''Complottheorieën'' ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Ik had een gesprek met een vriend over wereldwijde complottheorieën. Zijn standpunt is dat hij niet bereid is om mee te gaan in alles wat mensen van elkaar scheidt, en ik ben meer van, wat maakt het uit, ik kan er toch niets aan veranderen. Wat is Abrahams mening over complotten of complottheorieën?

Abraham: Laten we eens een definitie geven van ‘complot’: Iemand die gelooft dat wat ze zien een complot is, is van mening dat, “De Wet van Aantrekking niets te maken heeft met mij. Het heeft alles te maken met alle anderen, en daarom is dat mijn sterke overtuiging.

En genoeg mensen zijn eropuit om me te grazen te nemen. Niet alleen zijn ze eropuit om me te grazen te nemen, maar ze hebben ook de macht om me te grazen te nemen. En ze zijn heel geslepen – ze doen net alsof ze me niet te grazen willen nemen, maar dat doen ze wel.” En dat spreekt IEDER woord tegen wat je ons ooit hebt horen zeggen in deze bijeenkomsten.

Gast:  Dank je wel.

Abraham: Want echt, wij leren jullie hoe je kunt samenspannen met je Innerlijk Wezen. Wil je nu echt dat dit complot weggaat? Wij zijn dol op het complot van je Innerlijk Wezen. Je Innerlijk Wezen zit in een complot: We zijn allemaal dol op je en we geven om wat er met je gebeurt, en dat complot is zo enorm groot dat wij nooit een gedachte zullen denken die daar tegengesteld aan is.

Dat is een kolossaal complot. Het is een complot van Welzijn. Het is een complot van Welzijn en het domineert dit Universum, deze planeet en iedere persoon.

Maar als iemand naar een andere film kijkt, dan zal de Wet van Aantrekking dit naar hen toe brengen. Met andere woorden, het is makkelijk om iets te verzinnen en het is makkelijk om al het slechte spul te verzamelen – we zeggen niet eens dat ze het verzinnen. We zeggen alleen dat ze een grote stapel maken van ongewenste dingen, daar een schijnwerper op zetten, en als je er naar kijkt dan verlies je je verbinding met Bron-Energie, en dat is je probleem.

Wat zij allemaal doen is niet jouw probleem, maar dat je jouw probleem niet op kunt lossen is je probleem.

Je stemt je af op het probleem in plaats van de oplossing

 

Het complot van Bron-Energie gaat steeds over de OPLOSSING, en andere complotten gaan vaak over het PROBLEEM. Speel het spel zoals je zelf wilt.

Gast: Oké, dank je wel.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.