Gedragen door het AL-Bewustzijn: Nieuwe Maan in Kreeft 10 juli 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is de beschrijving van de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 10 juli 2021. De nieuwe Maan laat ons de innerlijke processen zien voor de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan.

In dit artikel lees je over de scheiding van wegen, de eenzaamheid en het uitgeholde bestaan en ook over het mededogen en het gedragen worden door de Bron, die het mogelijk maken om te zien wat er is en dwars door alles heen, jou bij de essentie brengen. Lees in dit artikel wat je daarin tegenkomt en hoe je dit pad kan openen in jezelf. Ik wens je veel leesplezier…

 

Scheiding van wegen

 

Vanaf de volle Maan in Steenbok van 24 juni 2021, was het afscheid nemen van dierbaren en de scheiding van een tweedeling die in het collectieve veld enorm goed voelbaar. Jij zag en voelde misschien ook wel, net als ik, verbindingen wegvallen en het scheiden van twee werelden gebeuren. En dat gaf een zweem van verdriet en verwerking. Dat scheiden was nodig omdat een deel van het collectief nu definitief de nieuwe wereld betreedt. Deze groep is eraan toe om het Hart als basis van het leven te aanvaarden. De oude verbindingen die wegvallen zijn niet meer de verbindingen die jou in deze nieuwe wereld nog dienen. Als je nagaat waarop deze verbindingen waren gebaseerd, dan kom je waarschijnlijk uit bij afhankelijkheid of broodnodige voeding. (Horoscoop volle Supermaan van 24-6-2021 Priapus in het 11de huis in Schorpioen en 12de huis in Boogschutter.)

 

Gedragen door de Bron

 

Na de afbraak en het loslaten en de doffe pijn van de scheiding, was de opbouw van het nieuwe al goed voelbaar in de aanloop naar deze nieuwe Maan in Kreeft. Je kunt niet meer bouwen op één of meerdere mens(en), die speciale vriendin, vriend, partner, vader, moeder, opa of oma, maar door dit loslaten kan je je bewust worden dat het AL-bewustzijn, het universum, de Bron, je altijd draagt. Die diepe gedragenheid door het universum is heel goed voelbaar op een nieuwe, heel concrete diepte. Wat er in deze gedragen energie gebeurt is magisch. Dat wat nodig is wordt aangedragen en komt naar je toe via verschillende mensen en uit hoeken waarvan je het niet had verwacht. Het vertrouwen en de overgave aan het AL-bewustzijn kunnen op deze manier groeien en de zachtheid en liefde kunnen op deze manier met veel meer gemak aanwezig zijn in jou. Het is heel goed mogelijk dat alles in je leven op een praktische manier ineens in een stroomversnelling komt en op zijn plek valt. Sommigen zullen dit de eerste schreden in de 5de dimensie noemen, maar het is veel meer. We zijn multi-dimensionale Wezens die vanuit het kosmisch Hart (Godsvonk bolletje op het middenrif) expressie geven aan het nieuwe Mens ZIJN. (Horoscoop nieuwe Maan Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 12de huis. Vernieuwing: Uranus in Stier 12de huis vierkant Venus (Heer zwarte Maan) conjunct Mars in Leeuw oppositie Saturnus in Waterman 10de huis.)

 

Jij bent de basis

 

De intense eenzaamheid en scheiding in het collectieve veld dat zo goed voelbaar was en is tijdens het afscheid nemen en loslaten van dierbaren, transformeert naar het Meesterschap van Cheiron in Ram. De boodschap van Cheiron in Ram (12de huis) is dat jij de basis bent van de verbinding met het AL-bewustzijn en het Universum. Dat is een basis waarop je kan vertrouwen, die je draagt en die je onvoorwaardelijk voedt. Zolang we verwachten dat een ander mens deze behoefte moet vervullen, zal er vroeg of laat afwijzing en teleurstelling zijn, omdat een mens die functie van de Bron niet zo vlekkeloos kan evenaren. (Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 12de huis.)

 

Eenzaamheid, leegte en doelloosheid

 

Als je het oude nog niet hebt losgelaten, dan is het heel goed mogelijk dat je een soort van verloren rondloopt. Het leven kan dan koud en dwingend aanvoelen en je een kant op dwingen met lege verhalen die verteld worden en verbindingen die je eigenlijk niet meer zoveel zeggen. Die uitholling, diepe eenzaamheid en leegte zonder doel, zijn geestdodend. Er is ogenschijnlijk aan de buitenkant niets aan de hand. Er wordt gelachen en geleefd, maar het voelt niet fijn en alsof er iets niet helemaal klopt. Dit proces is al heel lang bezig, maar wordt nu heel krachtig voelbaar. De richting waarin wij ons als collectief hebben ontwikkeld, geeft de essentie prijs. Het grotere plaatje wordt nu voelbaar en zichtbaar en voor velen is het de leegte en doelloosheid die over blijven. (Priapus in Schorpioen in het 6de huis conjunct gecorrigeerde Priapus in Boogschutter in het 7de huis conjunct descendant. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis oppositie Pluto in het 9de huis in Steenbok.)

 

Zachtheid en Liefde toelaten

 

Het loslaten van het oude, acceptatie dat je voelt wat je voelt en dat er is wat er IS in jezelf en in de wereld, maar ook het bewegen door de eenzaamheid en scheiding heen, maken het hart klaar om diep mededogen en zachtheid toe te gaan laten in je leven. Als je het gedragen worden door de Bron kan toelaten, dan word je aangesproken om zachtheid, liefde en geborgenheid toe te staan jou te dragen. En dat lijkt gemakkelijk, maar als je gewend bent om hard te werken, veel te dragen en te strijden voor alles wat je nodig hebt, dan is dat een super grote uitdaging. Maar laat de magie toe in je leven zodat het praktisch naar je toe kan komen. Daardoor kunnen veiligheid en zachtheid groeien door de nieuwe ervaringen die je opdoet. (Priapus in Schorpioen in het 6de huis conjunct gecorrigeerde Priapus in Boogschutter in het 7de huis conjunct descendant. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis oppositie Pluto in het 9de huis in Steenbok. Out of Bounds Maan conjunct Zon 3de huis en conjunct zwarte Zon in het 2de huis in Kreeft. Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop.)

 

Vertrouw op de Bron

 

Vanuit deze gedragen stroom in je leven, kan mededogen stromen en de basis zijn om de essentie in het leven waar te nemen. Om te durven zien wat er gebeurt in de wereld. Deze gedragenheid door de Bron maakt het mogelijk dat je toch in je eigen frequentie blijft, ondanks ondragelijke situaties. Het is de magie van jouw eigen binnenwereld, waarin jij in eenheid bent met de Bron en mededogen uit je hart de wereld in kan stromen. Vertrouw op de Bron en het grotere plan, ook al zie jij het grotere plaatje niet. Deze opschoning is nodig om het nieuwe tijdperk te kunnen gaan vormgeven. De essentie die zo zichtbaar wordt, maakt dat je de juiste contacten opdoet en diep voelt wat jij te doen hebt, waardoor je super effectief iets kan bijdragen aan het bouwen van het grotere plan van de het AL-bewustzijn (de Bron) en de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Geef je energie aan de opbouw, niet aan de afbraak. (Out of Bounds Maan conjunct Zon 3de huis en conjunct zwarte Zon in het 2de huis in Kreeft. Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop.)

 

Heb het goed...

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.