Eén die verbonden is met BRON-ENERGIE is veel machtiger dan miljoenen die dat niet zijn ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

© Annelie van Eijk ⭒ www.mijnspirituelenatuur.nl
© Annelie van Eijk ⭒ www.mijnspirituelenatuur.nl


Als je een regering hebt die iets doet wat je niet fijn vindt, en jij kijkt naar wat zij doen en je vindt dat niet fijn, dan zal je AANDACHT op wat ze doen ervoor zorgen dat je Energie een zooitje wordt.

En het lijkt er misschien op dat het hun schuld is dat je dit meemaakt ......en als zij het maar anders zouden doen zodat jij andere dingen te zien zou krijgen dat je leven dan wel beter zou zijn.


En je hebt gelijk. Je leven zou beter zijn als ieder wezen in je leven precies zou doen zoals jij het zou willen zodat, als je naar hen kijkt, je geen problemen zou hebben in je vibratie.

Maar of het nu je regering betreft of je buurman of zelfs je partner… je krijgt het nooit voor elkaar dat ze zich zo zullen gedragen dat jij je dan maar goed zult voelen.

Dat zal nooit gaan gebeuren

 

In plaats daarvan ben JIJ degene die uiteindelijk zeggen moet, “Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn vibratie want alles wat ik meemaak heeft te maken met Mijn Eigen Vibratie.”

--

 

Er is Welzijn in overvloed

 

Als je in bed ligt in de privacy van je eigen huis, en geniet en waardeert en het Welzijn erkent dat naar je toestroomt, en dan op iets – je regering, een probleem, een leider, iemand of iets – je aandacht richt terwijl je verbonden bent met je Kern-Energie, dan ben je veel effectiever dan alle sessies die zij houden.

Als je verbonden bent met Bron-Energie ben je veel machtiger dan alle acties van de regering van twee, drie eeuwen bij elkaar, maar omdat je je EIGEN KRACHT niet kent blijf je je vaak druk maken over wat ze wel of niet doen en wij zouden daar geen minuut meer aan verspillen.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.