Elektromagnetische Update Woensdag 05-02-2020 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag, woensdag 5 februari niet veel bijzonderheden. Alleen dat de zonnewind onrustig is en dan zijn het magnetisch veld van de Aarde en de elektronen rond de Aarde ook onrustig. Je aarding kan dan steeds wisselen en dus onrustig zijn. En het gat in de corona aan de zuidpool van de Zon is nu op de Aarde gericht. De eerste zonnewind daarvan komt waarschijnlijk donderdag 6 februari hier aan op Aarde. Het is nogal wisselend wat de impact is van zonnewind afkomstig uit een gat in de corona van de Zon, dus het is moeilijk te voorspellen of de impact groot zal zijn. Tijdens een zonneminimum (de Zon slaapt) is de impact meestal niet heel erg groot. Ik hou je verder op de hoogte in dit bericht. Verder dus op woensdagochtend geen elektromagnetische bijzonderheden.

 

Beetje laat

 

Ik beschrijf op woensdag 5 februari pas de update van dinsdagavond 4 februari. Ik was eerder niet in de gelegenheid. Het kost mij iedere dag één tot meerdere uren, dus er is niet altijd gelegenheid om die tijd batenloos beschikbaar te maken. Donaties zijn trouwens van harte welkom om deze updates mogelijk te maken.

Hieronder volgt de uitgebreide beschrijving van dinsdagavond 4 februari


Korte kosmische stralingsalert, vanaf 20:30 uur een zeer onrustige zonnewind, magnetisch veld en elektronen rond de Aarde, rond die tijd was er ook een korte hoge piek in de zonnewind dichtheid, het gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, op 4-2 zonnevlam, Schumann resonantie full spectrum. De uitgebreide uitleg kun je hieronder in het bericht lezen.

Kosmische stralingsalert

 

Tussen 19:00 en 22:00 uur was er een kosmische stralingsalert actief. Tijdens zo'n alert kun je de kosmische straling soms ervaren met prikken op de huid. Een kosmische stralingsalert kan ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, hartritme verstoringen, duizeligheid, enz. Je kunt in de afbeelding met de regenboogkleuren 'Geomagnectic Score' lezen wat onderzoek naar het effect van kosmische straling heeft opgeleverd aan feiten.

 

Zonnevlam

 

Er was toch nog een zonnevlam op dinsdag 4-2 rond 12:00. Het was een kleine b-klasse zonnevlam. Dinsdag de hele dag na deze zonnevlam bleef er een flink stroom plasma naar de Aarde stromen. Deze nam geleidelijk aan af in de avond en nacht.

Normaal zijn b-klasse zonnevlammen een lachertje, maar met een zwakke magnetosfeer rond de Aarde veroorzaken deze zonnevlammen veel meer en hebben een diepe impact. Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige top ervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.

 

Algehele milde elektromagnetische onrust

 

Vanaf ongeveer 20:30 op dinsdagavond 4 februari werd de zonnewind onrustig. Dit had effect op de de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Dan gaat deze magnetosfeer een soort van klapperen. Dit heeft dan weer effect op het magnetisch veld van de Aarde, die dan schommelingen laat zien in de magnetische kracht en de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde wisselen steeds in aantal en kracht. Dat is voor je energetische aarding helemaal niet handig, want die wisselt dan steeds van kracht. Wat dat concreet kan betekenen is koude voeten (slechte aarding), warme voeten (goede aarding) die elkaar steeds afwisselen.

Piek in zonnewind dichtheid

 

Deze onrust begon rond 20:30 met een piek in de zonnewind dichtheid van 32 p/cm3. Normaal is de zonnewind dichtheid tussen de 0,1 en 10 p/cm3, dus dat is dan een flinke korte stoot zonnewind die ongeveer een uur later binnenkomt in de atmosfeer van de Aarde. Deze stoot geeft een stoot in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde en dit veroorzaakt de onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Wij ervaren dat met onrust in de Aarde verbinding. Sommige mensen reageren heftiger op de wisselingen in het magnetische veld met ascentiesymptomen. Je kunt onderaan dit bericht bij 'Waarom deze update?' lezen over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen.

 

Schumann resonantie (SR) activiteit

 

SR was op dinsdag 4 februari een aantal maal full spectrum geactiveerd. Tussen 2:00 en 3:00 met een lage intensiteit van rond de 14 van de A1 frequentie. Tussen 10:00 en 12:15 uur met een flinke intensiteit van 55 van de A1 frequentie. En op woensdag tussen 2:00 en 3:00 uur met een full spectrum activiteit met een lage intensiteit van 24 van de A1 frequentie.

De SR zijn golven van frequentie door veranderingen van druk in de Aardse atmosfeer. (Door onweer en andere druk veranderingen) Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren.

 

Waarom deze updates ? (en over ascentie symptomen)

 

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum.

Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou. Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS, yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer...

Ik verkoop in mijn praktijk grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als 'gewone' Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

 

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden. Lees: Nieuwe Maan van vrijdag 24 januari en het Jaarartikel over 2020.

 

Heb het goed... 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.