Ik vind Trump een held ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Trump is voor mij een held.

Ik ben niet voor of tegen Trump, net als ik niet voor of tegen het leven ben.

Trump is nu gewoon de president van de VS.

Zoals je op de afbeelding kunt zien is Trump de absolute koning ooit, als het gaat om kinderen redden uit de seksslavernij.

Heel veel machtige en beroemde mensen worden gearresteerd voor kindermishandeling en kinderhandel.

Dit vind ik nobel en fantastisch van Trump. Hij heeft zijn belofte namelijk waar gemaakt en in de eerste week van zijn presidentschap een wet aangenomen om deze wereldwijde mishandeling tot in de wortel aan te pakken.

Nu Trump dit ook prachtig waar maakt terwijl de media een ander record breekt, namelijk de meest afgezeken president ooit in de media, is hij voor mij een held.

 
Mijn vader is ooit bruut afgezeken in de media.

Het maakt dan ook niet uit dat een krant het rectificeert, dus op pagina 314, in één regel aangeeft dat het niet klopte. De hypnose van de kudde is gelukt en nu meer dan 20 jaar later merkt mijn vader de gevolgen hier nog steeds van.

Ik heb dit allemaal van dichtbij meegemaakt daarom heb ik zoveel respect voor Trump omdat hij bijna alle media tegen zich heeft.

Trump kiest ervoor geen slachtoffer te zijn maar hij gaat los als de beste president ooit als het gaat om het bevrijden van kinderen.

Ⓞbama die zo geliefd is door de media doet alsof hij anderen wilt helpen met Ⓞbamacare en geeft 5.000.000.000 dollar uit aan alleen de website van Ⓞbamacare. Net als bijvoorbeeld het rode kruis, dat ook 4.000.000.000 uitgeeft aan het bouwen van 6 (!) huizen, daar houdt de media van en rapporteert deze feiten natuurlijk niet aan de kudde.

Ik wil het liever niet over politiek hebben maar de daden laten spreken, die we kunnen waarnemen. Trump heeft de beste economie gebouwd sinds 50 jaar, hij gaat voor vrede in Korea en haalt overal in de wereld de vele legertroepen terug.

Als super succesvol mens is het logisch dat Trump een goede economie bouwt maar ook vrede sticht en meer kinderen dat ooit bevrijdt, dat heeft een groot deel van de kudde nog niet eerder gehoord.

Ik ben dus niet voor of tegen Trump. Ik vind Trump gewoon een held om wat die doet terwijl hij met de zweep krijgt van de media.

Politiek daar hou ik mij persoonlijk niet zo heel veel mee bezig. Ik ben meer een levensgenieter en deel hierbij de schoonheid die ik waarneem met je. Ik hoop dat de media dit ook gaat doen, omdat er meer dan genoeg goed nieuws is voor wie zoekt en tussen de regels door kan lezen.

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl


Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 

Actuele boodschappen voor lichtwerkers


Zondag 7 juni om 20:00 uur

Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde en Maria Magdalena

 

Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 

Pamela channelt de Aarde (Gaia) over de relatie tussen de coronacrisis en de diepe invloed van een mannelijke energie die vervreemd is geraakt van het hart, de focus overmatig op het mentale legt en het contact kwijt is met het vrouwelijke.

 

Het vernietigende effect van deze ontwortelde mannelijke energie, zegt de Aarde, is niet iets wat zich alleen in de buitenwereld voltrekt (denk aan de verwoesting van de natuur en de onmenselijkheid van een voornamelijk op consumptie en productie gerichte economie). De ontspoorde mannelijke energie zit ín ons allen en beïnvloedt ons dagelijks denken, voelen en handelen.  Het obsessieve denken, gericht op beheersing en controle, is een tweede natuur geworden, en de huidige crisis wijst op de grenzen aan deze houding. 

 

De natuur, de aarde, geeft die grenzen langzamerhand steeds duidelijker aan; de coronacrisis is één manier waarop de wal het schip keert.   

 

Er is een vrouwelijke energie in de aarde, en in ons als kinderen van de aarde, die gezien en gehoord wil worden. We kunnen haar echter niet horen met het verstand, wel met ons hele wezen, dat zoveel meer omvat dan het denken.

 

Voelen vanuit je buik – laat de crisis vóór jou werken

 

Pamela channelt Maria Magdalena over de noodzaak om – juist nu – te gaan leven vanuit je innerlijke weten, dat zich energetisch gezien in de buik bevindt en niet in je hoofd. Maria Magdalena zal erop wijzen dat de ontwrichtende effecten van de huidige crisis vooral dat deel van jezelf raken dat niet in harmonie is met je ziel. 

 

Angst, niet willen voelen, wegvluchten en mentale oplossingen bedenken voor de problemen in je leven, zijn reacties die niet overeenstemmen met wat de ziel in jou wil. Jouw ziel wil niet ‘gelukkig zijn’ op een oppervlakkige manier of ‘alle zaken op orde’ hebben. Jouw ziel wil dat je aandacht geeft aan het essentiële: wat geeft je leven zin, wat ráákt jou ten diepste, waar wil jij echt energie in stoppen? Deze crisis nodigt uit tot een fundamentele herbezinning daarop en Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op het belang van ‘zakken in je buik’ en ‘de diepte ingaan’, opdat het licht van je ziel werkelijk kan indalen.

 

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers op zondag 7 juni om 20:00 uur. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland