Gratis download: De tempel van de Godheid ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Gratis download

 


Veel mensen weten ergens wel dat zij een ziel hebben. Toch denkt men maar al te vaak dat de ziel iets is dat ze waren voordat ze aan dit leven begonnen en iets is dat ze weer oppakken na de dood. Natuurlijk is dit deels correct maar toch wordt hier iets heel moois gemist.

 

Door mijn persoonlijke bijna dood-ervaringen en de rijke ervaring van Denise hebben wij al heel lang de passie deze diepe spiritualiteit met anderen te delen. Het is zeker de drijvende kracht achter Lichtwerkers Nederland maar was voor ons maar al te vaak ook heel erg moeilijk om te delen met onze directe omgeving.

 

Zolang je jouw ziel nog niet hebt ervaren is het ook praktisch onmogelijk om hier een beeld over te vormen. Toch dreef onze passie ons maar al te vaak om dit met anderen te delen door ze bijvoorbeeld erop te attenderen dat de dood niet bestaat maar de illusie is; die ons de mogelijkheid geeft om onszelf als afgescheiden te ervaren.

 

Denise die haar contact met de zogenaamde overledenen graag deelde, liet of mensen in stomme verbazing en daardoor ook verering van haar of het tegenovergestelde en ze werd voor gek verklaart. Beide reacties zijn natuurlijk onwenselijk omdat iemand die bijvoorbeeld kleur kan zien en een ander alleen zwart wit ziet, niet specialer of gekker is dan een ander.

 

Toen wij door onze eigen ervaring mogelijkheden ontwikkelden voor onszelf waardoor wij in het hier en nu levend contact konden hebben met onze ziel waren wij heel blij. Het normale leven wordt meer als een vakantie als je niet te veel na hoeft te denken over dingen maar de wijsheid van je ziel kunt raadplegen. Dit wordt ook wel de intuïtie genoemd of het gevoel. Dus niet de luid gillende emoties in jezelf die het gevolg zijn van het niet volgen of horen van je gevoel maar een stille, vreugdevolle, lichte, waarheidsgetrouwe fluistering.

 

De verlichtingsactivaties hebben wij ontwikkeld voor iedereen die dit ook wenst te ervaren en open is of leeg genoeg zoals men dat noemt. Je beker moet leeg zijn als je er zuiver water in wenst te ontvangen, want het heeft geen zin om dat te gieten in een volle beker koffie. Daar wordt de koffie koud en waterig van en dat leidt alleen maar tot irritatie.

 

De eerste 5 activaties zijn bedoeld om je op nieuwe ideeën te brengen en je daadwerkelijk ervaring op te laten doen in de realiteit van de ziel. Deze techniek bestaat al heel lang maar zal voor ons gevoel in de komende 10 jaren een algemeen gebruikte techniek worden omdat het nu eenmaal werkt en de mensheid hier nu weer klaar voor is voor ons gevoel.

 

Wij zullen in de nabije toekomst nog meerdere activaties delen, maar zijn zelf ook nog aan het bijkomen van de effecten ervan. Zeker Denise haar leven is tijdens dit proces totaal verandert en dat heeft ook zeker zijn uitwerking op mij net als de activaties.

 

Natuurlijk is dit nog niet voor iedereen maar lijkt de kans groot dat jij hiervoor klaar bent omdat jouw ziel jou heeft gebracht tot dit NU moment waarin je deze woorden leest.

 

Om je een zo goed mogelijk idee te geven van deze activaties bieden wij nu het eerste deel gratis aan en kan je deze geheel vrijblijvend en gratis downloaden. Bedankt voor jouw interesse en mocht je het willen proberen dan wensen we jou heel veel luister plezier.

De tempel van de Godheid


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.