Innerlijk werk ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Pamela Kribbe channelt Jeshua

 Klik hier om deze channeling gratis te downloaden


Ik ben Jeshua.

Ik ben drager geweest van de Christus-energie in een tijd en een omgeving waarin ik niet welkom was voor de gevestigde orde. Ik kwam in zekere zin te vroeg en tegelijk was het nodig dat in die tijd de kiemen van een nieuw bewustzijn werden gezaaid.

Deze kiemen hadden tijd nodig om wortel te schieten en geaard te raken, zodat er stevige, gewortelde bomen en planten uit zouden groeien.

Jullie zijn degenen die nu vorm geven aan de kiemen van de Christus-energie, die toen gezaaid werden


 Jullie zijn de gewassen die tot bloei komen, de bomen die geworteld zijn in de aarde.

Door verschillende levens heen heb je geprobeerd het bewustzijn in je hart, de liefde die er in je is, te delen met de aarde en de mensen om je heen.

Het is niet alleen in dit leven dat je bent geraakt door spiritualiteit, door de hart-energie, door het verlangen naar innerlijke groei. Al meerdere levens ben je daar mee bezig en probeer je je staande te houden met deze roep in je hart, in een wereld die niet altijd klaar is voor wat jij wilt en wat jij voelt. Je loopt dus uit de pas.

In deze tijd ben je nog steeds een voorloper, een pionier. Dat vraagt veel van je, want je bent ook een mens. Je bent niet alleen hart, engel en licht; je bent ook kind geweest, emotioneel beschadigd geraakt, uit evenwicht, hongerig en dorstig naar innerlijke voeding, naar begrip van anderen, naar samen zijn, naar verbondenheid. Veel in je leven heb je alleen moeten doen. Je hebt je zelf vaak in alleenheid moeten leren begrijpen, omdat er te weinig resonantie was in je omgeving van je ouders, familie en later van leeftijdgenoten.

 In dat alleen zijn ben je ook gaan twijfelen aan jezelf en heb je je afgevraagd wie je was, wie je bent en waarom je toch zo anders bent, zo afwijkt van de energieën om je heen; van de wereld om je heen.

Denk aan mij; voel mij. Ik ben een vriend en een broer, een gelijkgestemde. Ik weet hoe het is om anders te zijn; om anders te voelen en waar te nemen en daaronder te lijden. Omdat je niet in de pas loopt met de anderen en tegelijk zoekt naar verbondenheid en eenheid met de anderen.


Ik was niet perfect als mens; ik kwam iets nieuws brengen. Maar ik had ook een dorstig en hongerig kind in mij, dat zocht naar verlossing en innerlijke vrede. Voel wie ik was en herken jezelf in mij.

 

Stel je nu voor dat je in een kring van gelijkgestemden zit


Je kunt deze kring voor je zien, maar maak hem maar veel groter. Er zijn andere zielen verbonden met jou, levend op aarde of ergens daarbuiten, met wie jij een netwerk vormt, een web van verwante zielen. Die zijn heel echt aanwezig en verbonden met jou. Voel hun energie!

Je bent niet alleen op aarde. Er is veel aan het veranderen in deze tijd. De bewustzijnsverandering is om twee redenen niet tegen te houden.

 1) Er is een groep zielen die voorop loopt en die heel sterk de roep voelt om het hartsbewustzijn in zichzelf te ontwikkelen, om vrij te worden van oude angsten en zware emotionele lasten. Jullie behoren tot die groep.

 2) Er is ook een groep die zich nog niet daar bevindt in het bewustzijn, maar die zeer diep lijdt. Er is zoveel angst, pijn en verdriet in mensen op aarde dat er een innerlijke noodzaak ontstaat, een innerlijke schreeuw, om verandering. Het kan niet bij het oude blijven; het oude is onhoudbaar geworden.

 

Vanuit diepere lagen in de mensheid, dus niet alleen vanuit voorlopers of een pioniersgroep, is er nu een roep om verandering


Alleen bij de mensen bij wie het lijden intens is, maar het bewustzijn nog niet erg groot, daar vindt die roep, die schreeuw om verandering plaats op een onoverzichtelijke, chaotische manier.

 Ook uitspattingen van geweld in de wereld zijn een symptoom van die noodzaak om te veranderen.

Psychisch lijden, psychiatrische aandoeningen, depressie, suïcide, al dit soort verschijnselen zijn verbonden met het geheel van de wereld; ze staan niet op zichzelf.

Als het lijden te groot wordt in een mens, dan is er een noodkreet, een vraag om verandering


 Jullie zijn onder meer hier op aarde om antwoord te geven op die hulproep: door wie je bent en door wat je zelf hebt meegemaakt.

Maar wat betekent dit voor jullie concreet?

Velen van jullie voelen al je leven lang een drang, een inspiratie om iets bij te dragen aan de ontwikkeling van het bewustzijn op aarde. Niettemin heb je ook te maken met je eigen, je individuele lasten vanuit het verleden, en die nemen je vaak helemaal in beslag. Je denkt vaak niet toe te komen aan het ‘echte’ werk: het bijdragen aan een andere wereld. Dat beeld dat je hebt van jezelf wil ik corrigeren.

Het voornaamste werk dat je hier doet op aarde is innerlijk

 

Door hier te zijn en innerlijk jezelf te bevrijden van je oude emotionele pijn en verwondingen, schep je voor het bewustzijn, het collectieve bewustzijn op aarde, een weg. Je baant een pad in de wildernis. Een pad dat nog niet door velen begaan is.

 Dat wordt energetisch beschikbaar voor mensen bij wie de pijn zo groot is dat ze willen veranderen, dat ze bereid zijn het oude los te laten.

Jouw pionier zijn heeft dus niet te maken met in de wereld op de barricades staan, maar met het bewustzijnswerk doen dat individueel op jouw weg komt.

Door dat in jezelf op je te nemen bereiken de ontkiemende zaden van het Christus-bewustzijn jou. Je hart wordt licht; je accepteert jezelf steeds meer. Je ontwikkelt liefde voor jezelf. Als je dat doet, groeit tegelijk je compassie voor de ander.

Dat straal je uit naar anderen en zo verspreidt het Christus-bewustzijn zich op aarde


Ook naar degenen, misschien heel ergens anders op de wereld, die in pijn en nood verkeren. Zij hebben baat bij jullie bewustzijnsontwikkeling. Vertrouw daar op! Jij bent niet alleen, maar zij zijn ook niet alleen.

 Er zijn netwerken, kringen van gelijkgestemden op energetisch niveau. Hoe meer je je daarmee verbonden weet, innerlijk, hoe makkelijker jouw weg wordt en hoe meer je dit tegelijk doorgeeft aan andere kringen, andere netwerken van zielen. Je bent echt opgenomen in het geheel.

Nu vraag ik je tenslotte om je een fakkel van licht voor te stellen: een zuivere, witte vlam, die je vasthoudt in je handen en brengt naar het gebied van je buik, je buikholte.

Je voelt hoe die vlam heel zacht en zuiverend is en een enorme eerbied uitstraalt voor jou, als individuele ziel. Je bent heel oud en hebt al veel doorleefd. Je bent geen nieuwkomer. Voel de diepte en wijsheid die in jouw ziel aanwezig is. Voel dat het licht van deze fakkel dat weet!

Het licht weet wie jij bent

 

Laat het maar groter worden. Dit zachte, wetende licht, laat het maar uitdijen, zodat het om je rug, om je borst heen en om je benen heen gaat stromen. Het is heel rustig en zacht en straalt volledig respect uit naar wie jij bent, hier en nu. Laat het door je voeten stromen, de aarde in, en voel je geworteld. Voel het hart van de aarde. Zij heet je welkom.

Laat dit licht dan ook om je hoofd en schouders heen stromen en oude gedachten wegwaaien. Het wordt helder en stil in je hoofd. Je kijkt naar het denken in je hoofd dat je vaak in beslag neemt. Vanuit het stille, witte licht laat je het een beetje los; je voelt dat het niet meer nodig is.

 In jouw ziel zit intelligentie, die hoger is dan die van het denken. Laat die intelligentie rust brengen in je hoofd. Laat het licht doorstromen naar je kruinchakra en voel de rust daarvan.

Ik groet jullie allen vanuit mijn hart en blijf altijd verbonden met jullie.

Dank je wel.

© Pamela kribbe
www.pamela-kribbe.net
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.