Elektromagnetische update maandag 27 juni 2022 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Verstoringen: Extreme zonnewind in de nacht en elektronenstorm. Er is nog steeds hoge zonnewind snelheid die pittig hoog is. Tussen 03:00 en 07:30 uur was er opnieuw een extreem hoge zonnewind dichtheid (63 p/cm³).

Lees hier wat er gisteren (zondag 26 juni) aan de hand was in het artikel op Manuela haar website.

Pittige zonnestorm

 


Er is nog steeds hoge zonnewind snelheid die pittig hoog is rond de 600 km/sec. Dat is zeker goed voelbaar met symptomen. (lees de symptomen hieronder.)


Tussen 3:00 en 7:30 uur was er opnieuw een extreem hoge zonnewind dichtheid (63 p/cm³). Iets minder extreem als zondagochtend (75 p/cm3).

 

Er kwam nog een heftige bijna zonnestorm (kp-4) tussen 20:00 en 8:00 uur. Er was dus relatief weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde, gezien de extreem hoge zonnewind. Normaal zou zo’n zonnewind een kp-5 of -6 laten zien. Maar deze was dus pittig voelbaar.

 Symptomen: 

Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden.

Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven.

Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.

Elektronenstorm

 


Er is nog steeds elektronenstorm actief. De verwachting is dat dit zo zal blijven om en nabij elektronenstorm.

 Symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

 

Waarom deze updates? (en over ascentie-symptomen):

 

 Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space.

Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

 

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is


Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

 

Dus iedereen ervaart andere symptomen


 Symptomen zijn bijvoorbeeld:

Hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet.

Dus gewoon ZIJN met de grote Z.

Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer…

 

Heb het goed… 💞

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.