Hier in de voorhoede van het Denken ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

Vraag:


Als het niet-fysieke zo geweldig is als ik denk, waarom verlaten wij het dan?

Antwoord:


Nou, je verlaat het nooit, maar soms neem je die niet-fysieke energie en focust het in een fysieke omgeving. Met andere woorden: je bent niet dood of levend, fysiek of niet-fysiek. Je bent altijd niet-fysiek en soms hier gefocust. En dat niet-fysieke aspect van jezelf heeft een super fantastische tijd, of jij dat nu wel of niet hebt.

Gast: Dus het is niet zo dat de hemel saai is of zo.

 

Abraham: Dat wat de hemel is, is deze gehele expansieve plek, en dat wat jullie de hemel noemen omvat alles wat jullie als fysiek mens hier ervaren.

Met andere woorden: deze Bron-energie stroomt door je heen.... en als je je alert voelt, dan is dat je Innerlijk Wezen.

Als je enthousiast bent,

is dat je Innerlijk Wezen.

Als je je trots voelt,

is dat je Innerlijk Wezen.

Als je liefde voelt,

is dat je Innerlijk Wezen.

Die goede gevoelens, de positieve emotie die je voelt, is dat je jezelf laat voelen wat je Innerlijk Wezen voelt.

Je weet wel, dat gevoel dat je wel een radslag zou willen maken, of dat gevoel als je naar muziek luistert en je binnenste gewoon naar buiten keert, of dat gevoel als je naar je kleinkind kijkt of je partner en overstroomt van waardering.... Dat is je Innerlijk Wezen, dat is hoe je Innerlijk Wezen voelt.

En we beloven je.... je Innerlijk Wezen die energie door jou heen focust, is geen enkele opoffering voor je Innerlijk Wezen, en jij bedoelde je ook zo te voelen.

Het is alleen doordat je zo verantwoordelijk wordt hier in je fysieke lichaam dat je het niet toelaat. Het is alsof je overal wat drab oppikt, alsof je hier wat oppikt en daar wat oppikt totdat je niet meer helder kunt zien, terwijl je jezelf hier en daar alleen maar wat hoeft op te poetsen.

 

Gast: Oké.... en dan, als ik overga en besluit om zuiver niet-fysiek te zijn, is er dan een gewaar zijn van het IK wat ik nu ben? Of is al die ego-onzin dan helemaal weg?

 

Abraham: Wij zouden het helemaall geen onzin noemen, want je perspectief betekent ALLES.

 

 Laten we bij het begin beginnen want we willen zo graag dat je dit hoort.

Deze persoonlijkheid die jij bent die erg egoïstisch is.... met andere woorden, het is een perspectief dat echt, heel erg belangrijk is; het heeft constant nieuwe voorkeuren. En die beslissingen of verlangens die geboren worden uit wat jij in je leven om je heen waarneemt, is het oproepen van de Bron-energie.

 

Oftewel, de Voorhoede bestaat vanwege jouw zeer individuele, zeer persoonlijke, zeer egoïstische houding ten opzichte van dingen. Dat is ook de reden dat het denken steeds verder gaat dan dat wat eerder is geweest omdat Bewustzijn gefocust wordt door mensen zoals jij.

 

En dat wist je voordat je kwam, en je wilde zo graag hier zijn in deze Voorhoede van het Denken. Het is altijd opwindender in de Voorhoede van het Denken te zijn want dat is waar het te doen is; de nieuwe ideeën zijn altijd het leukste, en het nieuwe idee toelaten geeft altijd het meeste Leven door je heen.

 

Dus je Innerlijk Wezen zei heel wijs,

“Laten we deze tijd-ruimte-realiteit kiezen waar het contrast extreem is en waar veel nieuwe ideeën geboren zullen worden.”

 

En jij zei, “Ik heb deze leiding in me zodat ik ieder verlangen dat in mij ontstaan is zal kunnen bijbenen.”

 

-

 

En als je weer overgaat in het Niet-fysieke, zul je je steeds heel bewust zijn van deze persoonlijkheid die je nu bent. Het enige verschil is dit:

 

In deze huidige persoonlijkheid maak je je soms zorgen, maar als je zuiver Innerlijk Wezen bent, zul je je dat deel van jezelf niet herinneren.

In deze huidige persoonlijkheid geef je soms de schuld of voel je je schuldig. Soms ben je bang of boos.... maar als je terugkeert zul je geen toegang hebben tot zulke herinneringen.

Er zijn er dus genoeg van jullie die niet veel van zichzelf zullen herinneren.[lol]

 

Jullie gaan steeds meer herkennen wie jullie werkelijk zijn. En als je overgaat zul je niets missen. Als je overgaat zul je je volledig bewust zijn van Wie Je Bent.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.