Stel je vraag

❥ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel


Je bent van harte welkom je vraag te stellen. Alle vragen worden zorgvuldig verzameld en bewaard. Wij zullen zelf kijken in welk evenement we de vraag kunnen behandelen. Ook kan het zijn dat de zinsopbouw hier en daar wordt aangepast of vragen met elkaar worden gecombineerd. Alle vragen worden anoniem behandeld en bekend gemaakt in elke event-beschrijving en in de nieuwsbrief.

 


Mijn vraag aan Arjun

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Alien Academy


Deze transmissies zijn een serie met als aanvullend 'label' het Alien Academy logo.

In het logo zie je hoe het hart tot op het niveau van het hoofd wordt 'gedragen' - en dat is precies de energie die je hier kunt verwachten.

In deze transmissies ligt de nadruk namelijk op het delen van informatie. Deze informatie kan gebruikt worden op ieders persoonlijke reis naar meer zelf-bekrachtigend en Bewust-Zijn. De Alien Academy serie vindt zijn vorm in een Vraag en Antwoord setting. Een fijne vorm om 'mee te luisteren' en mee te fantaseren. 

❥ Deze transmissies zijn perfect voor alle mensen die hun hartsbewustzijn en hun mentale nieuwsgierigheid gelijktijdig en in harmonie, op speelse wijze wensen te activeren.

Transmissies

Events


❥ Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij videochannelings waarin Wieteke Koolhof Arjun channelt over diverse onderwerpen in een vraag en antwoord setting. Deelname bedraagt € 12,50.

Bekijk de agenda voor al onze online evenementen

Nabestellen van gechanneld audio materiaal


Hoe werkt het allemaal?

❥ Alles wat je moet weten over onze webshop

Meer...

 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief