Arcturian channeling september (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

September (2) 2023, vertaald vanuit het Engels

 

 

Lieve lezers, met liefde en mededogen verwelkomen we jullie bij onze boodschap. We zijn ons er terdege van bewust dat velen van jullie te maken hebben met de gevolgen van het opruimen van oude energie en met de problemen die komen kijken bij het leven in een driedimensionale wereld.  

 

Het is een krachtige en moeilijke tijd om op aarde te zijn, maar jullie waren je hiervan bewust voordat jullie incarneerden. Je wist heel goed dat - als je ervoor koos om te incarneren - dit zou betekenen dat je zou afdalen in een soep van dichte energie die je herinnering aan wie je was of waar je vandaan kwam zou blokkeren. Je koos ervoor om te komen omdat je wilde dienen. Jullie wisten dat de hogere resonerende status van jullie bewustzijn en dat van anderen, frequenties van waarheid zou toevoegen aan het driedimensionale bewustzijn van de aarde, wat op zijn beurt toegang zou geven aan steeds meer mensen. 

 

Onthoud altijd dat - omdat je bewustzijn bent met een lichaam - in plaats van een lichaam met bewustzijn - je bewustzijn automatisch gaat waar je ook gaat. Dit betekent dat je de resonantie van je staat van bewustzijn naar elke plaats en situatie brengt, zelfs terwijl het lijkt alsof je niets doet.  

 

Een spiritueel Licht of Lichtwerker zijn, betekent gewoon de waarheid kennen en te allen tijde leven vanuit je hoogst bereikte staat van bewustzijn, die zich op zijn beurt zal beginnen te manifesteren als wat nodig is - veiligheid en zekerheid, overvloed, volledigheid en heelheid enzovoort - geest die bewustzijn interpreteert en vertaalt in herkenbare vorm.

Sommigen zullen klaar en enthousiast zijn om te leren wat jullie weten omdat ze ontvankelijk zijn en aangetrokken worden door jullie geëvolueerde staat van bewustzijn. Er zijn er echter altijd een paar die met angst reageren en door het Licht worden afgestoten, zelfs tot het punt dat ze zonder reden uithalen. Als dit gebeurt, geef het dan geen kracht omdat het geen kracht heeft. Erken de spirituele identiteit van de persoon en ga verder. Dit soort ervaringen heeft te maken met de staat van bewustzijn van de ander en niets met jou. 

 

Velen blijven proberen om het verleden weer het heden te laten zijn, door de goede oude tijd te promoten als juist en beter. Dit vertegenwoordigt een geloof in de concepten en juistheid van een vorig geloofssysteem, dat snel verouderd raakt. In werkelijkheid bedekte een groot deel van die goede oude tijd een actieve onderbuik van kwaadaardige en schadelijke activiteiten die veel pijn en lijden veroorzaakten voor anderen, waarvan veel nu wordt onthuld. 

 

Veel dat bestond uit het collectieve bewustzijn van het verleden is aan het oplossen nu steeds meer individuen ontwaken voor hogere en meer geëvolueerde manieren om het leven en de wereld te begrijpen. Evolutie kan niet gestopt worden, zelfs niet door diegenen die luidkeels tieren, raaskallen en de goede oude tijd promoten. 

De aarde is een spiritueel universum bevolkt met zonen/dochters van God, en is niet de saaie zware illusoire uitdrukking van dualiteit en afscheiding waarvan de meesten geloven dat het de echte wereld is. De mensen op aarde leven in illusie, gehypnotiseerd door de materiële verschijningen die hen omringen omdat dat alles is wat de staat van hun bewustzijn hen op dit moment toestaat te bevatten.  

 

Leer de spirituele werkelijkheid te herkennen die aan elke materiële verschijning ten grondslag ligt


Wanneer je naar een bloem kijkt, erken dan de Goddelijke harmonie, leven, perfectie en individualiteit die verschijnt als schoonheid, kleur, leven en geur. Wanneer je vervoersmiddelen ziet, weet dan dat ze materiële concepten van alomtegenwoordigheid vertegenwoordigen. Wanneer je getuige bent van gevallen van liefde en mededogen, weet dan dat het Goddelijk Bewustzijn is dat zich manifesteert door en als de betrokkenen. Zelfs wanneer je getuige bent van strijd, gebrek, beperking of geweld, weet dan dat deze dingen bewustzijnstoestanden weerspiegelen die zich nog niet bewust zijn van hun EENHEID met God.  

 

Verschijningen vertalen is hoe je geleidelijk opstijgt naar een verruimde en meer geëvolueerde staat van bewustzijn waar op een bepaald moment het vertalen van verschijningen automatisch gaat omdat waarheid je staat van bewustzijn is geworden en is wie je bent.

De Aarde is geen illusie zoals velen ten onrechte geloven. De aarde is de werkelijke en perfecte uitdrukking van een Goddelijk Idee. Het zijn de valse concepten over de aarde die de illusie vormen. Hoe zou een alomtegenwoordige God iets kunnen scheppen dat niet van Hemzelf is?

Liefde is alles wat is. Liefde is allesomvattend en alomtegenwoordig omdat AL Wat Is alomtegenwoordig is en liefde de hoog resonerende energetische trilling (zuiver Licht) van Goddelijk Bewustzijn is. Liefde is de lijm die alles bij elkaar houdt - planeten in hun baan houdt, de zon doet opkomen en ondergaan, rozen van rozenstruiken brengt en appels van appelbomen. Liefde wordt op aarde nog steeds verkeerd begrepen als zijnde alleen aantrekkingskracht of emotie. We hebben het al vaak gezegd, maar willen het graag herhalen, dat liefde Gods resonantie is, de alomtegenwoordige verbindende energie die oneindig stroomt tussen alle uitdrukkingen/individualisaties van ÉÉN Goddelijk bewustzijn - De Bron.

 

Het is moeilijk voor degenen die vanuit een driedimensionaal geloofssysteem leven om te begrijpen of zelfs maar te overwegen dat deze ENE energie volledig aanwezig is, zelfs wanneer ze wordt uitgedrukt als onenigheid of de acties van de één tegen de ander. Er is maar één energie, vibratie, resonantie, en omdat God alomtegenwoordig is, is die aanwezig (maar vaak in geconditioneerde vorm) op elke plaats, omstandigheid, ontmoeting, relatie of situatie, ongeacht hoe liefdeloos die er volgens menselijke maatstaven uitziet.  


Liefde als emotie of aantrekkingskracht is de manier waarop de meeste mensen liefde begrijpen en ervaren, omdat dat is wat ze geleerd, ervaren en zijn gaan geloven over liefde. Liefde is de alomtegenwoordige activiteit van EEN geïndividualiseerd als velen, inclusief dieren, bomen en planten - al het leven. Men heeft geleerd dat wat je een ander aandoet door woorden, daden, overtuigingen over, haat, liefde enzovoort, je jezelf aandoet. Dit is waar. Er kunnen nooit uitzonderingen zijn op EENHEID. 

 

Het bereiken van een hoger begrip van liefde maakt deel uit van ieders spirituele reis.  

 

Het is tijd en je bent er klaar voor.

The Arcturian Group

 

Marilyn Raffaele
www.onenessofall.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.