December: Lichtexplosie Portalen 3-3-3 ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ashtar: De lichtportalen in december

 

De frequentie van het Licht gaat in de maand december stijgen, dit wordt de maand van het Licht. Dit Goddelijk Licht zal gaan stralen over heel de aarde en de pijnappelklier wordt aangesloten op het kristallijne grid.

 


Dit licht gaat tijdens de winterzonnewende een opening creëren in de duisternis. Zodat onzuiverheden verdwijnen, dit alles wordt een voorbereiding op het jaar 2022. Virussen zullen sterk afnemen of zelfs verdwijnen in 2022. De Lichtwereld zal elk mens energetisch helpen om het licht te verhogen, zodat het virus verzwakt.

 

Upload Lichtportalen 3 - 3 - 3

 

De portalen in de energie van de 3-3-3 worden geopend op: 2 december, 3 december, 10 december, 12 december, 19 december, 21 december en 30 december 2021. Dit zijn de creatie portalen van de Goddelijke Intentie. Het kristallijne veld gaat steeds hoger rinkelen.

 De energie gaat stijgen en klimt zo hoog op, dat er een grote upload ontstaat.

Tijdens deze grote upload zal er een groot licht opengaan en neerdalen, een zeer hoge frequentie komt jullie kant uit. Dit kan vele heldere dromen geven. Onthoudt deze dromen en kijk of er een verbinding ontstaat in het jaar 2022, want er worden nu belangrijke signalen afgegeven. De 3-3-3 energie is tevens ook een 3x3 energie van het negende portaal, negen is de afronding van een bepaald proces. Volgend jaar start er een nieuwe kristallijne cirkel. De vernieuwing zet zich stevig door.

 

Pijnappelklier

 

 

Het licht gaat zodanig resoneren dat ook de pijnappelklier meegaat in deze golven van bewustzijn. Een grote verandering gaat plaatsvinden. Sommige die nog nooit een pijnappelactivatie hebben ondergaan, mogen dit nu gaan ervaren. Bij het openen van dit chakra in het hoofd gaan de telepathische impulsen actief worden. Wanneer dit bij jou al eerder heeft plaats gevonden, worden er nieuwe golven door deze chakra heen geleid. Een upload van Licht. Verschillende soorten explosies kunnen waargenomen worden in wakende toestand, neem op tijd rust en belast het hoofd niet. In de meeste gevallen vind het plaats tijdens de slaap, via de droom komt het tot je. Er kunnen daarna wat klachten van vermoeidheid ontstaan of wat klachten aan het hoofd, zoals een zwaar hoofd, duizelingen, dof gevoel, hoofdpijn en slecht zien. Neem dit serieus en zorg voor een goede ontspanning. Deze klachten mogen niet te lang duren. 

 

Volle Maan december 2021

 

 

Tijdens de volle maan van 19 december zal de verankering van het kristallijne Licht plaats gaan vinden. De aarde kan na deze verankering veel meer licht opnemen en dit krachtiger uitstralen. Wat betekend dit? Dit betekend dat de verankering nu ook bij de mens gerealiseerd kan worden via het kristallijne raster. Het grid wordt nu compleet afgerond en wordt ingezet om de nieuwe tijd in te luiden in het fijnstoffelijke en grofstoffelijke bewustzijn. Het grofstoffelijke (fysieke) lichaam ondervind een aantal omzettingen, waardoor de geest en het lichaam van de mens afgestemd worden op elkaar. Zij gaan anders resoneren: 'Het kan even heel anders aanvoelen'. Daarnaast zoekt het haar balans in de verschillende lagen van bewustzijn. De verschuiving is nu duidelijk te merken.

 

Onder water gevoel

 

Het gevoel van verandering kan vergeleken worden met onder water gedompeld worden. Suizende oren, verschillende fluittonen en rinkelende belletjes nemen toe en laten nu verschillende toonhoogte horen. Bij het gevoel van onder water zijn wordt jouw bewustzijn langzaam afgestemd op de nieuwe resonantie. Dit kan een aparte gewaarwording geven. Sommige van jullie kunnen zich moeilijk focussen of afstemmen, ook emoties komen voorbij dit is slechts tijdelijk. Geef je gewoon over, dan verschijnt er vanzelf een nieuwe manier van zijn. 

