Arcturian channeling oktober (1) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

Oktober (1) 2023, vertaald vanuit het Engels

 


Welkom lieve lezers.  

 

Er zijn nu energieën aanwezig die gebeurtenissen mogelijk zullen maken die velen zullen doen ontwaken die nog steeds vastzitten in het geloof dat de wetten, tradities en ideeën die in het verleden goed hebben gewerkt, precies zo moeten blijven zoals ze altijd zijn geweest.

 

Veel van deze wetten en tradities werden gecreëerd met de bedoeling om de meerderheid te helpen en ze waren juist voor die tijd, maar het is nu een nieuwe en andere tijd waarin veel van deze oude creaties moeten worden geëlimineerd zodat hun onderliggende doel zich in hogere en meer geëvolueerde vorm kan manifesteren.

 

Harten en geesten gaan open en ogen beginnen te zien nu steeds meer mensen de vooroordelen en oneerlijkheid erkennen die ten grondslag liggen aan veel van de huidige wetten en wanneer ze getuige zijn van het kinderachtige en egoïstische gedrag van een paar zogenaamde leiders die meer gericht zijn op het spelen van koning van het kasteel dan op het dienen van de behoeften van degenen die hen ogenschijnlijk gekozen hebben.

 

Verandering zal gezien, gehoord en ervaren worden, terwijl jullie je er tot nu toe alleen maar bewust van waren dat er verandering op komst was. Evolutie kan nooit gestopt worden omdat de ware aard van de mens als de individualisering van het ene alomtegenwoordige Goddelijke Bewustzijn door elke ziel herinnerd moet en zal worden omdat dat de realiteit is. Zij die proberen te voorkomen dat de meerderheid uit de droom van de derde dimensie ontwaakt, gedijen op de angst, het lijden en de onwetendheid die het creëert.

❥ De driedimensionale droomervaring is voor velen het evolutieproces, maar er zijn er ook bij die nooit op aarde incarneren en ervoor kiezen om op andere planeten te evolueren. Het leren door ervaringen van dualiteit en afscheiding vormen een intens en moeilijk pad dat niet voor bangeriken is weggelegd, maar een pad dat sterke en krachtige wezens van hoog geëvolueerd bewustzijn opleidt die bereid en gereed zijn om degenen die volgen bij te staan.  

 

Vanwege hun vrije wil kunnen degenen die ervoor kiezen om te blijven slapen, dat doen, maar de wereld is aan het veranderen en velen van hen zullen de zinloosheid beginnen in te zien van het vasthouden aan ideeën die niet langer resoneren met een spiritueel evoluerende wereld.

Waarom blijven zovelen zich verzetten tegen alles wat niet in en van het driedimensionale geloofssysteem is? Waarom weigeren zoveel wereld-, land-, staats- en lokale leiders om zelfs maar nieuwe en betere manieren te overwegen om hun werk te doen? Waarom verzetten zoveel politici, priesters, ministers, leraren, artsen, spirituele leraren en zelfs het grote publiek zich tegen verandering? 

Angst

 

Angst om status te verliezen in de ogen van degenen die ze hebben overtuigd van de waarheid van hun concepten. Angst voor een wachtende hel als ze hun persoonlijke religieuze overtuigingen niet promoten en zelfs aan anderen opdringen vanuit de illusie hen te redden. Angst voor wat bekende ideeën en overtuigingen kan vervangen. Angst dat de overtuigingen waarop ze hun levensfundament hebben gebouwd misschien niet echt waar zijn. Angst voor het onbekende. Angst om de macht en het geld te verliezen waarvan ze hebben genoten door de status quo. Angst om de controle te verliezen over ......

 

Wees alert en bewust van de altijd aanwezige angstzaaierij, vaak vermomd als zijnde voor je eigen bestwil

Advertenties en billboards in de media promoten angst voor wat er zal gebeuren als je dit wel of niet eet, deze medicatie neemt, dit symptoom negeert, dit boek leest, kinderen alles over de wereld laat leren, een of ander religieus geloof negeert. Nieuwszenders spuwen een voortdurende stroom van informatie over negatieve en angstaanjagende gebeurtenissen die op het punt staan te gebeuren. Veel ervan is subliminaal en je bent je niet eens bewust van een boodschap of promotie, maar je onderbewustzijn hoort het. 

 

Angst is de manifestatie van afscheidingsbewustzijn en heeft geen Goddelijke wet om het te ondersteunen, in stand te houden of op zijn plaats te houden omdat God de enige kracht is en niet onderworpen is aan of beïnvloed wordt door overtuigingen van afscheiding. Angst is het zelfbehoudsaspect van afscheidingsbewustzijn en domineert momenteel het collectieve bewustzijn van de aarde, wat de reden is waarom jullie zoveel chaos zien. Zelfbehoud zit ingebakken in het energieveld van bijna iedereen, gewoon omdat het in minder geëvolueerde vorige levens nodig was om te overleven.

 

We zeggen niet dat je kwesties van gezondheid of veiligheid moet negeren, maar we zeggen dat je nu klaar bent om deze dingen tegemoet te treden vanuit een hoger niveau van bewustzijn, vanuit het besef dat God alleen macht is.

❥ Vertrouw altijd op je intuïtie en word je ervan bewust wanneer je emotioneel of mentaal gemanipuleerd wordt door een bedrijf, politicus, religieuze "leider" of individu dat voordeel wil halen uit jouw angst.  


Wees geduldig met degenen om je heen die bang zijn voor verandering. Leg het ascensieproces van de aarde uit als de persoon ontvankelijk is, maar dring nooit iemand de waarheid op. Sta degenen - die gewoon niet geïnteresseerd zijn in meer geëvolueerde ideeën of die werken om de status quo te handhaven - toe, om te tieren en te raaskallen zoals ze willen, omdat de acties van menselijke ego's geen macht hebben om de werkelijkheid te beïnvloeden.

 

In het driedimensionale geloofssysteem wordt vrede beschouwd als elke activiteit van geweldloosheid - verdragen tussen landen, acties en beslissingen tussen vrienden en familieleden om harmonie te bewaren, het negeren van beledigingen, zwijgen in bepaalde situaties en vaak het opgeven van persoonlijke kracht om “de vrede te bewaren.  

 

❥ Ware vrede is de uiterlijke reflectie van bewust bewustzijn van eenheid en omdat Eenheid dé realiteit is, is vrede altijd aanwezig. Ze wordt alleen niet in haar volheid ervaren door degenen die in afgescheiden bewustzijn leven.

Ervaringen van echte en blijvende vrede zullen zich niet volledig manifesteren op aarde totdat het besef van eenheid dominanter wordt in het menselijk bewustzijn.

Materiële concepten van vrede zijn echter stappen op het evolutionaire pad van de mensheid die nooit als irrelevant of onbelangrijk mogen worden beschouwd.  


Ieder mens heeft een altijd aanwezig verlangen naar vrede, ongeacht de staat van zijn bewustzijn, omdat vrede van binnen al volledig aanwezig is, of de persoon zich er nu bewust van is of niet. Elke ziel verlangt ernaar om opnieuw heel te zijn, om de realiteit van hun eenheid met God en alles wat God is te ervaren. Het verlangen naar vrede is sterk op dit moment, maar driedimensionale denkgeesten interpreteren vrede vaak als het hebben van meer geld en spullen, het nemen van drugs, het vinden van een betere partner of baan en het verkrijgen van meer erkenning van anderen, en zelfs het elimineren van degenen die in hun weg staan.

 

Leer om de alomtegenwoordige vrede in het gewone te ontdekken, te herkennen en te ervaren, zelfs als je leven moeilijk is - tijdens meditatie, als je in een stil en gezond bos wandelt, als je de blik in de ogen van je huisdier ziet en het kwispelen van zijn staart als je de deur opent, als je een baby hoort giechelen of ziet glimlachen, als je een goed boek leest of gewoon geniet van een kopje koffie met een vriend.  

 

Vrede in de waarste zin van het woord is de alomtegenwoordige energie van eenheid die je niet hoeft te bereiken, maar eerder moet herkennen, net zoals liefde dat is.  


Jullie werk is begonnen.

 

The Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.