Build back true ♥ Wendy Gillissen

 

Het plan van de donkere pool wat ik zie ontrollen, heb ik al vele malen meegemaakt, in diverse levens en culturen. Maar in de kern is het altijd hetzelfde. Maak gebruik van de angsten van een bevolking. Traumatiseer de mensen ze zodat ze vatbaar zijn voor hypnose, allerlei vormen van inprenting, het Verhaal dat de donkere pool wil inplanten, de illusie waarmee de bevolking in de angstpsychose wordt gebracht.

 

 

Manipuleer de media om het verhaal kracht bij te zetten. Gebruik die angst voor dood, ziekte, verlies, en de bewustzijnsvernauwing die daardoor ontstaat om de macht te grijpen en de dictatuur door te voeren. Maak daarbij van een andere instantie de grote slechterik: dat kan een bevolkingsgroep zijn, een religieuze groep, een ziekte, plus degenen die de waarheid kunnen zien en niet meegaan in het verhaal. Maak van deze de schaduwdrager, het projectiescherm waar de bevolking alle aangewakkerde angsten op projecteert.

Voer maatregelen door die de bevolking steeds verder verzwakt, uitperst, depressief maakt, totaal armlastig – onder het mom van bescherming tegen die schaduwdrager.

Kom met De Grote Oplossing: de dictatoriale staat. Build back better. Iedereen getraumatiseerd, ziek, zwak, depressief, afhankelijk van de machthebber. De tovermiddelen tegen de Grote Ziekte waarmee de machthebber experimenteert en de bevolking verzwakt of decimeert máken juist ziek, maar ook daarvan krijgt de Grote Ziekte de schuld.

 

De bevolking wordt door deze ‘’bescherming’’ tot totale afhankelijkheid gebracht en  energetisch, fysiek en psychisch uitgezogen door een kleine elite.

 

Et voilà! Het is 1984.

 

Maar.

 

Dit soort plannen wordt bedacht door psychopaten. Ze worden uitgevoerd door psychopaten, opportunisten en angstige meelopers.

 

En er is één ding waar ze geen rekening mee houden in hun plan. En dat is datgene wat ze zelf niet kennen, want ze bezitten het niet. Dat is alles wat ze niet begrijpen, want ze zijn het zélf niet.

 

Wat ze niet kunnen incalculeren, is alles wat ons menselijk maakt en meer nog: dat wat tot ons ware goddelijke Zelf maakt.

 

Waarachtige liefde en loyaliteit. Psychopaten kennen alleen vals sentiment; ware liefde zien ze als zwakte en afhankelijkheid. Maar waarachtige liefde maakt ons tot helden die opkomen voor onze kinderen, vrienden, naasten waarbij zelfs zelfbehoud moet wijken. Ware liefde gaat boven de angst voor de dood. Ware liefde voor het leven zélf zorgt ervoor we uit de angst blijven, want liefde stijgt uit boven angst.

 

Waarachtige spiritualiteit. Psychopaten kunnen gebruik maken van intuïtie, helderziendheid, alle buitenzintuigelijke vermogens. Maar ware spiritualiteit kennen ze niet. Spiritualiteit is in hun ogen schone schijn, en veel nep-spiritualiteit is dat ook. Maar ware spiritualiteit is de verbinding met de Bron, de Eenheid, het vermogen uit te stijgen in ons denken en ervaren boven de dualiteit, en te handelen vanuit don-dualiteit. Het ons verbinden met het weten dat we eeuwige wezens zijn, en dus uitstijgen boven angst, woede, de fight-or flight respons. Onthecht en liefdevol kunnen waarnemen. Maar ook: het duister kunnen ontmaskeren en waarnemen zonder angst, zonder oordeel, zonder woede en het begrijpen – om er licht tegenover te kunnen zetten.

 

Ware creativiteit. Psychopaten creëren niet. Ze kunnen alleen kopiëren, manipuleren, stelen. Daarom zijn ze vaak geobsedeerd door de idee van controle over de menselijke voortplanting, genetische manipulatie, de macht over mens en natuur. Ware creativiteit echter zorgt ervoor, dat mensen creatieve en alternatieve wegen kunnen vinden om hun ware zelf neer te zetten, de Wet van Aantrekking kunnen toepassen en hun vrijheid (her)pakken. Denk aan alternatieve media, alternatieve manieren om elkaar te ontmoeten, alternatieve en oorspronkelijke manieren om in ons levensonderhoud te voorzien die totaal onafhankelijk zijn van hun systeem.

 

Psychopaten denken niet creatief, en denken daarom dat ze alle mensen kunnen bespelen als de hond van Pavlov en hypnotiseren als slachtoffers van een toneelhypnotiseur. En voor mensen die nog onbewust zijn of in de angst zitten, is dat ook zo. Maar veel mensen zijn wakker, of worden wakker, en zijn niet meer te bespelen met de angst voor ziekte, de angst voor dood en verlies, de angst voor tirannie en geweld, door trauma. Ze pakken hun verantwoordelijkheid en helen hun trauma’s. Ze gaan in hun kracht staan en de kracht van hun Ware Zelf. En als je uit de angst blijft, blijft staan in liefde, waarneemt met heldere blik, bewust creëert wat je wel wilt zien voor het welzijn van het geheel, dan ben je niet te manipuleren door psychopaten en tirannen. Dan ben je vrij.

 

Een tiran zei het al: ‘We zijn geen dictators. Dit stopt wanneer jullie er nee tegen zeggen’. Ze weten het. Wij weten het. Althans, steeds meer van ons weten het. Wij bepalen onze realiteit. Wij bepalen waar de tirannie stopt en de vrijheid begint. En juist de tegennatuurlijke acties van de donkere pool stuwen ons bewustwordingsproces voort in de richting van het licht.

 

De tirannie stopt en de vrijheid begint waar we ons bevrijden van de angst.

 

Wanneer we onze verantwoordelijkheid nemen, onze oude traumastukken uitwerken, ons ware goddelijke zelf manifesteren en ons realiseren dat we creatieve eeuwige wezens zijn. Dat we creators zijn.  Dat we een wereld kunnen creëren vanuit ons ware zelf, vanuit ware liefde, creativiteit en vreugde.

 

En voor velen van ons, is dat nu.

 

© drs. Wendy Gillissen, 2021

www.reincarnatietherapie.com