Alien Academy ★ Stel je vraag

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel (voor meer informatie zie ET Channeling)Heb jij een vraag voor Arjun en de Yahyel waar je graag antwoord op wilt hebben? Laat het ons weten en wie weet wordt jouw vraag behandeld in een aankomend event. 

Mijn vraag aan Arjun van de Yahyel

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Fijn om te weten..


❥ 
Alle vragen worden opgeslagen dus komen mogelijk ook later aan de beurt.

❥ Je vraag is altijd anoniem: je naam zal niet genoemd worden.


❥ De officiële vragenlijst maken wij bekend via de nieuwsbrief en vermelden wij in de webshop.

Alien Academy


Deze transmissies zijn een serie met als aanvullend 'label' het Alien Academy logo.

In het logo zie je hoe het hart tot op het niveau van het hoofd wordt 'gedragen' - en dat is precies de energie die je hier kunt verwachten.

In deze transmissies ligt de nadruk namelijk op het delen van informatie. Deze informatie kan gebruikt worden op ieders persoonlijke reis naar meer zelf-bekrachtigend en Bewust-Zijn. De Alien Academy serie vindt zijn vorm in een Vraag en Antwoord setting. Een fijne vorm om 'mee te luisteren' en mee te fantaseren. 

❥ Deze transmissies zijn perfect voor alle mensen die hun hartsbewustzijn en hun mentale nieuwsgierigheid gelijktijdig en in harmonie, op speelse wijze wensen te activeren.

Maandelijkse channeling events


De Alien Academy, Transmissies en Dream Journeys door Wieteke Koolhof. Iedere laatste zondag van de maand in het Nederlands. Klik hier voor meer informatie over je downloads en toegang.


 

De Arjun Channelings

 

Dit is een open uitnodiging om ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze boodschap ‘vanuit de toekomst’ waarin onvoorwaardelijke Liefde en daarbij aansluitende Kosmische connecties al veel nadrukkelijker tot uiting zijn gekomen voor de mensheid en op Aarde. Hiermee maken wij deze energie in het nu op een dieper niveau beschikbaar voor ons bewuste Zelf en voor alle andere mensen met diezelfde interesse. Zo banen wij samen een energetisch pad voor anderen om op te volgen – mochten zij daarvoor kiezen.

 

Ervaringen van deelnemers

 

‘‘Lieve Wieteke, Arjun, alle mensen van lichtwerkers en iedereen die dit mogelijk maakt. Wat is dit WAANZINNIG GEWELDIG FANTASTISCH. Het is zo helder verteld en verwoord, met zoveel respect en liefde. Met zoveel waarheid, op zo’n begrijpelijke manier. Ik snap alles wat je zegt, ik voel alles wat je zegt. Ik wil zoveel zeggen, maar heb tegelijk geen woorden. Dít is wat de mensheid nodig heeft.”

‘‘Wat kan ik zeggen? In een woord WAUW! Echt waar dit had ik niet verwacht wat een geweldige ervaring was dit voor mij. Ik heb er erg van genoten. Van koude rillingen tot de tranen over mijn wangen., van de woorden van Arjun en de meditatie ze waren geweldig. Nogmaals WAUW.”

‘‘Ben iemand van weinig woorden, meer van het gevoel en ik kan niet anders dan nu mijn dank uitspreken voor deze liefdevolle transmissies. Heel bijzonder.”

Evenementen

Deze zijn te volgen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis


Hoe werkt het precies?

Informatie over je downloads en toegangMeer van Wieteke Koolhof

❥ Bekijk de preview video's op Youtube


❥ Download haar (gratis) channelings (geluidsopnames) 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.