Geloven en leven in de nieuwe wereld • Volle maan in Waterman 24 juli 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


In dit artikel kun je lezen dat de komende maand een bijzondere maand zal zijn, van grote wereldwijde manifestaties voor vrijheid. Je kan lezen over het innerlijke proces voor de komende maand voor het leven en manifesteren van jouw leven in 5D. Dat vanuit grote moeiteloosheid en eenvoud als een cadeau aan iedereen die het kan voelen en zien zal worden aangeboden. En over de overeenkomst tussen de tijd van Atlantis en het nieuwe tijdperk van Waterman. Ik wens je veel leesplezier…

 

Dit artikel beschrijft het proces van de volle Maan in Waterman van zaterdag 24 juli 2021. Het persoonlijke en collectieve proces wordt steeds in gang gezet rond de nieuwe Maan en komt dan tot volle bloei met de volle Maan.

Het overlevingsmechanisme dat zo krachtig speelt de laatste maand dat zijn de intense angstverhalen die een opportunistisch doel dienen.

Het gaat erom wat je gelooft en daardoor laat je jouw bestaan kleuren. Door je te laten dragen door de Bron-energie kun je dwars door alles heen zien wat de ware essentie is die zich nu ontvouwt in de wereld.

 De matrix valt uit elkaar in stukjes onwaarheid en manipulatie die zichtbaar worden, wanneer je de gedragen stroom van de Bron - van het Al bewustzijn - kan voelen in de basis van wie jij bent.

Net zoals de film de Matrix toont, vallen letterlijk de schellen van je ogen en valt uit elkaar wat niet Wezenlijk is of verbonden met natuurlijke organische krachten die verbonden zijn met de Bron. (Nieuwe Maan: zwarte Maan in Stier in het 12de huis conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen en conjunct noordelijke Maansknoop en Ascendant in Tweelingen.)

Net zoals je hebt kunnen lezen in mijn eerste artikel toen het C-virus in het voorjaar van 2020 uitbrak, verwoordt arts Pierre Capel het zo: Het zijn de nieuwe kleren van de Keizer. Geloof jij de griezelverhalen?

 
In deze video ook een praktische uitleg over de nieuwe ‘delta-variant’ en wat dit nu feitelijk medisch gezien inhoudt.

 

Alles wat je ‘‘nodig’’ hebt is er

 

Deze volle Maan laat de rijping zien van de kracht die we hebben ontvangen tijdens de nieuwe Maan van 10 juni 2021. Ik heb het aangereikt gekregen in ervaringen tijdens mijn consulten en ont-moetingen en heb de totale integratie mogen ervaren tijdens het nieuwe Maan meditatie-webinar, samen met nog meer deelnemers. Wat een feest van samenvallen en manifestatie van je Ware Zelf was dat. Na deze ervaring was er de opbouw naar de volle Maan in Waterman en werd het leven, nog meer dan voorheen, een uitdrukking van manifestatie van het Wezenlijke Zelf. En daarmee bedoel ik heel concreet, dat alles wat je echt nodig hebt in het moment, er voor je zal zijn. Gewoon omdat je bestaat en dit je ware geboorterecht is. (Volle Maan: Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Zwarte Zon conjunct Ascendant in Kreeft conjunct (ruim) Mercurius in Kreeft Out Of Bounds in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en noordelijke Maansknoop.)

 

Alles cadeau krijgen

 

De grote uitdaging is te ontspannen hierin en niet te bedenken hoe iets tot manifestatie zal komen, maar juist in je speelsheid, plezier en beweging te blijven, zodat de manifestatie als vanzelf tot stand komt. Nog moeitelozer dan het uitspreken van het woord moeiteloos. Als je denkt dat je weet wat ware moeiteloosheid is, dan komt daar nog een schepje bovenop en wordt er nog een grotere ontspanning gevraagd in verbinding met de wereld. Het is alsof je alles cadeau krijgt, het is het cadeau van de Bron. (Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis.)

Vrijheid claimen

 

Deze volle Maan staat in Waterman en gaat over bewustzijn, vrijheid, gelijkwaardigheid, vriendschap, broeder- en zusterschap. Deze en de volgende volle Maan op 22 augustus 2021 staan beide in Waterman.

 De komende maand tot de volgende volle Maan wordt een belangrijke mijlpaal in het vestigen en bevestigen van jouw binnenwereld in de wereld om je heen.

Het gaat om het naar buiten keren van wat Wezenlijk is voor jou en je daardoor te laten leiden. Dus niet reageren op de wereld en wat de wereld van jou vraagt, maar naar buiten te laten stromen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij voor staat en voor gaat. Het MOET, je kan niet meer anders dan je vrijheid claimen en loskomen van knellende verbindingen.  (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis.)

 

Het overlevingsmechanisme

 

Wanneer je niet de moed kan vinden om je eigen weg te gaan, je uit te spreken en je gevangen voelt in relaties, dan zit je vast in programmeringen en oude blokkades van het huidige overlevingsmechanisme.

Vanuit dit mechanisme ligt de macht, autoriteit en besturing van jouw leven buiten je.

 De volle Maan in Waterman gaat over de controle over jouw binnenwereld, jouw belevingswereld.

Positief gestemd en gedreven door opportunistische doelen van iets of iemand buiten jou, zet jij iedere keer weer je beste beentje voor om te voldoen aan die gestelde doelen. De bochten waarin je jezelf moet dwingen om je eigen leven te kunnen leven, zijn ronduit belachelijk. En het resultaat is, dat je iedere keer weer bedrogen en gedesillusioneerd achterblijft. De weg naar bevrijding is dat je gaat voelen wat jij werkelijk nodig hebt en daardoor de manipulaties gaat doorzien. Iedere keer jezelf een worst voor laten houden die het oppervlakkige leven voedt, is niet waar je werkelijk gelukkig van wordt. (Priapus in Boogschutter in het 5de en 6de huis oppositie zwarte Maan in Tweelingen in het 11de en 12de huis. Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 10de huis.)

 

Lijnrecht tegenover jezelf

 

Een ander facet van het overlevingsmechanisme is macht en onmacht over dierbare die andere keuzes maken dan jij en die je klem zetten in deze relaties. Je komt lijnrecht en gevangen tegenover jezelf en je ware gevoel te staan. Niet wetend waar de oplossing ligt, is er een diep verdriet en kun je niet anders dan pijnlijk zien wat er is en de situatie accepteren.

 De horoscoop van deze volle Maan in Waterman laat zien dat je de situatie op een pijnlijke manier Meester wordt door je eigen  weg te gaan en te kiezen voor jezelf.

De sleutel is naar binnen gaan, stil en liefdevol worden naar jezelf, waardoor je met mededogen kan gaan kijken naar wat er is. Daarmee breng je de energie van de heelheid van de Bron terug in de relatie en kunnen er oplossingen en openingen komen in de verbindingen waar dit over gaat. (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 10de huis.)

 

Uitspreken voor vrijheid

 

In de tijd van Atlantis gingen we het Leeuw-tijdperk in en maakte we de val de Matrix in. Toen was er ook tegelijkertijd een bewustzijnsshift en een poolshift (net als nu). Een perfecte spiegel van zo binnen zo buiten.

We mochten door de val in de dualiteit van de Matrix, individualiteit leren ontdekken en ontwikkelen. Op het punt van evolutie waar we nu staan is de individualiteit zo ver doorgeschoten, dat de meeste bewoners van de Aarde een diep verlangen hebben naar verbinding en samenwerken.

 Daar wordt nu misbruik van gemaakt door opportunisten, die vragen om iets te doen om een ander te redden en waarmee je mogelijk jezelf kan schaden.

Het Watermantijdperk dat nu ontvouwt en zijn eerste schreden zet, vraagt om samenwerking en gelijkgestemd zijn. En dat is precies de weg die de mensheid haar vrijheid terug zal geven. Daar gaan wij de komende maand, tot zelfs na de volgende volle Maan (opnieuw) in Waterman, wereldwijd enorme manifestaties van zien. Op allerlei vlakken spreken mensen zich uit, vanuit respect en diepe liefdevolle verbondenheid. (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis. En de volgende nieuwe Maan in Leeuw van 8-8-2021 in het 9de huis en de volgende volle Maan van 22-8 in Waterman.)

 

Loslaten van doelen

 

De energie toont ons, door de rust en veiligheid die je kan voelen in jezelf dat het vestigen van de nieuwe energie in de wereld al is gebeurd.

Het gaat er vooral om:

Welke verhalen geloof je?

❥ Waar resoneer je mee?

