De overeenkomst tussen jou en Jezus, Boeddha, Mohammed, Krishna ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat is de overeenkomst tussen jou en Jezus, Boeddha, Mohammed, Krishna, etc.?

Door de eindeloze bedrijven/religiesom hen heen wordt hun boodschap vertroebelt omdat zij dat nodig hebben voor hun bestaan.

Zodra je wakker wordt voor hun fundamentele boodschap aan ons allemaal: “Jij bent Christus, Boeddha, etc.!”, wordt hun leer pas duidelijk. Zij wilden helemaal geen volgers maar jou een weg wijzen naar jouw meesterschap. 

Laat je niet verleiden door mensen buiten jezelf die (doen alsof) ze meesters zijn, door een volger te worden. Het is uiteindelijk allemaal entertainment om jou wakker te maken jezelf te realiseren dat jij een meester bent. Meesters buiten jezelf kunnen jou eraan herinneren dat jij ook zult doen wat zij doen en nog veel meer maar dat krijgt alleen maar waarde als je wakker bent in het idee dat jij zelf Krishna bent. 

Is dit niet het beste nieuws dat jij ooit hebt gehoord? Ik heb zelfs nog beter nieuws voor je als jij jezelf afvraagt: “Maar hoe dan?” Vertrouw het leven, vertrouw jouw meesterschap en focus je alleen nog maar op jouw magnetische Noorden. Jouw bevrediging, dat waar jouw hoogste vreugde jou naar toe roept. 

Mensen die hier nog niet klaar voor zijn komen bijvoorbeeld met de slachtofferrol dat ze vastzitten in een spinnenweb van verplichtingen en routines. Dit is begrijpelijk maar soms zwaar om aan te zien dat ze zo de gevangene en gevangenisbewaarder in één zijn. Zodra je het leven echt vertrouwd kan je alles zegenen en verder gaan. Zolang je iets vervloekt blijft het letterlijk en figuurlijk jouw eigen vloek. 

Wat lijkt jou nu het meest bevredigend? Een heerlijke maaltijd maken en/of eten, wandelen en/of rennen, lezen, film kijken, spelen, schrijven, zwemmen, slapen, etc.? Ik probeer je erop te wijzen dat het leven heel simpel is als jij jouw meesterschap op je neemt.  Het kan soms wat lastiger zijn te begrijpen waarom dat heel jouw leven op zijn kop komt te staan, hoewel dat toch heel logisch is. 


Jouw buitenwereld is jouw spiegel en als de meester zijn/haar trilling verhoogd zullen er ook andere dingen te zien zijn in de spiegel

Vaak begint dit proces met mensen in jouw directe omgeving die je op de één of andere manier egoïst zullen gaan noemen. Als ze in de illusie zijn dat ze spiritueel verder ontwikkeld zijn jou jij dat bent, zullen ze op heel creatieve wijze het over jouw ego gaan hebben als een soort ‘scheldwoord’. 

Je wordt meestal wakker in een omgeving waar de mensen om je heen vinden dat jij niet moet doen wat goed voelt voor jou, maar dat je moet doen wat goed voelt voor hun. Dit klinkt misschien wat simpel maar de meeste mensen hebben concessies moeten doen uit overleving in het gezin waarin zij zijn geboren. 

Net als Jezus zul jij waarschijnlijk geen wonderen kunnen uitvoeren in de stad waar jij bent geboren omdat zij niet open zijn voor jouw waarheid.

Mogelijk lukt het jou wel wat Jezus niet is gelukt maar kan je er vrede mee hebben als het niet lukt. Jij ben een dochter of zoon van het allerhoogste maar de rest ook. Daarom heb jij een vrije wil om wakker te worden en heb je andere ook te eren die daar nog niet voor kiezen, zoals jij dat ooit ook deed. 

 

Vroeg of laat wordt je wakker als Spirit die aan het dromen is, dat het een bestaan op aarde heeft


Jouw slaapkamer is dus letterlijk jouw kerk, daar waar je wakker bent als Spirit.

In de boeken “Gesprekken met God’, zegt God tegen Neal dat we pas wakker beginnen te worden als onze slaapkamers, onze kerken worden en we onze kerken gebruiken voor wat we normaal in onze slaapkamers doen voordat we in slaap vallen. 

Als je de behoefte voelt om iemand te gaan volgen stop daar dan direct mee, zeker als ze je door allemaal hoepels laten springen en/of je bang maken voor monsters onder je bed.

Wees je bewust dat jij bepaalde eigenschappen in jezelf wakker maakt en niemand dat voor je kan doen. Jij bent prachtig, een kind van het allerhoogste die een spel aan het spelen is ‘Aarde, de gezamenlijke droom’. Net als bij een computerspel speel je het spel ‘Aarde, de gezamenlijke droom’, meer dan één keer en dat noemen we vorige en toekomstige levens. 

De meester weet dat het leven geen betekenis heeft behalve de betekenis die wij eraan geven. Daarom geeft de meester aan alles een positieve betekenis, door het leven te vertrouwen en oogst de meester ook een positief effect. Deze manier van bewust leven is niet de standaard op aarde en de dagelijkse negatieve nieuwsberichten kondigen dan ook aan; het eindeloze negatieve effect wat daaruit ontstaat. 

Er zijn dus maar drie keuzes; of je omarmt je meesterschap of je omarmt je slachtofferschap of je bent de zombie die daartussen zweeft. Het is mijn persoonlijke ervaring dat op een gegeven moment de slachtofferrollen niet meer te dragen zijn door de eindeloze negativiteit die deze negativiteit oproept, die hebben geleid tot een zoeken en vinden van mijn meesterschap. 

❥ Het leven heeft zijn ups en downs maar dat kan allemaal vertrouwd en positief worden belicht en daardoor kan er iets positief worden geoogst.

Onvoorwaardelijk liefde is zo iets groots omdat per definitie omstandigheden er dan niet meer toe doen en de liefde onaantastbaar is. 

Ooit leefde ik met een vrouw en twee kinderen. Ik meende van haar te houden maar ik kwam er snel achter dat die liefde niet onvoorwaardelijk was toen ze onze kinderen met leugens en bedrog bij mij weg wilde houden en zo ordinair dat ze zelfs een gerechtelijke uitspraak voor omgang negeerde. 

Ik vraag mijzelf af of ik tot deze onvoorwaardelijke liefde in mijzelf had kunnen komen naar deze vrouw en mijn kinderen, als ik nog een gezin met ze zou vormen.

Ondanks alles wat er is voorgevallen kan ik voelen dat mijn hart open staat naar deze vrouw en voor mijn gevoel een soort belangrijker, naar mijn kinderen toe waar ik nog hetzelfde voor voel als toen ik fulltime bij ze was. Ergens voelt het voor mij alsof deze prachtige kinderen ook op deze manier mijn meesters zijn geweest in mijn ontwaken in onvoorwaardelijk liefde. 

Dit soort hobbels in de weg die we het leven noemen, zijn als de hobbels van een achtbaan die de attractie nu juist zo mooi maken. Ik wens jou toe, zoals ik heb mogen ontvangen dat je zoektocht naar de verschillen voorbij is en het vinden van de overeenkomsten je nieuwe passie is. 

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.