Het eindproduct van gefocuste niet-fysieke energie ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Jij lanceert de droom

Esther channelt Abraham Hicks


Toen wij in het begin op deze manier door Esther kwamen, hadden we het over de fysieke jij en het innerlijk wezen jij omdat we jullie wilden laten ontwaken. De meeste mensen waren zich niet bewust van de uitgestrektheid van wie ze Zijn.

Ze wilden geloven dat er iets was vóór dit leven, en dat er iets zou zijn ná dit leven, maar voor de meeste mensen is het niet tastbaar.

 

En de wilde verhalen die jullie vertellen als mensheid – de religies die komen en gaan, en de religieuze oorlogen die komen en gaan – gaan allen over proberen uit te zoeken hoe je hierin past. Je kunt niet ontkennen dat je bestaat want je kijkt rond en hier ben je dan.

❥ Maar een logische verklaring vinden van wie je bent en waarom je hier bent is iets wat al heel erg lang gaande is.

 

Dus willen we je de eenvoudigste versie geven die we maar kunnen geven:

 

Jullie zijn dat wat wij zijn en wij zijn dat wat jullie zijn, maar wij hebben een ander perspectief van dat alles en jullie hebben een ander perspectief van dat alles. En de combinatie van deze twee perspectieven brengt de dingen voorwaarts op de mooie manier die het is.

 

Soms vragen mensen, “Abraham, ben je ooit fysiek geweest?” of “Waarom kies je ervoor om alleen niet-fysiek te zijn?” En we zeggen, als je daarover nadenkt over wat de niet-fysieke focus is, dan moet dat uiteindelijk meer worden dan wat niet-fysiek is.

Met andere woorden, eerst is er de gedachte, dan is er de gedachtenvorm en dan is er de manifestatie


Dus de manifestatie die je om je heen ziet – de lichamen, de dingen, de Aarde zelf – al dat fysieke spul in dit fysieke Universum is niet het einde want er is geen einde, maar het is het eindproduct van gefocuste niet-fysieke energie.

 

Zo kun je dus in je fysieke lichaam staan en je iets inbeelden en het vervolgens verwezenlijken. Het niet-fysieke was zogezegd in het niet-fysieke lichaam en stelde zich planeet Aarde in fysieke manifestatie voor.

 

Maar je kunt - en je moet ook deze verste extensie van dat wat God of Bron-Energie is - niet apart zien van de manifestatie zelf.

❥ Dat is wat we de mens zo vaak zien doen; hij ziet zich als mens, onwaardig en onbelangrijk terwijl hij God ziet als de Creator, als meer, terwijl het niet mogelijk is om de Creator los te zien van de creatie want de Creator is de Creator van zichzelf.

 

Dus alles wat je rondom je heen ziet, is de manifestatie van dat wat de mens God noemt: al dat fysieke spul is de manifestatie van de gedachte van Bron energie

 

En dan vraag je, “Maar wat doe ik dan?”

 

En we zeggen, wat jij hier in de Voorhoede doet is: Jij onderzoekt het contrast – jij krijgt oorlog zien en jij droomt van een verbeterd leven. Maar is de droom eenmaal in jou geboren, dan zul je al je aandacht moeten richten op de droom wil je de voldoening van je droom meemaken.

 

Maar of jij hier in je lichaam, in deze fysieke vorm, nu wel of niet profiteert van de manifestatie of de droom meemaakt die je gelanceerd hebt, je hebt nog steeds de droom gelanceerd....... en het Gods-deel van jou, dat expanderend Universum-deel van jou, profiteerde van de droom die jij gedroomd hebt, ook al heb je (nog) geen manier gevonden om het voor jezelf binnen te laten.

 

Toekomstige generaties zullen profiteren van de dromen die deze generatie gedroomd heeft, ook al zullen velen van deze generatie niet vibrationeel in lijn komen met hun eigen droom omdat ze de drum blijven slaan van wat er verkeerd is en ze nog steeds iets wensen dat beter is.

 

❥ Maar dan worden de nieuwelingen geboren, zonder die weerstand en zij laten wel toe die dromen te ontvangen.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl  

 

 

YOU ARE GOD

Abraham Hicks & BasharBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.