Het mysterie van vorige levens ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Steeds meer mensen zijn open voor het idee van vorige levens maar kunnen er vaak praktisch helemaal niets mee.

Na jaren actief te zijn geweest als ‘medium’ of beter gezegd ‘large’ (knipoog ;-) - is het me opgevallen dat openheid voor spiritualiteit vaak samengaat met het verlangen naar een romantische relatie. 

Ondanks dat ik in veel gevallen mensen wat mocht vertellen over vorige levens, ben ik ook veel misvattingen  hierover tegengekomen.


Naar mijn mening is het belangrijkste om je goed te beseffen dat jij hier en nu een vrije wil hebt. Informatie over vorige levens zou dit behoorlijk kunnen beïnvloeden als het bewustzijn nog niet genoeg gerijpt is. 

Vorige en toekomstige levens


❥ Parallelle levens zijn eigenlijk een betere term voor vorige levens, maar ik houd het hier even lineair en daardoor wat toegankelijker.

Buiten toegankelijker is het uiteindelijk ook veel handiger om alle mooie dingen uit vorige levens nu te kunnen oogsten - in dit leven. Ook kan je de vruchten plukken uit je ‘toekomstige’ levens, zoals bijvoorbeeld Wieteke Koolhof dat doet met Arjun. Om het verder niet nog verwarrender te maken, laten we voor nu even bij het idee blijven van vorige levens.

Als je naar de geschiedenis kijkt is het niet zo moeilijk om voor te stellen, dat je al heel wat vorige levens hebt gehad - alleen al in de afgelopen duizenden jaren.

Met een gemiddelde levensverwachting van ongeveer dertig jaar, de bizarre verschillen tussen arm en rijk, de eindeloze oorlogen, de religies die ook maar bleven moorden, martelen en dwingen - is het makkelijk om te zien dat je veel leed en trauma’s hebt opgelopen. 

Natuurlijk was je ook koningin of keizer en waren er zeker wel mooie momenten, maar als je dat alles zou herinneren als klein kindje, dan had je nu waarschijnlijk heel iemand anders geweest. 

Als het gaat om inzichten uit vorige levens staat Pamela Kribbe voor mij met vlag en wimpel bovenaan. Uit mijn ervaring en de ervaringen die ik meerdere malen heb gemaakt met Pamela, is mij iets heel bizars opgevallen. Mogelijk wat schokkend voor velen. Hier kom ik straks op terug.

❥ Er zijn zeker wel overblijfselen uit vorige levens die heel erg merkbaar zijn in dit leven.

Laten we voor dit voorbeeld even blijven bij iemand die meerdere levens heeft gehad als een vrouw. Als deze ziel er dan voor kiest om nu door te gaan in een mannelijk lichaam, dan is het ergens logisch dat er nog een herinnering is aan de voorkeur voor mannen als seksuele partner. 

Dat deze ziel dan een aantal levens nodig kan hebben als homoseksueel is dus ergens heel logisch, voordat er een leven komt waar de ziel de voorkeur heeft voor een seksuele relatie met een vrouw. 

 

Mijn ervaring met homoseksuelen sluit hier naadloos op aan. Bij vrouwen is het heel eenvoudig om te zien dat er een zeer mannelijke vrouw in de relatie is. Dit is dan waarschijnlijk het 'eerste' leven in een vrouwelijk lichaam. De andere partner is vaak een hele vrouwelijke vrouw en die is dan voor mijn gevoel al een paar levens lesbienne. Met dit soort wijsheid slaat discriminatie naar deze groep totaal nergens op, buiten het beperkte bewustzijn van degene die daarvoor kiest. 

Ouder-kind relaties

 

In een nieuw leven is er heel vaak de behoefte om trauma's uit te werken met andere zielen uit een vorig leven. Hierdoor ontstaat er een soort van incestueuze wereld zou je kunnen zeggen. Heel veel relaties in deze tijd waren ooit ouder-kind relaties uit een vorig leven.

Mensen zeggen dan vaak: ''Het was liefde op het eerste gezicht... Er was zoveel herkenning... Het was als een soort thuis komen...''. Uiteindelijk is dit dus veel dichter bij huis dan het normale verstand aan zou kunnen - als dit bewust zou zijn.

Mocht je nu het gevoel hebben dat dit voor jou klopt in jouw relatie of in een relatie met een ex die je maar niet kunt loslaten, dan kun je er vaak de donder op zeggen dat dit het geval is. 

Het Colosseum 

 

In grove lijnen zou je kunnen zeggen dat je als een stand-upcomedian op een podium staat voor een extreem volle zaal. Je hoort misschien wel wat geluiden en soms hier en daar wat applaus, maar het is niet mogelijk om het publiek in te kijken door het felle licht op het podium. Voor je gevoel ben je alleen op het podium en zo is het leven ook.

Je hebt niet door dat je nooit alleen bent. Je weet niet dat de zaal vol zit met jouw vorige levens, toekomstige levens en nog veel meer. Hierdoor kom je niet op het idee om gebruik te maken van alle energieën om je heen, die klaar staan met allemaal aanreikingen zoals voor: richting, werk, zingeving, overvloed, gezondheid, etc. 

Zo moet een duale werkelijkheid nu eenmaal zijn, want waar zou de uitdaging liggen als je een kijkje kon nemen op de tribune in o.a. je vorige levens? 

Vergeet niet dat jij voor jezelf een eindeloos avontuur hebt georkestreerd 


De aarde, waar je mogelijk nu onvoorstelbaar veel levens hebt gehad en zal hebben, heeft een levensduur die zo kort is, dat het als een druppel is in een oceaan als je kijkt naar de eeuwigheid.

Liefs,

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.