Door de sluier van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke Liefde ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Tijdens deel 6 van de Healing Circle ga ik je meenemen naar jouw Hoger Zelf, de kern van jouw Ziel. Je zou dit de kern van Liefde kunnen noemen. Ik neem je mee door de sluier die sommigen de “dood” noemen, maar die gewoon de deur is naar je echte Thuis.

We leven in een bijzondere tijd waar een groot deel van de mensen klaar is om als het ware “wakker te worden”. Dit wakker worden begint vaak met het begrip van wat echte Liefde is en het vrij worden van extreem oppervlakkige liefde die al zo lang de drijfveer was.

Na vele jaren gewerkt te hebben als medium is mij duidelijk geworden dat 99% van de vragen die mensen hebben/hadden, allemaal over romantische relaties gaan. Altijd maar op zoek naar het volgende shotje liefde van dezelfde of een andere persoon. Deze obsessie is naar mijn mening de grootste verslaving op aarde op dit moment.

Je zou romantische liefde de kleuterschool kunnen noemen voor de zich ontwikkelende lichtwerker. Het is eigenlijk helemaal geen liefde omdat liefde alleen Liefde is, als de Liefde onvoorwaardelijk is. Als dat niet het geval is, is het ergens letterlijk en figuurlijk niet meer dan een leegte vullen.

 

Het gezicht van deze liefde laat zich vaak duidelijk zien tijdens een scheiding en dan blijkt wat liefde leek een oorlog te zijn van misgunnen tot haat aan toe. Dit was het in de kern al vanaf het begin en blijkt dan ook meer een zakelijke transactie te zijn geweest.

 

Als we dan op aarde gaan kijken wat de zogenaamde hoogste vorm van liefde is, dan komen we al snel uit bij de liefde tussen een moeder en haar kind. Maar ook dat is op een bepaalde manier voorwaardelijke liefde en dus geen echte Liefde.

 

Vroeg of laat wil mama niet dat het kind doet wat goed voelt voor het kind, maar dat het kind dat doet, wat goed voelt voor mama. En als we dan kijken naar de gevolgen van moeders die hun kinderen opvoeden zonder vader dan zijn die gevolgen ook duidelijk: die kinderen vullen voor het grootste deel de gevangenissen op aarde.

 

Ik zeg zeker niet dat er geen romantische partners zijn of ouders die echt Liefde zijn, onvoorwaardelijk en dus zichzelf zien en herkennen in de ander. Ik probeer je een idee te geven van de Liefde die je Hoger Zelf is die we deze keer gaan ontmoeten in de multidimensionaliteit van jouw Ziel.

 

Deze Liefde is eeuwig en onvoorwaardelijk en ergens de Liefde die velen al zolang zoeken en dichterbij dan de meesten zich kunnen voorstellen. Sterker nog: het is Wie je daadwerkelijk Bent.

 

Als we jouw Ziel ingaan komen we in een sfeer waar geen tijd is en dat is ook heel moeilijk om je voor te stellen. Jouw Ziel heeft geen begin en ook geen einde. Jouw Ziel is in een cirkel en een cirkel heeft nu eenmaal geen begin en geen einde.

 

Ondanks dat het een eeuwige cirkel is kan het helpen om je voor te stellen dat die cirkel extreem klein is. Zo klein als een stip. Als je die stip kunt zien als het NU moment zonder begin en zonder einde, wordt het hopelijk wat makkelijker om voor jezelf een beeld te vormen van de prachtige uitdaging die je tegenkomt op jouw persoonlijke weg naar meesterschap.

 

Het idee van plaats en locatie valt ook helemaal weg in de realiteit van jouw Ziel. Het is voor de meesten makkelijk voor te stellen dat er een God is die alle gebeden hoort. Wat lastiger is het om je voor te stellen dat jouw Ziel deel is van de soep die we God noemen waardoor jouw Ziel ook overal tegelijkertijd is.

 

Ik hoop dat je zo een beetje mijn passie en toewijding kunt begrijpen bij het maken van deze Healing Circles om je mee te nemen om al dit soort dingen bewust te maken in je leven. Het maakt dus ook helemaal niet uit dat je van God, Allah, Elohim, etc., houdt binnen een bepaalde stroming. Die Liefde is gepast en prachtig! Ik nodig je alleen maar uit voor een volgende stap en deze Liefde – die vaak nog naar buiten is geprojecteerd – naar binnen te projecteren en de hand te pakken van je Hoger Zelf. Omdat dit de relatie is die je zoekt. Dit is Liefde.

 


Liefs,

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Aanvullende video over deze Healing Circle

 

Healing Circle

 

 Zondag 10 september 2023, 20:00 - 21:00 uur * of wanneer jij ook maar besluit te luisteren.

 Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

 

 

 Bijdrage € 11,-


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.