Herrijzen als een Phoenix • Nieuwe Maan in Maagd 7 september 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Deze nieuwe Maan van dinsdag 7 september 2021 is een belangrijk moment in het vinden van nieuwe oplossingen voor de maximale verdeeldheid die er nu is. Dit korte artikel geeft je inzicht in de nieuwe niveaus die ons worden aangereikt om nieuwe sociale verbindingen te vinden en met elkaar één krachtige stem te laten klinken. Zo ook op het niveau van verdeeldheid in gezinnen, families en vriendschappen. Ik wens je veel leesplezier…

 

Verbroedering

 

Een nieuwe Maan zet de energie neer voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan (6-10). Deze nieuwe Maan vraagt om vereniging, om samen te komen en de krachten te bundelen, kennis en informatie uit te wisselen en samen te brengen. Zoals het samenkomen van 67 organisaties, die zondag 5 september 2021 samen gingen demonstreren onder de invloed van deze nieuwe Maan. En wereldwijd is deze zelfde beweging gaande.

Dit en andere soortgelijke initiatieven zal nieuwe inzichten en informatie vrijmaken die bevrijdend zullen werken voor het geheel (het collectief bewuste, maar ook het onderbewuste). Deze kennis, informatie en inzichten verbroederen en overstijgen de versplintering van alle verschillen. Het is nog niet helder te krijgen hoe, maar er is iets nieuws aan het ontstaan. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis in Tweelingen. Uranus in Stier in het 11de huis driehoek nieuwe Maan in Maagd 3de huis.)

 

Hernieuwde verbindingen

 

Vanuit vrijheid en een blije speelse goede sfeer, komt de boodschap het beste over en zo wordt in het collectief (bewust en  onbewust) de eenheid hersteld. De afgelopen 1,5 jaar is verdeeldheid tussen mensen enorm toegenomen en zelfs doorgedrongen tot in kern van gezinnen, families en ook in vriendschappen. Deze nieuwe Maan heeft de potentie om sociale verbinding en eenheid te herstellen en nieuwe niveaus van communicatie op gang te brengen. Er is een gezamenlijk doel, dat alle visies samen brengt en alle versnippering kan overstijgen. Liefde, vriendschap en respect zijn de sleutels hierin. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis in Tweelingen. Uranus in Stier in het 11de huis driehoek nieuwe Maan in Maagd 3de huis. Zwarte Zon in het 12de huis in Kreeft. Venus in Weegschaal in het 4de huis vierkant Pluto in Steenbok in het 6de huis en Venus driehoek Jupiter in Waterman.)

 

Overlevingsmechanisme

 

Als er ego-belangen spelen, dan kan de eenheid niet ontstaan. Dan is er een belang of beloning om de verdeeldheid, haat en woede te houden zoals die is. Dus als velen per se de versnipperde eigen visie vast willen houden en tot uitdrukking willen brengen, dan overheerst de verdeeldheid met woede en projectie en de wil om de ander te veroordelen en te moeten veranderen. Als je jouw eigen waarheid bij jezelf kan houden en die niet aan een ander opdringt, dan kom je los van het gevecht en de polarisatie. Dan kan alles naast elkaar bestaan en deze doorgang moet en kan nu echt gevonden worden. De nieuwe Maan laat zien dat het mogelijk is en er stroomt een extra krachtige energiestroom om dat nu te bewerkstelligen. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis oppositie Priapus in Boogschutter in het 5de huis. Zwarte Zon in Kreeft in het 12de huis oppositie Diamant in Steenbok in het 6de huis. Nieuwe Maan in Maagd oppositie Neptunus in Vissen in het 9de huis. Meesterschap van Cheiron in het 10de huis in Ram.)

 

De Phoenix herrijst uit de as

 

Een dag na deze nieuwe Maan (8-9-2021) gaat de stroom van de Bron-energie weer naar Stier en dus komt het overlevingsmechanisme weer in Schorpioen. Dat betekent waarschijnlijk een startschot voor manipulatie en propaganda, die weer zal toenemen. Deze periode is een soort herhaling van het afgelopen jaar en duurt gelukkig maar kort tot 22 oktober 2021. Maar we zijn wijzer geworden en doortastender. Vertrouwen, liefde en verbroedering, die het afgelopen jaar al werden getoond als reactie op de manipulatie- en propaganda-machine, zal als een Phoenix uit het as superkrachtig herrijzen. (Vanaf 8-9-2021 gaat de gecorrigeerde zwarte Maan naar Stier en staat de niet gecorrigeerde zwarte Maan nog steeds in Tweelingen met de noordelijke Maansknoop erbij voor een ruime maand tot 22-10-2021. )

 

Overstijgen van het oude

 

Het is dus van groot belang en helemaal in de stroom voor de komende maand, dat we een gezamenlijke stem vinden, met een vibe die de essentie van alle losse meningen samenbrengt. Dan kan er heel praktisch ook iets veranderen en is de autonomie voelbaar en concreet te maken in het dagelijks leven. Deze nieuwe groepsverbindingen of als je het breder bekijkt nieuwe verbindingen tussen allemaal losse visies en versnippering, worden gevonden op een nieuw niveau. De oplossing ligt nooit op hetzelfde niveau, maar op een niveau dat het oude overstijgt. En deze horoscoop van de nieuwe Maan laat zien dat dit moment gekomen is. (Zwarte Zon in Kreeft in het 12de huis oppositie Diamant in Steenbok in het 6de huis. Nieuwe Maan in Maagd oppositie Neptunus in Vissen in het 9de huis.)

 

Liefde en verbroedering

 

Liefde en verbroedering zal de overwinning brengen. Het MOET en het KAN nu. De energiestroom van heelheid van de Bron is voor dit proces heel krachtig aanwezig deze maand. Liefde, vriendschap en respect zijn de sleutels hierin. (Venus in Weegschaal in het 4de huis vierkant Pluto in Steenbok in het 6de huis en Venus driehoek Jupiter in Waterman.)

 

 

Ik wens je een hele fijne maand met veel wijsheid en groei. Het artikel dat ik heb geschreven voor de volle Maan van 22 augustus is misschien een aanrader om te lezen, zodat je overzicht kan krijgen van het grotere plaatje van wat er nu gaande is in de wereld, met overzicht, uitleg en overeenkomsten in tijdperken (Watermantijdperk) en met de Tweede Wereldoorlog, waar dit naartoe aan het bewegen is en wat de tijdspanne is waarin dit alles zich ontvouwen zal.

 

Heb het goed...

 

 

© Manuela van der Knaap van
www.inzichten.com



Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332



Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.