Heb het lef en ontluik ‧ Nieuwe Maan in Stier van 11 mei 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is het artikel voor de nieuwe Maan in Stier van dinsdag 11 mei 2021.

In deze maand komt er extra bewustwording over de basis en het vertrouwen in jezelf, in verbinding met de omgeving. Een sluimerende, onbewuste, authentieke kracht wordt wakker en moedige nieuwe stappen kunnen worden gezet vanuit je Wezenlijke Zelf. Opnieuw zijn er diepe transformaties op lichamelijk niveau.

Dit artikel beschrijft de energie en de processen van deze nieuwe Maan.

Dit is actueel tot de volgende nieuwe Maan op 10 juni 2021 en dat moment laat zich gelden als een totale Zonsverduistering die te zien is bij de Noordpool en Canada. Daar tussenin hebben we een totale Maansverduistering op woensdag 26 mei 2021, te zien in het westen van Noord- en Zuid-Amerika, in Australië en Zuidoost-Azië (dus helaas niet in de Benelux). Dit is dus een periode met diepe inprentingen en vol betekenis.

 

De basis in jezelf

 

Deze nieuwe Maan gaat over het ervaren van de basis in jezelf en je veilig voelen wanneer je in verbinding bent met de ander en met de wereld om je heen.

Rondom dit thema ontvouwen nieuwe facetten en kwaliteiten in ons. Dit vraagt om bewustwording van de basis waarop jij terugvalt in jezelf als er geen veiligheid is.

❥ Wat ik hier concreet mee bedoel is: heb je die basis meegekregen vanuit je jeugd of heb je deze zelf moeten verwerven?

Het één is niet beter dan het ander, maar het zelf verwerven brengt meestal wel veel meer bewustwording. En dit betekent dat er ook meer bewustzijn is van situaties waarin veiligheid ontbreekt. Het kan ook zo zijn dat jij je bewust wordt dat je nog midden in het proces bent van het verwerven van die nieuwe veilige basis in jezelf. Dan zullen deze nieuwe Maan en de komende maand een boost gaan geven in dit proces. (Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis. Neptunus in Vissen in het 4de huis sextiel beide deelnemers van deze driehoek.)

 

Vertrouwen in jezelf

 

❥ Een belangrijk onderdeel van dit proces is het vertrouwen in jezelf.

In deze fase kunnen ervaringen je in contact brengen met situaties waarin er intense kracht in de (onbewuste) diepte van jezelf voelbaar wordt. Dit kan vermengd zijn met onzuiverheden en karmische herinneringen waar in het uitspreken van jouw waarheid en waarden je de kop gekost hebben. Misschien als heks in de middeleeuwen of tijdens de val van Atlantis toen er genetische manipulatie en arrogante wetenschappelijke experimenten plaats vonden.

Karma is niks meer of minder dan oude ervaringen waarmee jij nog niet in het reine bent gekomen.

Deze nieuwe Maan en de komende maand zullen de zuivere kracht herstellen en uit de diepte omhoog laten komen. (Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis. Priapus in het 1ste huis in Schorpioen. Neptunus in Vissen in het 4de huis sextiel beide deelnemers van deze driehoek. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft conjunct Mars oppositie Diamant in het 2de huis. Cheiron in Ram in het 5de huis.)

 

Bevrijding van kracht

 

 

❥ Dus heb je het lef om deze kracht toe te laten en te laten stromen, ook al is er angst voor eventuele lading en opgekropte emoties die vrijkomen?

Deze vernietigende emoties van weggestopte woede over onrecht en onwaarheid kunnen beangstigend zijn, waardoor je jezelf niet vrij durft te uiten en dus gebrek hebt aan vertrouwen in jezelf. Daarmee blokkeer je jezelf en dit kan voelbaar zijn als blokkades in het keelgebied (keelchakra) en de thymus (multi-dimensionaal/Zielsdelen). Ook kan je niet gaan staan voor waar je blij van wordt en daardoor kan de aarding minder goed zijn of ontbreken.

Het laten stromen van deze emoties zal je van deze blokkades bevrijden en het basisvertrouwen in jezelf herstellen.


Omdat er begeleiding is van de oerkrachten van de Aarde en de Bron, zullen het diepe verdriet, woede, macht en onmacht een bedding krijgen in iets wat groter is dan jij. (Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis. Priapus in het 1ste huis in Schorpioen. Neptunus in Vissen in het 4de huis sextiel beide deelnemers van deze driehoek. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft conjunct Mars oppositie Diamant in het 2de huis. Cheiron in Ram in het 5de huis.)

Heb het LEF...

 

Door dit proces zal er meer helderheid komen over wie jij in Wezen bent.

