Co-creatie vanuit dankbaarheid en vreugde ♥ Annet Hoeijmans - Boon ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij mensenzielen leven in twee werelden:

De wereld die er was voordat jij op aarde kwam.. en die er zal zijn lang nadat je hier vertrokken bent…!

Die concrete realiteit bestaat, ongeacht of jij als persoon, nu wel of niet bestaat of hierin gelooft.

Er is ook een subjectieve innerlijke wereld

Een wereld die bestaansrecht krijgt door jouw gedachten, gevoelens en handelen heen.

Toen JIJ het lef had om te incarneren in deze aardse drie-eenheid van lichaam, ziel en geest heb jij deze innerlijke wereld mee-gebracht.

❥ Jij BENT de drager ervan.

Jij BENT de verandering, het Liefdeslicht wat je meebrengt en subjectief inbrengt.....vanuit die innerlijke wereld... tot in de uiterlijk bestaande wereld!

Co-creatie

Bewuste mede-schepper worden en verantwoordelijkheid leren dragen voor zowel jouw individuele leven, als voor elkaar, als voor onze natuurlijke leefomgeving hier op aarde.

Durf je het leven te ervaren en te beleven vanuit een heel ander perspectief dan datgene wat je - zowel innerlijk als uiterlijk - vertrouwd is?

De kosmische mens wordt ook wel de nieuwe mens genoemd:

Een geïntegreerde en elkaar beïnvloedende drie-eenheid

 

Een drievoudig wezen bestaande uit lichaam, ziel en geest waardoor we toegang hebben tot de wereld van de geest, de ziel én het lichaam.

Deze drie verschillende werelden, in al hun kleurrijke facetten, soms ook dimensies genoemd, staan in verbinding met het grotere Mysterie van de Scheppingskracht.

De kosmische mens weet én beseft dat het leven geleefd wordt vanuit Eenheidsbewustzijn, verbonden met álle leven, en geworteld in onze Aard van Zijn.

Onze Aard van Zijn is het Liefdeslicht wat we bij ons dragen

Een nieuwe Aarde, een nieuwe wereld, niet langer geworteld in angst en oude condities, maar verbonden met ons meegebrachte liefdeslicht; met zelfstandig (leren) nadenken; met Zelfbewustzijn en Zelfvertrouwen; met gebruik van de kracht van je beeldende vermogens los van de kuddegeest.

Creativiteit is verbonden met je openen voor de stroom van het leven in jou en door je heen. Zo brengt schepping vreugde, diepe zielsvreugde die je natuurlijk, vanzelfsprekend en eenvoudig uitstraalt in glans geeft. Niet alleen in jouw leven; ook in het leven van vele anderen, vaak zonder dat je het weet.

Opgenomen vanuit je bewuste verbondenheid met vibratie, met energie, leef je steeds bewuster vanuit deze hogere trillingsfrequentie en draag je uit wat je BENT. In alle kracht en eenvoud. Of je nu een muziekstukje componeert, een gedicht maakt, een schilderij creëert; een bijdrage levert aan een innovatief project; een organisatie aanstuurt...

Het zijn allemaal verschillende vormen waarin de scheppingskracht vreugdevol tot expressie komt! Het geschenk van dit leven wordt bevestigd en beleefd vanuit vreugde!

© Annet Hoeijmans - Boon
ennoia.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.