Verlichtingsactivatie

Binnenkort door Davy Diekstra

 

Jij bent niet van deze wereld maar je bent in deze wereld en deze verlichtingsactivaties zijn een antwoord op hoe dit praktisch werkt.

Meesterschap is staan met het ene been in de aardse werkelijkheid en met het andere been in de realiteit van jouw ziel.

Elke activatie draagt bij aan de zelfrealisatie dat jij een ziel bent. Jouw geloofsovertuigingen zijn het enige obstakel van deze realisatie en vormen ‘’de zogenaamde sluier’’ tussen jou en gene zijde.

Als we iets leren van de menselijke geschiedenis is dat woorden niet leren maar alleen de ervaring leert, en daarom is het prachtig om je te openen voor de multidimensionaliteit van je ziel en daar ervaringen op te doen. Zo kan je voor jezelf gaan ontdekken en ondervinden dat je letterlijk alleen nog maar een schaduw bent geweest van wie je daadwerkelijk bent.

Deze activaties zullen elke maand plaatsvinden waarin Davy je graag meeneemt met een reis naar de multidimensionale realiteit van jouw ziel. Om daar jouw licht/bewustzijn te activeren.

De ervaringen die jij ‘daar’ maakt, kunnen je bewust maken van een realiteit die veel reëler is dan de derde dimensionaliteit die jij voor waarheid hebt aangenomen.

 

Elke activatie is opgedeeld in twee delen.

❥ Het eerste deel gaat vooral over mogelijk nieuwe ideeën en concepten om je rustig en voorzichtig te openen voor het beste nieuws ooit. Davy neemt je mee met zijn ervaringen door o.a. zijn bijna dood ervaringen en vlecht vele gechannelde, spirituele en wetenschappelijke stromingen in elkaar om je nieuwe perspectieven aan te bieden.

❥ In het tweede deel stappen we gezamenlijk de realiteit van de ziel binnen, zodat je ervaringen kunt opdoen in die realiteit en kan gaan ervaren hoe zich dat in jouw dagelijkse leven zal gaan manifesteren. Dit omdat bewustzijn altijd het fundament is van vorm (de materiele werkelijkheid zoals jij die kent / ervaart).

 

Ben je opzoek naar meer duidelijkheid of verdieping op jouw spirituele weg en begrijp je dat je geen vooropleiding nodig hebt om jezelf te herinneren wie je daadwerkelijk bent, dan hebben de activaties zeker de potentie om je het gevoel te geven weer Thuis te komen bij je Zelf.

 

Het licht van jouw bewustzijn laten doordringen in dimensies waar genezing, het vrijkomen van angsten, oude ballast uit het 'verleden', contact met 'overledenen' en nog veel meer mogelijk is, was nog niet eerder zo helder.

 

Toch willen wij je heel duidelijk bewust maken, welke intentie je echt hebt als je je met deze materie bezighoudt, want wat je erin stopt is dat wat jij er voor jezelf uit kunt halen.

Bijna-doodervaring en spontane remissie

 

Na meerdere bijna doodervaringen heeft Davy zich ruim 20 jaar exclusief bezig gehouden om de wijsheid van ‘de andere kant van de sluier’ praktisch toepasbaar te maken voor iedereen.

De maandelijkse activaties zijn als een deur die je gewezen kan worden, maar je alleen zelf zal moeten betreden. Dit zullen we doen in energetisch groepsverband om de multidimensionale ervaring te verdiepen en te bekrachtigen.

 

Davy beschrijft zijn bijna-doodervaring als het wakker worden in een andere realiteit, een realiteit die vele malen echter aanvoelt dan de 3 dimensionale werkelijkheid die de meesten als ‘de werkelijkheid’ beschouwen.

 

Davy: ''Na een bijna dood ervaring ben ik in de multidimensionale realiteit van de ziel terecht gekomen wat ook nog eens gepaard ging met een spontane remissie. Zonder de adviezen buiten mijzelf op te volgen zoals chemo, operaties en medicijnen tot aan mijn marmersteen was ik opeens; gezond. 

Ik ben hier geen uitzondering en miljoenen mensen rapporteren hierover. Ook artsen en chirurgen getuigen over de teleurstelling van mensen die ze terug haalden uit de ''dood''. Wat baalden deze mensen ervan weer terug te zijn in deze fysieke wereld ondanks dat ook zij vaak een spontane remissie hadden.

 

Meer dan 20 jaar geleden wist ik dus zeker dat genezing heel anders werkt dan mij was geleerd door mijn omgeving. Daarom is het ook geen wonder dat de reguliere geneeskunde niet voor niets in de top drie staat als doodsoorzaak op aarde. 

