Elektromagnetische update dinsdag 7-6 & vooruitzichten ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Kort: Pittige full spectrum Schumannresonantie met hoge intensiteit in de middag, elektronencrash en de Aarde gaat weer wisselen van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC) en vooruitzichten:

 

Verwachting: De Zon is heel erg rustig, met een paar milde zonnevlekken, ook zijn de vooruitzichten mild voor de komende weken voor de verhoogde zonnewind/zonnestorm. Dus dat is goed nieuws. Het is goed mogelijk dat je nu juist begint met het verwerken van een extreem lange periode vanaf februari met constante hoge verstoringen en heel erg moe bent.

 

Misschien heb je zelf al gemerkt dat er bijzondere en heftige energetische updates actief zijn. Er is afgelopen Pinksterweekend een nieuw zeer hoogfrequent licht binnengekomen in de aardse realiteit. En het is flink pittig om deze te integreren. Je ervaart mogelijk dat je niet goed aanwezig kan zijn met je aandacht in je lichaam en de dagelijkse praktische realiteit. De aandacht wordt dus naar binnen getrokken om deze nieuwe lichtinstroom te integreren. Het webinar woensdag is er voor om je van binnenuit te begeleiden om deze nieuwe lagen van Eenheidsbewustzijnslicht tot in het fysieke te integreren. 

Schumannresonantie activiteit

 

 

Afb: Dit is de weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

 

Er was Schumannresonantie (SR) activiteit tussen 14:00 en 16:00 uur en deze was pittig hoog en ook nog full spectrum actief. Schumannresonantie had een hoge intensiteit van 60 amplitude. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.

Er zijn meer verstoringen op dit moment met de elektronencrash. Dus waarschijnlijk is de impact van de SR goed voelbaar. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens.)

 

Afb: Dit is de weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

 

Elektronencrash

 

 

Dit is de weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer rond de aarde.

 

De elektronen waren kort tussen 7:00 en 9:00 uur in een elektronencrash en opnieuw vanaf 17:30 uur. Zie rode streep onderaan de grafiek voor waar de elektronencrash actief is. (Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

 

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

 

 

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We waren los van de normale magnetische verbinding met de Zon vanaf 8:00 uur. Vanaf 11:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

 

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)


Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Deze was maandag 6-7 pittig hoog.

 

De pittig verhoogde zonnewind dichtheid van maandag 6-6 was op haar piek rond 21:30 uur (27 p/cm3). Maar was na 2:00 uur weer binnen de normale waarde. Er was weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-3 groene balken). Tussen 4:30 en 6:00 uur was er nog een lichte en dus milde verhoging (max. 18 p/cm3). (Lees symptomen als pittig maandagavond/dinsdagnacht: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

 

Heb het goed… 💞

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.