Jouw ware identiteit en het Wezenlijke essentiële in jezelf zullen zich voor jou ontvouwen, wanneer je het lef hebt om deze krachten toe te staan en te laten stromen. Moed is niet de afwezigheid van angst, maar vooral kracht die het over-winnen van angst brengt.

Ik verwacht dat we de komende maand nieuwe ludieke acties kunnen verwachten die op een verrassende manier vormgegeven worden en moedige mensen laten zien, die vol vertrouwen hun unieke kwaliteiten een podium geven. Kortom, een maand vol vernieuwende ACTIE en het moedig naar buiten bewegen met jouw unieke kwaliteit. Heb het LEF… (Mercurius conjunct Venus en Noordelijke Maansknoop in het 7de huis in Tweelingen duet met Jupiter in het 3de huis conjunct IC. Pluto contraparallel noordelijke Maansknoop, zwarte Zon en Diamant op de 23ste graad van de declinaties. Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis. Priapus in het 1ste huis in Schorpioen. Neptunus in Vissen in het 4de huis sextiel beide deelnemers van deze driehoek. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft conjunct Mars oppositie Diamant in het 2de huis. Cheiron in Ram in het 5de huis.)

 

Lichamelijke transformaties

 

Voor het lichaam is deze maand opnieuw intens.

❥ Vanuit het overlevingsmechanisme kan het voelen alsof er iets in jou aan het sterven is.


Daarin kan dwang en controle van buitenaf een rol spelen. Wanneer je moedig de oer-kracht die voelbaar wordt in jezelf toestaat te stromen, dan zal er een diepe transformatie volgen in het lichaam tot in de diepste atomaire lagen van de cellen. Die oer-kracht kan zich melden in de vorm van enorme onderdrukte woede of schone zuivere kracht. Vanuit de innerlijke kracht die vrijkomt als je deze oer-kracht laat stromen, worden de nieuwe kristallijne strengen DNA wakker en deze zullen nieuwe verbindingen vormen en kwaliteiten ontketenen. Of dit al direct zichtbaar zal worden is de vraag. Door middel van ervaringen is mij getoond dat de frequentie van de 12-puntige mineralen ster (Pentagondodecaeder die op een speciale manier en tot in de materie is geopend. Dit is het volledig geïntegreerde Christusbewustzijn.), hierin kan ondersteunen en helpen herinneren, hoe deze verbindingen in het DNA optimaal kunnen stromen en herstellen. (Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis. Priapus in het 1ste huis in Schorpioen. Neptunus in Vissen in het 4de huis sextiel beide deelnemers van deze driehoek. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft conjunct Mars oppositie Diamant in het 2de huis. Cheiron in Ram in het 5de huis.)

 

Autonomie voor het denken

 

In de hersenen is er al een paar weken vernieuwing bezig rondom de pijnappelklier en centrering in de hersenen. Dit kan enorme duizeligheid gegeven hebben en mogelijk zelfs een gevoel van rotatie van het centrum in de hersenen, waardoor alles gaat draaien. Dit kan soms ontstaan, omdat we bezig zijn om los te komen uit de oude centrering van de hersenen, die gebaseerd is op een verbinding tussen binnen- en buitenwereld. De nieuwe centrering in de hersenen in volledig autonoom en los van de omgeving. Net zoals de afgelopen jaren chakra voor chakra ons energielichaam is losgekomen uit de oude verbindingen in de dualiteit van de Matrix. Wat dit ons oplevert, is een autonome manier van denken die verbonden en afgestemd is op het kosmisch Hart. Het denken is hiermee één met het bewustzijn en wat autonomie en enorm veel overzicht geeft en wordt gedragen door het kosmisch Hart. (Mercurius conjunct Venus en Noordelijke Maansknoop in het 7de huis in Tweelingen duet met Jupiter in het 3de huis conjunct IC. Zwarte maan conjunct (nieuwe) Maan en Zon in het 7de huis in Stier (ruime conjunctie met Uranus in het 6de huis in Stier) driehoek Pluto in Steenbok in het 3de huis.)

 

Kortom doe je riemen vast, haal je moed uit de kast en geef je over aan deze grote stap voorwaarts en laat je verrassen.

Het hele proces wordt krachtig ondersteund door de oerkracht van de Bron en de Wezensessentie van de Aarde. Een nieuw moedig mens komt in jou tevoorschijn, vol vertrouwen en met diepe veiligheid in zichzelf. Dit is het ontluiken van je Wezenlijke Zelf. Heb het lef en ontluik.

 

Heb het goed...

 

 

© Manuela van der Knaap 
www.inzichten.com


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.