 

Na veel, heel veel studie van geneeskundes, de vele channelaars zoals Pamela Kribbe, Wieteke Koolhof, Abraham Hicks, Bashar, mijn eigen ervaringen en nog veel meer, heb ik een brug weten te slaan naar de multidimensionaliteit van de ziel. Dit is de plaats waar je vrij kunt worden van psychische en fysieke problematiek en nog heel veel meer.

Als je boos in de spiegel kijkt dan loop je niet naar de spiegel om je mondhoeken omhoog te doen, je weet dat dit een innerlijk proces is. Net als een regisseur niet naar het scherm toe gaat om veranderingen aan te brengen, maar dat doet dit door de film te veranderen. Dit is logisch omdat we in dit geval weten hoe de schaduwen werken. Zo heb je ook een tweedimensionale schaduw van je driedimensionale lichaam, zoals je bewust is. 

 

Jouw driedimensionale lichaam is een schaduw is van je multidimensionale zelf. De spontane remissies na een bijna dood ervaring tonen dit niet alleen aan, alle meesters en meesteressen deden/doen dit ook door de ''wonderen'' die ze deden. Dit waren natuurlijk alleen maar wonderen voor iemand die de verbinding kwijt is geraakt met de eigen ziel. 

 

De multidimensionale realiteit van je ziel

 

De verlichtingsactivatie is het binnenstappen van de realiteit van je ziel die in alle dimensies aanwezig is. Wat lijkt op een geleide meditatie is dat zeker niet voor iedereen die hiervoor open is. De realiteit waarin ik je graag meeneem is veel echter dat de kleren die je aanhebt. Het kan een aantal keer proberen zijn voordat je open genoeg bent om het te verwerken. Uiteindelijk zal dit, het binnengaan van de realiteit van je ziel, je eigen dagelijkse routine worden en zal je weten wie je bent en wat meesterschap inhoud, als je daarvoor kiest.

 

In iedere activatie stel ik je bloot aan ideeën om zoals dat heet de ui te pellen. Het pellen van de ui is als het uitdunnen van de sluier tussen wat de meesten de grens tussen leven en dood noemen. Multidimensionaliteit kent geen tijd, plaats, richting, grootte, individualiteit, etc. en is daarom zeker aan het begin heel erg wennen. 

 

Het heeft ook niets te maken met religie of opleidingen verzonnen door mensen, waar je aan een bedrukt papier je status kan ontlenen. Het is een zijnsstaat die je belichaamd of niet.

 

Het tweede deel van elke activatie dat lijkt op een begeleide (fantasie) meditatie is dat dus alles behalve. Dit en veel meer zal veel openheid van je vragen omdat de meesten vol zitten met overtuigingen en programmeringen die niets meer zijn dan goedbedoelde ideeën van ouders / opvoeders / de maatschappij etc, die hun waarheid in angst vinden. 

Iedereen die hier aan mee doet heeft een andere muur om te doorbreken tussen deze realiteit en de realiteit van de ziel. Begrijpen dat deze muur is gemaakt van jouw ongeloof over wat de meester van liefde (Jeshua) getuigde in de rechtbank, kan al direct verlichting geven. 

 

Deze aardse realiteit die voor veel mensen de enige is, is voor mensen die hun eeuwige natuur begrijpen extreem tijdelijk en de levensduur van de aarde is als een druppel op een gloeiende plaat ten aanzien van de eeuwigheid. 

 

Daarom is openheid voor de echte realiteit van de ziel het enige wat je nodig hebt om aan deze reis te beginnen.

Het vrij komen van angsten, heelwording, genezing, contact met ''overleden'' dierbaren, contact met parallelle incarnaties, het ervaren van duepe innerlijke vrede en nog veel meer, zijn prachtige bijwerkingen te noemen voor mensen met een open hart die deze weg wensen te gaan. De heerlijke gevolgen kunnen jou motiveren om hier zelf een dagelijkse routine van te maken. 

 

Wat ik aanbied is niet nieuw en onze geschiedenis kent genoeg meesters maar wat wel nieuw is, is dat nu de tijd is gekomen voor de mensheid om dit zelf te ontwikkelen en te stoppen met het volgen van wat zij menen dat een meester is. 


Voor zover ik weet is het niet mogelijk om je zo 'diep' mee te nemen in de realiteit van je ziel zoals iemand ervaart tijdens een bijna-doodervaring.

Dat maakt ook niet uit want die ervaring is toch al gegarandeerd. Heelwording, verlichting en meesterschap zijn meer dan binnen handbereik, mocht dat je interesseren.

 


Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland