogere vibratie, waarin de kristallijne cellen vanuit een hoger bewustzijn geboren worden.

 

De frequentie waarin jij je nu bevindt gaat veranderen. Op de golven van de maan kunnen er vele lichtdeeltjes opengaan, waardoor het bewustzijn verandert. De *drie manen welke tijdens de herfst volledig rond worden, gaan de upload versterken. Deze versnelling gaat iedereen aanraken, dat betekend dat elk mens op aarde een stapje hoger in de frequentie gaat komen. De liefde op aarde wordt groter en wint terrein.

 

Er zijn vele soorten frequenties op aarde en deze versnelling brengt alles in een hogere sfeer. Waardoor er een grote ommekeer komt in het verbreden van de visie. Jouw ogen gaan anders waarnemen en kijken door de sluiers heen. Tijdens deze upload wordt het steeds sneller duidelijk waar het keerpunt van goed en kwaad ligt. Het gevoelsleven van de mens wordt sterker en de intuïtie intenser. Onwaarheden worden direct opgeruimd en aangepakt.

 

Politiek

 

Het politieke-bewust-zijn kan nu niet meer vanuit het oude verder gaan. Formaties die vanuit een oud principe willen gaan regeren zullen falen. In Nederland betekent dit: dat het politieke concept vernieuwd mag worden. Het moeizame gevecht om een coalitie op te starten is daarom nog niet bereikt. Zij gaan meer succes boeken in 2022, wanneer de versnelling heeft plaatsgevonden. De versnelling van energie zorgt ervoor dat er vanuit een andere visie gekeken wordt, dit wordt het omslagpunt naar een humane en spirituele samenleving. 

 

Toch zal het hier en daar nog moeizaam verlopen, omdat de oude processen nog niet helemaal verdwenen zijn. Het aangaan van een nieuw concept blijkt zich nog niet helemaal te kunnen verspreiden over de hele wereld. Dit zal deels leiden tot vertraging in het neerzetten van nieuwe politieke programma's. Pal daar tegenover staan er nieuwe golven op in het herstructureren van de maatschappij. Deze landen, gebieden of groeperingen gaan zich losmaken van het oude regime en dit zal leiden tot een andere vorm van heerschappij.  

 

Tijdens en na de lichtversnelling worden er vele nieuwe ideeën geboren. Het zorgt voor het openbreken van oude structuren. De uploads gaan ondanks alles gewoon door en het oude systeem mag dit gaan ondervinden. In heel de wereld gaan er vele massademonstraties ontstaan. Oude angstprogramma's in een nieuw jasjes steken gaat niet meer werken, want zij worden veel te doorzichtig. Positieve gedachten om een nieuwe insteek vanuit de politiek te maken vormen wel een goede basis. Zodra dit begrepen wordt, kan het gaan stromen. Op een kleiner vlak zal dit steeds vaker succes krijgen, waardoor het de basis kan worden voor een grotere aanpak. 

 

Uitwerking

 

Voel goed wat je hart zegt en werk vanuit liefde en empathie. Bescherm jezelf en weet dat er via deze hogere trilling een diepe intuïtieve kennis opengaat. Dit natuurlijke weten geeft de juiste richting aan en het geeft signalen af via de droom. Jouw kosmische klok wordt gereset en dat wordt merkbaar. De kosmische krachten gaan de mens helpen, om de balans te behouden. Een lach is meer waard dan een stuurse blik, besef dit en pas dit toe. Je zult zien dat de verhoogde trilling het positieve in jouw versterkt.

 

De tegengestelde krachten die doorwerken in hen die verward en angstig worden, zorgen voor disbalans in hun systeem. Zij zullen deze aarde gaan verlaten of na een diep proces van ziek zijn, weer opstaan. In 2022 wordt de energie rustiger. 

 

Drie fases in lichtversnelling

 

❥ 1) De fase vóór de lichtversnelling, de zomer: " Het verzamelen en opslaan van zonlicht in je gehele systeem, dit om je sterk te maken voor de donkere (winter)maanden. Het vormt een prachtig buffer en een veilige basis om de lichtversnelling te integreren."

 

❥ 2) De fase tijdens de lichtversnelling, de herfst: "Ontstaat van de grote lichttransformatie, de cellen zijn inmiddels gevuld met zonlicht en nu komt er via de versnelling een upload in je systeem. De deeltjes van etherisch licht versnellen het proces op aarde en in jouw bewustzijn. De verhoging van het energielichaam krijgt een grote omzetting in jouw totale frequentie."  

 

❥ 3) De fase ná de versnelling, de winter: Deze periode brengt rust om alle lichtfrequenties te stabiliseren. Alles werkt nu door en dit merkt je. De energiegolf komt tot rust maar in jou gebeurt er nog heel veel. Vertrouw op je natuurlijk proces in je lichaam en geest, ga er doorheen vanuit overgave. 

 

Tijdens de winterzonnewende wordt de lichtfrequentie verankerd. 

 

Zorg tijdens alle fases voor rust en liefde, zodat storingen en onrust je niet kunnen vatten. Stap niet in de val van angst. Zet het op tijd van je af via stilte processen, meditaties, in de natuur zijn, het gebed tot God, verbinding maken met de Goddelijke stroom van liefde, beweging en ontspanning geven je de bescherming die men nodig hebt. 

 

Stem tijdens elke volle maan af en kijk wat Zij je verteld. Verstevig je energie.

 

De fase na de lichtversnelling 2022

 

In deze fase gaat de lente ontkiemen op aarde en de nieuwe geboorte wordt zichtbaar. Vanaf dit punt komt er een grote omkering in het herkennen van de waarheid en in het zien van wie je werkelijk bent. Vanaf nu gaat er langzaam een grote Lichtpoort open welke op wereldniveau zal doorwerken. Lichtversnellingen komen na 2021 steeds vaker voor en de mens kan dit steeds beter aan. Er mogen duidelijke keuzes gemaakt worden naar het pad waarop jij wilt lopen. Veranderingen gaan snel en volgen elkaar direct op, wees flexibel en laat op tijd los.

 

Het vasthouden van de angst zorgen voor vertraging en meer lijden. Hoe meer je meegaat in de natuurlijke beweging van de aarde, hoe fijner de Aquarius energie door je heen stroomt.

 

Houdt het hoofd koel en het hart warm.

 

Adonai Ashtar

 

Ik groet de vrede in je hart

 

© Arthura Hector
www.ashtar-rose.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.