De Bron-energie stroomt al geïntegreerd in de natuur op Aarde, met een lichtheid, blijdschap en onbezorgdheid, die voor ons vanuit ons (lineair bekeken) super lange verblijf in de dualiteit van de Matrix, bijna niet te bevatten is en waardoor we maar moeilijk echt kunnen geloven dat het leven zo eenvoudig, simpel, speels en licht kan zijn.

We zijn zo gewend ergens hard voor te moeten zwoegen of dat het in ieder geval ten koste moet gaan van iets, meestal van jezelf. Dit put je uit en laat je doodmoe en mogelijk zelfs met een burn-out achter.

 Dat is wat er voor iedereen die vastzit in deze energie, op de loer ligt.

En als we deze zwaarte en ook gestelde doelen kunnen loslaten en gewoon kunnen ZIJN met wat er is, dan kan de Bron-energie leveren en stromen. De juiste contacten komen op je pad en dan krijg je de juiste informatie, die je weer een stap verder helpt: moeiteloos en met eenvoud. Als we het cadeau maar kunnen ontvangen en de autoriteit in onszelf leggen, dan kunnen vanuit de diepte van onszelf uitstromen. Tijdens dit proces ontstaat er diepe fysieke heling en integratie van de zachtheid, liefde en overvloed van de Bron in het fysieke lichaam. (Priapus in Boogschutter in het 5de en 6de huis. Priapus stroomt wel vanuit de eenvoud en speelsheid van de zwarte Maan in Tweelingen in het 11de en 12de huis conjunct de noordelijke Maansknoop in het 12de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant en (ruim) Mercurius 1ste huis in Kreeft oppositie Diamant in het 7de huis in Steenbok.)

 

Ware vrijheid

 

Zoals ik schreef in het vorige artikel van de nieuwe Maan, is er een soort energetische scheiding opgetreden tussen de oude en de nieuwe wereld en kunnen we inmiddels op ieder moment gewoon de nieuwe realiteit in stappen.

Wat mij aangereikt werd en in het webinar nog eens werd bevestigd en ervaren, is dat dit AL-bewustzijn vanuit het kosmisch Hart nu ook verankerd kan worden in je bestaan. We zijn de afgelopen maanden bezig geweest met het (verticaal) integreren van het AL-bewustzijn (eenheidsbewustzijn/Bron-energie) in het lichaam. Daar is de speciaal geopend Wortel Amethist (en de speciale Wortel Amethist webinars) een heel goed hulpmiddel voor. Maar wat zich nu begint te manifesteren, laat zich zien als een kracht die zich vanuit het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif) verspreidt, zoals een druppel die in het water kringen vormt en zo zijn kracht uitbreidt. Iedere ring verbindt zich met gelijkgestemden, met krachten die resoneren op jouw Ware frequentie. De energetische kringen bewegen op een eigen unieke frequentie en gaan dwars door andere frequenties heen die niet passen bij jouw uiting van jezelf.

 Zo word je als het ware onzichtbaar voor frequenties die niet passen bij wie jij in Wezen bent.

Als je dit ten diepste kan ervaren, dan geeft dat een intense ervaring van ware vrijheid. (Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen.)

 

De nieuwe 5D energie leven

 

En dit verankeren van deze manifestatie van jezelf, vraagt om een daad van krachtig kiezen voor jezelf. Door jezelf te zien met jouw bijdrage aan het geheel en dit uit te spreken naar de omgeving, verankert deze autonome kracht zich op het horizontale vlak met deze ringen van ware authentieke expressie van jezelf.

 Voor dit innerlijke proces hebben we de wind in de rug de komende maand tot de volgende volle Maan, dus durf je over te geven aan de eenvoud, ontspanning, speelsheid en lichtheid van het bestaan.

Het ligt voor je klaar te wachten tot jij het gaat zien en geloven.

Welke verhalen geloof jij?

De angst-verhalen van opportunisten of de innerlijke vrede in jezelf, in de natuur en in de ware collectieve energie van het AL-bewustzijn, die je laten voelen dat de nieuwe energie van een 5D collectief er al is?

Het is een kwestie van afstemming, zonder wat er in je leeft te verloochenen. Maar juist door dapper alle angsten in jezelf waar te nemen en onvoorwaardelijk te omarmen, smelten ze weg en wordt in jezelf de rust en de ware Bron van het bestaan voelbaar en helder.

(Cheiron in Ram in het 10de huis. Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen.)

Heb het goed...

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.