Heksen werden ze genoemd.. ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Heksen werden ze genoemd... Vrouwen waren ze. Sterke, onafhankelijke, vaak spirituele mensen.

Vrouwen die niet bogen voor de mannelijke onderdrukking... Vrouwen (en de mannen die hen probeerden te helpen) die in durfden te gaan tegen de waarheid die het toenmalige establishment hen op probeerde te leggen. Vrouwen die bleven staan voor hun eigen waarheid. En daar voor uit kwamen.

En dat hebben ze geweten.

Miljoenen van hen werden verbrand. Op last van de Katholieke macht. Omdat ze waren wie ze waren. Tot diep in de 18e eeuw.

De kerk, de adel, het gezag, de mannen in het algemeen. Ze waren doodsbang voor deze vrouwen. Omdat deze dwars door de leugens heenprikten waar hun macht op gebaseerd was.

De vrouwen moesten boeten.

Hun boeken werden vernietigd. Hun kennis en inzichten werden gecensureerd. Ze werden verraden en uitgeleverd. Ze werden gemarteld en gedwongen te bekennen dat ze heksen waren.

Zij eindigden op brandstapels, werden verkracht, verdronken en levend ingemetseld.

Hoeveel lijden is er op deze manier veroorzaakt? Hoeveel kennis en kunde is er verloren gegaan? Omdat deze vrouwen het systeem van de machthebbers doorzagen? Dezelfde krachten als toen zijn nog steeds aan de macht op Aarde. Niet enkel meer vermomd als kerk en adel. Maar, je herkent ze wel.

Ze hebben destijds gewonnen en doen in deze tijd exact hetzelfde als toen. De demonisering van sterke, onafhankelijke mensen is al volop gaande. Hun sociale media accounts worden verbrand. Ze worden gedemoniseerd. Zullen ze op de brandstapel eindigen? Niet fysiek misschien, maar op andere manieren wel.

Wat nu als we ze deze keer niet in de steek laten? De heksenverbranding van toen kon alleen plaatsvinden met de steun en stille toestemming van het volk. Net als de ketterverbrandingen in de eeuwen daarvoor.

Maar er is een verschil tussen toen en nu. De collectieve menselijke trilling is enorm gestegen. Van 3D gaan we naar 5D. Vanuit de wijsheid en de liefde van deze hogere trilling kunnen we opstaan. Ik heb het dan niet over geweld en strijd. Maar over vreedzaam, geweldloos, Gandhi- achtig protest.

Als mensen de brandstapels keer op keer liefdevol doven met emmers water. Als mensen massaal protesteren als er weer een sociaal media account wordt verbrand. Vreedzaam en vanuit liefde. Als weldenkende mensen samen gaan werken en bewustzijn en licht schijnen op de leugens waarin de mensheid gevangen zit. Zoals de bewegingen van artsen, advocaten en wetenschappers die nu wereldwijd opstaan. En de waarheid die ons opgedrongen wordt door de machthebbers van nu niet langer accepteren.

Dan kunnen we deze keer de heksenverbranding nog voor zijn.

Samen staan we sterk.

 May the Source be with you

Robert Bridgeman
www.bridgeman.nl

Geïnspireerd op: 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.