De Eenheid met Dieren ★ Channeling Arjun van de YahYel ★ Preview

 

Vraag:


❥ “In de Bijbel – Jesaja 11, vers 6 – staat geschreven dat er een lange periode van vrede op aarde zal komen. En dat op dat moment: “de wolf en het lammetje samen zullen leven, dat het luipaard en de geit zij aan zij zullen liggen – en de leeuw en het kalf samen in de weide van het gras zullen eten. Ook staat er dat een klein kind deze dieren zal hoeden.” Wat wordt hiermee bedoelt? En is dit letterlijk of symbolisch bedoeld?”

 

Dit is de preview van de videochanneling ''De Eenheid met Dieren'' van zondag 31 juli 2022 om 20:00 uur. Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel.

 

Jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:

 

 “Hebben alle dieren een eigen ziel? Dus ook teken en vlooien? En zo ja, hebben hun zielen hetzelfde bewustzijn als onze (mensenzielen) of zit er verschil in grote en hele kleine dieren qua ziel en bewustzijn?”

 

 “Gaan dieren naar hetzelfde hiernamaals als mensen?”

 

 “Blijft een dier altijd een dier, of kan een mensenziel ook in een dierenlijf incarneren? En andersom? Komen zij terug bij dezelfde personen?”

 

 “Wat zijn totemdieren eigenlijk en hebben we allemaal net als een eigen gids een eigen totemdier? ”

 

 “Hebben dieren contact met hun overleden soortgenoten? ”

 

 “Wat houdt het in als je een poezen-en/of hondenallergie hebt (ontwikkeld)? Volgens de huisarts kom je er niet vanaf.”

 

 “Kunnen dieren door hun liefde voor hun menselijke huisgenoten bv een kind in een moeilijk gezin, steun, warmte en toeverlaat bieden? Zijn dit ziels-afspraken?”

 

❥ “Beste Yahyel, ik heb een vraag over dier-communicatie. Door onze social media zien we nu steeds vaker mensen die zelf hun dier geleerd hebben om in onze menselijke taal te communiceren. Met een soort druk-knoppen die op de grond staan, leren ze losse woorden – en uiteindelijk complete zinnen te formuleren. Ook met ingewikkelder concepten als; verleden, heden en toekomst- en het benoemen van hun emoties. Ik sta versteld van de resultaten die gedeeld worden op youtube kanalen als ‘What about Bunny’ en ‘Billispeaks’ – waarin een hond met de naam Bunny en een kat met de naam Billi, gevolgd worden in hun taal-ontwikkelingen. Zijn dit soort methodes een voorbode van een nieuwe tijd waarin wij allemaal veel diepgaander met dieren kunnen communiceren dan we nu doorgaans doen?”

 

 “Lieve Yahyel, waarom is er zoveel dierenleed op onze aarde? Is daar een reden voor? Kunnen we er energetisch iets voor doen, buiten de dieren in het licht te zetten? Dank je wel.”

 

 “Waar komt het fenomeen ‘Eenhoorns’ vandaan? Bestaan deze echt? Zijn dit dieren in een andere dimensie?”

 

 “Wat is de gedachte achter ‘draken’ in sprookjes – en bestaan deze ook echt in het multidimensionale veld?”

 

 “Dit voorjaar verscheen er regelmatig een witte duif bij mij op het balkon, en voor het raam van mijn flat. Daarna wandelde de duif enkele keren via de – op een kier openstaande – balkondeur naar binnen en ging op zijn gemak mijn flat verkennen. De duif zat op een droogrek, op een stoel, in een koekenpan, etc. De duif was ook erg grappig want ik heb hem of haar ook gefotografeerd terwijl hij of zij met veel interesse twee vogel-beeldjes zat aan te kijken. De duif kwam niet om te eten, want boterhammen op het balkon bleven onaangeroerd 🙂 Wat kwam de duif doen, zit er een boodschap achter die met het Christusbewustzijn te maken heeft? En komt ie nog terug?”

 

 “Klopt het dat ieder dier dat wij op aarde kennen, een afdruk is van een buitenaardse beschaving? De inspiratie moet toch ergens vandaan komen? ;-)”

 

 “In een van de Engelse YouTube videos – hoorde ik jou eens vertellen dat jullie als Yahyel – maar ook andere ET’s – soms in onze dromen of astrale reizen verschijnen in de vorm van een dier? Wat is hier het nut van? Waarom niet gewoon meteen laten zien wie je echt bent?”

 

 “Hai Arjun, ik voel mij enorm verbonden met het sterrensysteem van Lyra. Nu zie ik geregeld afbeeldingen voorbij komen van kunstenaars die de wezens of bewoners van Lyra afbeelden als een leeuw-achtige mens. Een mensen lichaam met een leeuwenkop of gedeeltelijk leeuw-achtig gezicht. Is dit echt hoe de bewoners van Lyra eruitzien?”

 

 “Beste Yahyel. Wat is er waar van de opmerkingen die ik soms lees in bepaalde alternatieve kringen, wat betreft reptiel-achtige aliens die de top van de overheid besturen – of een hoop duistere praktijken uitvoeren hier op aarde. Is dit een bestaand ras?”

De Eenheid met Dieren

Zondag 31 juli 2022, 20:00 - 21:30 uur gechanneld door Wieteke Koolhof - Bijdrage € 12,50


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.