Ben jij een Lichtwerker? -Reeks

Door Pamela Kribbe

Voor een deel van de mensheid is de voltooiing van hun cyclus van aardse levens nabij. De meeste zielen uit deze groep zijn lichtwerkers. Wij zullen over de familie van lichtwerkerzielen uitgebreid spreken in het vervolg van deze reeks boodschappen. 

Wat komen wij doen op aarde? -Reeks

Door Irene Verweij

Wat doe ik hier op aarde? Wat is de zin van mijn leven? Weet jij het? In deze artikelen, dat onderdeel uit maakt van een reeks worden de 12 levenslessen besproken uit de levenslessentheorie van Steve Rother.


De weg van een Lichtwerker - Reeks


Door Irene Verweij

De lichtwerker die in staat is om vol overgave en vertrouwen aanwezig te zijn, helpt op collectief niveau de wereld tot een betere plaats te maken. Gezien het feit we allemaal energetisch met elkaar verbonden zijn, help jij – zonder woorden – de ander door de gevoelens die de ander wellicht niet durft te doorvoelen, voor de ander te doorvoelen.

Abraham Hicks -Reeks


Vertaald door Annelie van Eijk

De Amerikaanse dame Esther Hicks, channelt Abraham, die zichzelf beschrijft als "een groepsbewustzijn uit de niet-fysieke dimensie". Esther zelf noemt Abraham 'oneindige intelligentie' en voor Jerry zijn ze 'de puurste vorm van liefde die ik ooit heb ervaren'. Laat je inspireren door deze krachtige Source Energy met deze prachtige wijsheden.


Boodschappen van dieren -Reeks


Door Karen Bos

KRYON -Reeks


Vertaald door Davy Diekstra


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland