Hogere trillingen in het onderbewustzijn integreren ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Weet jij dat je de eerste 7 jaren van je leven een spons was?

Tot je zevende levensjaar zijn je hersengolven hetzelfde als van een volwassene die slaapt.

In die zeven jaar tijd heb jij je onbewuste gebouwd.

Dat heeft een praktische kant, waardoor je nu kunt lopen zonder daarover na te denken en nog zoveel meer praktische dingen. Je onbewuste is als een prachtige automatische piloot. 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen voor meer dan 90% onbewust zijn gedurende de dag door, waardoor de kwaliteit van je onbewuste erg belangrijk is voor je algemene welbevinden.

Helaas is die kwaliteit vaak te laag om de hemel op Aarde te kunnen ervaren.

Dit komt meestal doordat je op jonge leeftijd niet bent geleerd dat je prachtig bent, precies zoals je bent en dat het niet uitmaakt wat voor jou goed voelt en jij vrij bent om dat te doen.

Nee, meestal kreeg je regels en dogma’s en dien je jezelf in een keurslijf goed te gedragen en goed te presteren, anders zijn je opvoeders teleurgesteld in je of erger en was je vaak slachtoffer van de grillen van je omgeving. 

Jeshua is een prachtig voorbeeld van ziel met een menselijke incarnatie, dronken van de liefde van God, waardoor hij kon houden van zichzelf als dat God van hem houdt, met het gevolg dat hij zoveel te geven had/heeft.

Iedere dag van zijn leven herinnerde hij iedereen eraan, dat hij hun gelijke is en dat ook zij dit kunnen ervaren en hij jou nu indirect hieraan herinnert. 

Waarschijnlijk is jouw onbewuste zo geprogrammeerd, dat jouw handelen en hoe jij in de wereld staat, sterk is beïnvloed in jouw eerste 7 levensjaren. De spijkers in de handen en benen tijdens de kruisiging van Jeshua zijn hiervoor een soort letterlijke beeldspraak.

 

Je leeftijd maakt niet uit, aangezien ik ervan uitga dat je boven de zeven jaar bent als je deze informatie tot je neemt: jij als Meester die je bent kan jezelf hiervan bevrijden. 

We horen vaker dat mensen spreken over de verschuiving van de 3e naar de 5e dimensionaliteit en dat dát aan het gebeuren is.

 

Ondanks ik geloof in de multidimensionale realiteit van de ziel, die in alle dimensies tegelijkertijd aanwezig is, denk ik dat de mensen het hier hebben over de beeldspraak om jezelf van het kruis halen en vrij te worden om je eigen authentieke zelf te zijn. Dus alle regels, wetten en verplichtingen los te laten en nog maar één richtlijn te hebben en dat is van jezelf houden zoals God van jou houdt. 

 

Mocht je nog niet weten waar je gevoel vandaan komt dan herhaal ik dat hier nog eens en dat zal ik mogelijk de rest van mijn leven blijven herhalen;


Je gevoel is de mening van je ziel over de gedachten die je denkt.

Jouw ziel, God, Spirit, of welke naam je er ook aan wenst te geven is; Liefde

 

Als jij jezelf niet goed genoeg vindt - je vindt jezelf te dun, te dik, te kort, te lang, te lelijk, te dom, voel jij je ontzettend slecht. Maar waarom?

Jouw ziel vindt jou prachtig en doet niet mee aan vervelende gedachten over jezelf of anderen, daarom voel jij je bagger. Maar vind jij jezelf prachtig, een wonder, een zegen, etc, dan voel jij je heerlijk omdat de ziel het daarmee eens is. 

 

Houden van jezelf zoals de ziel van jou houdt, is het Koninkrijk der Hemelen binnengaan waar Jeshua het zo vaak over had en daaraan toevoegde ''De rest zal je gegeven worden''. 

Dit is ergens ook logisch want zoek jij een baan of een partner - als jij verliefd bent op jezelf dan ben je onweerstaanbaar. 

Vaak is je onbewuste geprogrammeerd om niet 'egoïstisch' te zijn als gevolg van voorwaardelijke liefde in je omgeving.

Jij moest niet doen wat goed voelde voor jou, maar je moest doen wat goed voelde voor je ouders, opvoeders, voor je leraren, voor je werkgever, etc. Om bij de beeldspraak te blijven van spijkers uit je handen en benen te trekken - zo heftig kan het zijn, om de houding aan te nemen dat niets belangrijker is dan dat jij je goed voelt en dus in uitlijning bent met je ziel.

 

De irritaties, frustraties, de innerlijke onvrede en ook de angsten waar zoveel mensen last van hebben in deze tijd, zijn als de weeën voor deze bevalling naar multidimensionaal bewustzijn. 

 

Hogere trillingen in het onderbewustzijn integreren

 

Omdat je ''onbewust bent als je slaapt'', kan het heel handig zijn om liefdevolle boodschappen aan te hebben staan zoals de vele audio opnames die we in de webshop aanbieden, waarvan er ook veel gratis beschikbaar zijn. Volgens wetenschappers komt dit doordat de boodschap of trilling dan direct je onderbewustzijn ingaat. Persoonlijk heb ik dit zelf gemerkt en hoor ik hier succesverhalen over, en deel ik daarom deze tip. 

Mediteren (15 minuten maximaal, je best doen om even niet te denken) en heerlijk in de natuur zijn, doen ook wonderen.

 

Je bent altijd nu, maar ben je? En voel jij je altijd vrij om te doen wat goed voelt voor jou, in het hier en nu?

 

Je bent een prachtig kind van alles dat is, altijd nu en met een intuïtie in jezelf die de beste weg weet voor jou om jouw droomleven te creëren. Maak je vrij van de echo van het verleden, ook wel het ego genoemd. Laat alles zijn dat er zich aandient en ga van overleven naar leven. 

 

Stop met het verwende kind te spelen die alleen maar blij wordt als die zijn zin krijgt. Stop met het wachten op geld, de ideale partner, de ideale omstandigheden, voordat jij je goed kunt voelen.

 

 Jij als Meester van jouw versie van de realiteit kan zelf gedachten kiezen en het gevoel dat je hiervan krijgt is de feedback van de ziel over de gedachte die je kiest te denken.

 Jij als Meester kan kiezen om te haten of te houden van.

 Jij als Meester kan kiezen om ondankbaar of dankbaar te zijn.

 

 Jijzelf draagt hier de sleutel van verlossing als de Meester die je bent. Of je dit nu bewust bent of niet.

 

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl

 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.