Ieder heeft de keuze ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Zo vaak is het alsof je gelooft dat er maar een kleine stapel aan overvloed bestaat en dat, als jij meer gebruikt dan de bedoeling is, je een ander tekort doet. En weet je wat? Zij gedragen zich óók zo, alsof jouw succes hen ervan weerhoudt om zelf succesvol te zijn. Maar in werkelijkheid is het enige wat hen ervan weerhoudt om succesvol te zijn, dat ze in harmonie zijn met géén succes hebben: 

Ze klagen, ze hebben een slecht humeur, ze zijn chagrijnig, ze zijn negatief, ze veroordelen, ze verwijten, ze voelen zich schuldig, ze zijn bang. Met andere woorden, ze laten allerlei emoties toe waarvan jij besloten hebt om daar niet meer voor te kiezen. Jij kiest gedachten die goed voelen. Zij kiezen nog steeds die andere gedachten, en vervolgens zeggen ze, “Het is niet eerlijk.”

En wat je tegen hen zou willen zeggen is, “Oh jawel, het is heel eerlijk. Ik heb gewoon de gevoelens ontdekt die succes toelaten, en gevoelens die Welzijn toelaten, en gevoelens die overvloed toelaten, ik heb andere gevoelens gevonden....en geleerd om mezelf zo te voelen, wat er ook gebeurd.” 

En dan zeggen ze, “Maar kijk naar al die slechte dingen die er gebeuren. Hoe kun je je dan toch zo voelen?” 

En jij zegt, “Ik kijk niet naar die slechte dingen.” 

En ze zeggen, “Maar dan heb je je hoofd in het zand.”

En jij zegt, “Nee, ik heb mijn hoofd in de wolken. Ik heb mijn hoofd daar waar het succes is. Ik heb mijn hoofd waar Welzijn is. Ik heb mijn hoofd daar waar het goed voelt.”

En zij zeggen, “Nou, dan kijk je niet naar de werkelijkheid.”

En jij zegt, “Ah, maar ik creëer zelf de werkelijkheid. Ik ben vibrationeel in harmonie met mijn Bron-Energie. Ik laat het Welzijn door me heen stromen. En niet alleen brengt het me de dingen die ik wil, het voelt ook nog eens heel goed.”

En ze zeggen, “Maar kijk hier naar, kijk hier naar,” zeggen ze terwijl ze je aan je jas trekken, “Hoe kun je hier nou niet naar kijken?”

En jij zegt, ‘Ik heb daar gekeken en ik weet hoe dat voelt. Ik weet waar het me brengt. Dat brengt me wat jij hebt. Dat is een keuze. Met andere woorden, we kunnen ons zus of we kunnen ons zo voelen. Ik heb ontdekt dat ik niet afhankelijk ben van de omstandigheden want voor ieder verschrikkelijk ding dat er te zien is, is er een mooi ding om te zien, en ik heb mezelf gewoon opnieuw georiënteerd. In het begin was dat niet makkelijk want in het begin was ik meer in harmonie met dat soort dingen en voelde het ongewoon om daarginds te kijken. Ik voelde me zelfs wat schuldig om naar daarginds te kijken omdat het gewoonte was om naar hier te kijken. Maar toen ik steeds wat vaker daar begon te kijken, ontdekte ik Wie-Ik-Werkelijk-Ben en het was alsof een Groter Deel van mij door me heen begon te stromen en me helderheid bracht.” 

En gaandeweg zul je je niet meer schuldig voelen omdat je je goed voelt.

Soms zegt men tegen ons, “Abraham, jullie leren egoïsme.” En wij zeggen, inderdaad, dat doen we. Je moet egoïstisch genoeg zijn om jezelf goed te willen voelen om uit de Energie van je Bron te kunnen tappen.   

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl 


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.