Arcturian channeling oktober (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

Oktober (2) 2023, vertaald vanuit het Engels


Welkom lieve lezers.

 

Twijfel er niet aan dat alles volgens plan verloopt, ondanks de huidige wereldverschijningen. De toename van hoog resonerend Licht dat naar de aarde stroomt en zich manifesteert door de aanwezigheid van steeds meer geëvolueerde bewustzijnstoestanden, zorgt ervoor dat veel oude maar actieve karmische energie naar boven komt en zich manifesteert, waardoor het erkend wordt als verouderd en niet langer geldig in een evoluerende wereld.  

 

Een groot deel van de wereldenergie is gericht op angst. Dompel je niet onder in de vloed van negatief nieuws, advertenties, voorspellingen, theorieën en roddels die je momenteel 24/7 bombarderen over dingen waar je bang voor zou moeten zijn en die variëren van kwesties van het dagelijks leven tot zaken die intens en ingewikkeld zijn. Nieuws dat gewoon als informatie wordt gepresenteerd heeft een andere energie dan wanneer het wordt gebruikt om angst te zaaien. Veel mensen die in deze industrie werken, hopen niet opzettelijk angst te zaaien en zijn zich niet bewust van de manier waarop hen geleerd wordt informatie te geven. Daarom moet je leren om “tussen de regels door te lezen” en op je intuïtie te vertrouwen.

Angst gepromoot als zijnde “voor je eigen bestwil” is vaak een tactiek die gebruikt wordt om de meerderheid onbewust te houden van persoonlijke kracht en te blijven leven in angst, bezorgdheid en zorgen die op hun beurt dienen om manifestaties van afscheiding te creëren, in stand te houden en in stand te houden.  

 

Er is een element dat gedijt op laag resonerende energie en niet wil dat dit verdwijnt


Het idee dat de meerderheid ontwaakt voor eenheid en bekrachtiging is extreem beangstigend voor hen die spirituele evolutie zien als een bedreiging voor hun overleving - wat het ook is. Zij zullen acties ondernemen, scenario's creëren en angst promoten in welke vorm dan ook waarvan zij geloven dat het de meerderheid gehypnotiseerd zal houden en hen zo van macht zal voorzien. 

 

 Weet dat de hoge resonantiefrequenties van een bewustzijnsstaat die doordrenkt is met het besef van EENHEID automatisch bescherming biedt tegen energieën met een lagere resonantie die niet in staat zijn om zich hierop af te stemmen.

 Wees je bewust van laag resonerende zaken en hun angstaanjagende verschijningen, maar nodig ze niet uit om je staat van bewustzijn te worden. Leer in deze wereld te zijn maar niet van deze wereld.

Het ene Goddelijke Bewustzijn/God geïndividualiseerd als oneindige vorm en verscheidenheid is een absolute waarheid. Maar, zoals we al vele malen gezegd hebben, absolute waarheid manifesteert zich niet / kan zich niet manifesteren vanuit intellectuele kennis alleen, het is slechts de eerste stap. Waarheid moet een bereikte staat van bewustzijn worden voordat het zich naar buiten toe kan manifesteren, want bewustzijn is de creatieve substantie van alle vorm, wat de reden is waarom ieder mens op ieder moment bewust of onbewust zijn eigen wereld creëert.

 

Naarmate je de waarheid kent, aanvaardt, beoefent en in je hart houdt, zelfs te midden van problemen, wordt het geleidelijk je staat van bewustzijn. Het is net als leren autorijden, waarbij je eerst alle toeters en bellen die bij het autorijden komen kijken moet leren kennen, bestuderen en oefenen (intellectuele kennis), maar door oefening wordt autorijden al snel zo automatisch dat je er niet eens meer over nadenkt (staat van bewustzijn) .

 

 

Dit is de reis, dit is hoe evolutie werkt


Het is het geleidelijke ontwaken van elke ziel tot het besef dat ze niet de beperkte fysieke lichamen zijn die ze lijken te zijn, maar in werkelijkheid lichamen van geïndividualiseerd Goddelijk Licht zijn die materieel lijken te zijn in derde dimensionale energie. Zijn in en van de enige substantie die bestaat - Goddelijk Bewustzijn/God/Bron - maakt elke persoon automatisch oneindig, zonder geboorte en zonder dood - niet het menselijke concept ervan, maar de realiteit.

De vrije wil stelt elk individu in staat om te kiezen wat hij of zij als waarheid accepteert. Zij die ervoor kiezen om hun bewustzijn te vullen met overtuigingen van dualiteit, afscheiding en twee machten moeten anderen niet de schuld geven van de creaties die zij kiezen te creëren.  

 

Alleen de sterkste en meest geëvolueerde staten van bewustzijn werden gekozen om te komen helpen met het ascensieproces van de aarde omdat zij in staat zouden zijn om het Licht vast te houden tegenover de negatieve verschijningen waarvan ze wisten dat ze zich zouden ontvouwen. Als jullie je aangetrokken voelen tot deze boodschappen, dan behoren jullie tot deze groep en doen jullie het werk zelfs wanneer jullie bezig zijn met schijnbaar gewone activiteiten van het dagelijkse leven, want jullie bewustzijn gaat met jullie mee, waar jullie ook gaan. Jullie kwamen om het Licht te zijn dat altijd, niet soms, de enige echte kracht is. Want...

Eén met God is een meerderheid

 

Velen van jullie zijn angstig, bezorgd en verward, ondanks dat jullie spiritueel geëvolueerd zijn. De meeste menselijke geesten zijn nog steeds enigszins geconditioneerd voor deze emoties als gevolg van de programmering van honderden levens in driedimensionaal bewustzijn. Momenteel ruim je deze oude programmering op, maar wanneer je naar een nieuwe staat van bewustzijn gaat, raakt de geest (een weg van bewustzijn) in de war. Menselijke geesten zijn geprogrammeerd door het verleden, blijven putten uit het collectief bewustzijn en proberen je vast te houden in wat al bekend is door een oneindige verscheidenheid aan redenen aan te dragen waarom dit of dat juist of beter is dan iets nieuws.

 

Eer je denkgeest en wijs hem nooit af, want hij probeert te dienen met wat hij weet, maar sta niet toe dat hij macht over je krijgt. Spreek met je geest als hij met excuses en redenen komt waarom je iets wel of niet zou moeten doen waarvan je herkent dat het oude energie is. Leg uit: “Alles is in orde. We doen de dingen nu anders en op nieuwe manieren”. Vertel je geest te ontspannen, dat alles goed is en dat je de bezorgdheid begrijpt.  

 

 

Praten met je geest kan voor sommigen dwaas lijken, maar het is een goede manier om voorbij de programmering te komen die zelfs degenen die spiritueel geëvolueerd zijn vast blijft houden in patronen van oude energie. Sommigen van jullie hebben deze oefening niet meer nodig, maar sommigen ook niet.

Evolutie is onvermijdelijk en totdat iemand die klaar is voor zijn volgende stap stopt met zich ertegen te verzetten en zich eraan overgeeft, kan het moeilijk zijn en kunnen de “wake up calls” beginnen. Vraag jezelf af: “Geloof ik werkelijk dat God de enige kracht/werkelijkheid/oorzaak en gevolg is? Als dat zo is, waarom blijf ik mezelf dan onderdompelen in zoveel driedimensionale concepten van macht?” Als de ogen eenmaal geopend zijn voor de waarheid, kunnen ze nooit meer dicht, hoewel velen het geprobeerd hebben in de overtuiging dat het leven veel gemakkelijker en beter was voordat ze spiritueel ontwaakten. (Wat het vaak leek te zijn).

 

 Het proces van leren en evolueren naar een bewustzijn van iemands echte Zelf als zijnde een individualisatie van Bron, God, Goddelijk bewustzijn is en was het onderliggende doel van elk leven.

Probeer niet alles uit te zoeken met de menselijke geest want dat is onmogelijk. De eindige geest is eenvoudigweg niet in staat om het oneindige te bevatten, maar weet dat wanneer je evolueert, je van binnenuit onderwezen zult worden en dat de diepere waarheden die je zoekt geopenbaard zullen worden wanneer je er klaar voor bent.

 God die Zichzelf aan Zichzelf openbaart

 

 

Ga vaak naar binnen en sta jezelf toe gewoon te zijn. Niet “naar buiten reiken” om een of ander concept van God naar je toe te trekken door middel van de juiste gebeden, riten en rituelen, meer lessen volgen, bepaalde kristallen vasthouden, meer waarheid leren of smeken.

Op een gegeven moment moet ieder mens accepteren dat zijn echte Zelf al dichterbij is dan ademen, altijd al geweest is en altijd zal zijn, omdat het is wie je NU bent - niet morgen, niet na de “gebeurtenis”, en niet nadat je spiritueler bent geworden of meer waarheid kent - NU. 

 

The Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.