 

Verankering

 

Een dof gevoel, of juist een zeer helder gevoel in het hoofd kunnen elkaar afwisselen. Dit komt omdat de verankering van de nieuwe frequentie haar ijkpunt moet vinden. De balans hersteld zich in de nieuwe toon. Het nieuwe kristallijne veld gaat door je heen vibreren. De klanken van het kristallijne veld kun je letterlijk gaan horen of zien. De fysieke zintuigen worden regelmatig overgenomen door de energetische zintuigen. Dit geeft een golvend gevoel en het hoofd kan aanvoelen alsof er water in stroomt. Niet alleen het hoofd wordt doorspoelt met nieuwe energie, de gehele aura ontvangt de update. Even wat onwel voelen, duizelingen of wat misselijkheid kunnen ontstaan door een disbalans. De Lichtwereld staat de mens bij en helpt om alles in balans te brengen, de meeste veranderingen gaan 's nachts plaatsvinden en daar merk je niet veel van. Lichtflitsen of andere vormen van licht kunnend daarbij waargenomen worden. 

 

Zuiveringsproces

 

Er gaat een bijzonder zuiveringsproces ontstaan via de nieuwe waterenergie, de oude energie gaat plaats maken voor de nieuwe energie van Aquarius. Wanneer dit proces is afgerond, kan jouw bewustzijn en de pijnappelklier meer licht ontvangen, opnemen en weer uitstralen. Plasmavelden ontstaan en worden geactiveerd. Het hart kan zodanig hoog gaan vibreren, dat er een verlichting ontstaat. Het verlicht raken gaat nu in snelle golven, geef je lichaam daar de ruimte voor. Op het einde van dit jaar 2021 zullen vele een bijzondere ervaring meemaken, vaak via dromen, visioenen of uittredingen. Weet dat de Lichtwereld aan jullie zijde staat om de doorstap veilig te maken. 

 

Droomtijd

 

Jouw dromen worden heel helder en veel duidelijker. De communicatie van het kristallijne veld verloopt anders dan je gewend bent, eerder via heldere waarnemingen. Een droom kan zo realistisch aanvoelen dat het onderscheid tussen echt en droom bijna niet waar te nemen is. Dit komt omdat het leven in een kristallijne wereld veel doorschijnender is. Alles wordt zichtbaar. Er zijn geen verborgen geheimen meer. Het vermogen om problemen te kunnen doorzien, geeft inzicht en begrip. De empathische gevoelens worden sterker en de communicatie verloopt steeds vaker via gedachten. De gedachten stroom via de Goddelijke liefde geeft transparantie. De manipulators begrijpen hier niets van en willen dit in kaders zetten, maar dit is niet mogelijk. Hun frustraties lopen op.

 

Bereid je voor op een Lichtexplosie aan het einde van het jaar 2021.

 

Ik groet het Licht in je hart

 

Adonai Ashtar


© Arthura Hector
www.ashtar-rose.com


 

Video channeling De Langste Nacht

 

Op deze speciale avond, duiken we samen met Arjun en de Yahyel in het thema van De Langste Nacht!

Dit event gaat niet over astrologie of over de zonnewende, maar duikt op een stevig geaarde manier in, op alles wat maar te maken heeft met het TRANSFORMEREN van DUISTER naar LICHT.

Veel meer gaat het in dit event dus over zaken als ‘The dark night of the Soul’ en hoe hierin te navigeren.

Over een andere manier van kijken naar – en omgaan met – de ‘kracht’ van een depressie, angst en woede. Ook kijken we naar zaken als de wereldwijde pandemie en wat wij hier op spiritueel niveau uit kunnen halen.

 

Dit event gaat o.a. over uitdagingen die we allemaal wel ergens van (her)kennen als

 

 hoe het beste om te gaan met mensen die een zware energie met zich meedragen,

 

 het transformeren van niet-langer-dienende geloofspatronen, of

 

 het ervaren van een bedrukkend ‘moet-gevoel’ bij alle details in je leven.

 

Maar ook hebben we het over; de cyclus van incarnatie (zitten we in een soortement Matrix?)

Een vernieuwende manier om naar het idee van de ‘Deep State’ te kijken


En reflecteert Arjun op het de impact van een bepaald vacc!n op onze relatie tot ons contact met de Ziel.

 

Als altijd zijn de boodschappen liefdevol, zelf-bekrachtigend en een verademing voor iedereen die houdt van de rappe, humoristische en inzichtelijke invalshoek van onze sterren-familie.

 

We nodigen je weer van harte uit voor dit rijke en bijzonder ‘aardende’ programma om lekker van te genieten met een mok warme choco en vanonder een wollen deken, op een momentje waarop je verder even helemaal niets anders hoeft. ❤️

Tweede kerstdag Videochanneling De Langste Nacht


❥ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel
❥ met Denise Diekstra


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.