De eeuwige cyclus van evolutie en creatie ♥ Annet Hoeijmans - Boon ♥ Lichtwerkers Nederland

Geboorte van een nieuwe tijd, een nieuwe werkelijkheid.

 

De eeuwige cyclus van evolutie en creatie


Als ik in woorden probeer op te schrijven wat ik van binnen woordeloos hoor, vraagt dat intense aandacht en verfijnd luisteren en voelen.. keer op keer steeds maar weer… eer ik kan benaderen en uitdrukken wat ik innerlijk gevoeld en gehoord heb.

Het vraagt stilte en ruimte, vertrouwen in ontvankelijkheid, om die innerlijke beweging te voelen. Die fluisterende stem toe te laten zonder weerstand.

Die zachte, innerlijke aansporende stem die in beelden, klanken en ervaringen verhaalt en toont hoe dingen “ZIJN”, hoe geluk voelt..


Een ervaring, intens beleefd, onvergetelijk. Een ervaring die niet blijft, niet vast te leggen is. Die enkel een ervaring is van van Zijn en samen Zijn in acceptatie van alle diversiteit.

Soms vraagt het eindeloos wachten in die innerlijke chaos vanuit het inzicht dat in die chaos een andere ordening heerst, verbonden met ontvankelijkheid, overgave en vertrouwen in de kracht van Natuur.

Vertrouwen ook in de continuïteit van de stroom van het leven over eons en eons van tijd. Vertrouwen als beleving.

De universele levensstroom ervaren die alle vormen draagt, ongeacht…. Hoe anders dan een aangeleerd geloof! Ontvankelijk Zijn voor Evolutie en Creatie in een eeuwigdurende beweging. Een vruchtbare bodem en bedding voor nieuwe zaadjes, nieuwe concepten vol beloften.

Ervaring die weten wordt. Inspiraties, die bevruchten en nieuwe inzichten en mogelijkheden tonen. En wanneer al ie verschillende ontwikkelingen elkaar ontmoeten en bevruchten... wordt de weg geopenbaard. De weg naar een andere werkelijkheid gebouwd op geïnspireerde samenwerking.

Een wereld waarin innerlijke ambities gerealiseerd kunnen worden. Gevoed door aandacht, bezieling en respect, los van de strijd om erkenning en aandacht.

Transformatie via evolutie en creatie. Keer op keer.. en steeds maar weer.. ongeacht….

Tekst en kunst © Annet Hoeijmans – Boon

ennoia.nl

 

Geboorte van het lichtkind IN ons allen.


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.