Chaos in de wereld ♥ Abraham Hicks ♥Lichtwerkers Nederland

Vraag: De hele wereld, maar vooral de Verenigde Staten, lijkt in chaos te zijn op dit moment.... (Abraham: Dat lijkt zo te zijn maar is het niet.)

... de pandemie, politieke onrust, klimaatverandering, sociale onrust etc. etc. En daarbovenop woon ik in Californië waar op dit moment 360 branden gaande zijn. Kunnen jullie uitleggen waarom dit alles gebeurt?

Abraham: We willen je eerst de basis-versie geven.

Dingen die je niet om je heen wilt zien zijn er omdat, toen je in dit lichaam kwam, je wist dat er gewenst en ongewenst zou zijn, en je wilde je voorkeuren kunnen bepalen.

Welnu, dit antwoord voelt veel te ver weg gezien waar jullie allen toe gekomen zijn als je verwijderd bent van de vreugde die normaal is voor je.

Het voelt véél te simpel als wij zeggen dat je voor het contrast kiest. En jullie zouden dan allemaal een brief aan ons willen schrijven die tegen ons schreeuwt “WE HEBBEN NIET VOOR ZOVEEL CONTRAST GEKOZEN. WE WILLEN DIT CONTRAST NIET. WE WILLEN HET NIET MEER. Het is véél erger dan ik ooit had kunnen denken. Ik weet zeker dat ik niet wist dat het zo erg kon zijn. Ik was niet gekomen als ik dit van tevoren geweten had!”

 

En we zeggen: Ja, dat had je wel, want je wist dit wel


Maar je had vertrouwen in je Geleidingssysteem omdat – en dit is wat je horen moet – je geloofde in, en vertrouwde op je weten en kennis dat het Welzijn enorm is in verhouding tot niet-welzijn.

Je wist dat uit de levenservaring meer verlangens zouden ontstaan, en met ieder verlangen dat ontstaat, zou de Energie voortkomen die dat verlangen ondersteunt. Je wist dit omdat het Universum zo ontworpen is, je wist dit.

Je wist dat als deze tijd-ruimte-realiteit een verlangen in je kon laten ontstaan, dat dezelfde tijd-ruimte-realiteit voor jullie allen de middelen kon geven om de volledige manifestatie te kunnen ontvangen. Jullie wisten dat. Dat is WETEN, dat is méér dan vertrouwen, dat is méér dan aanschouwen, dan is veel meer dan hopen. Je wist dit met zekerheid en je sprong er gretig in.

Ben je wat van het pad afgegaan?

Ja.

Is de hele wereld van het pad af?

Nee.

Veel van de wereld?

Ja.

Vooral de Verenigde Staten?

Misschien. Ja.

Het lijkt in chaos te zijn op dit moment, dat moeten we je meegeven. Maar met dit alles worden krachtigere verlangens geboren, krachtiger dan we ooit gezien hebben, en wij hebben alles gezien.

En door die verlangens zal de hoofdtoevoer expanderen, want steeds als je ‘vraagt’, zullen alle middelen om in die vraag te voorzien in werking gezet worden. Dat is wat Creatie is.

Je moet dus wel geloven in de oplossingen, en in de Energie en Liefde en in Bron-Energie. En dan zal jij als individu een manier moeten zoeken om het binnen te kunnen laten, en niet focussen op ieder slecht ding wat je op kan rakelen en opschrijven – we snappen waarom je dit deed en we zijn blij dat je het deed, maar het is niet de weg, het is niet de weg van de minste weerstand. Deze zinnen zijn de weg van de meeste weerstand en daarom is het ook zo pijnlijk.

Oh, als wereld blijven jullie om méér ‘vragen’ – jullie construeren zo’n magnifieke wereld in je Vibrationele Realiteit waar toekomstige generaties van zullen profiteren, maar jullie kunnen dit als huidige generatie ook al meemaken. Maar dan moet je wel iemand zijn die het binnenlaat.

Je hoeft niet te wachten tot alle anderen dit uitgevogeld hebben om je beter te kunnen voelen. Je kunt NU beginnen met je beter te voelen omdat je je beter WILT voelen, en omdat je begrijpt dat het om focus draait, en in lijn zijn, en dat het om Energie gaat.

Dat is waar het om gaat.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.