Arcturian channeling augustus (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

Augustus (2) 2023, vertaald vanuit het Engels

 


Welkom lieve lezers. Het is onze bedoeling dat deze boodschappen naar jullie toe stromen in een flow van liefde die jullie zal helpen om de chaotische aspecten van het ascensieproces beter te leren begrijpen en hoe er doorheen te navigeren.

Weet en vertrouw erop dat alles verloopt volgens een Goddelijk plan dat bedoeld is om de aarde - en allen op haar - te laten evolueren uit de collectieve illusie die de mensheid eeuwenlang in slavernij heeft gehouden. Om dit te kunnen doen, moeten onjuiste overtuigingen die afscheiding nog steeds ondersteunen en in stand houden, worden gezien, herkend en niet langer energetisch worden gevoed. Iedereen, zowel degenen die spiritueel wakker zijn als degenen die dat niet zijn, beginnen het bedrog te herkennen dat ten grondslag ligt aan zoveel dat als waarheid is geaccepteerd op jullie Aarde.

 Evolutie zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun intuïtie beginnen te erkennen en te vertrouwen in plaats van blindelings experts, politici en religieuze leiders te volgen die niets hogers kunnen voorstellen dan hun eigen staat van bewustzijn, die vaak minder geëvolueerd is dan die van hun volgelingen.

Weet echter dat er op dit moment veel spirituele pioniers vanuit een zeer hoog niveau op aarde actief zijn. Vertrouw altijd op je intuïtie: wie werkt vanuit een bewustzijn van waarheid en wie werkt vanuit een driedimensionaal ego?

De meesten van jullie hebben het punt bereikt waarop je je bewust moet worden van controle kwesties en deze uit de weg moet ruimen. We hebben het niet over controle die wordt uitgeoefend door pestkoppen en dictators, maar over de controle-energie die veel individuen blijven uitdrukken in elk aspect van hun leven. Deze algemeen geaccepteerde vorm van controle manifesteert zich vaak als geforceerde acties, zelfs bij de eenvoudigste kwesties, die de concepten van de persoon over wat veiligheid, correctheid en geaccepteerde driedimensionale normen bepalen en ondersteunen.

Het is tijd voor elke student van de waarheid om zichzelf eerlijk af te vragen: “Waarom geloof ik en sta ik er vaak op dat de dingen op een bepaalde manier moeten gaan? Dat het op mijn manier moet gaan? Is het omdat ik geloof dat als de dingen niet gaan zoals ik denk dat ze zouden moeten gaan, het chaos zal worden of op de één of andere manier onjuist?”

 

Een bepaald niveau van verlangen naar controle blijft ingebakken in bijna ieders bewustzijn omdat - toen de wereld minder geëvolueerd was - controle nodig was om te overleven, maar die tijden zijn voorbij. Spirituele evolutie vereist het opgeven van op het ego gebaseerde persoonlijke controle, wat automatisch begint als een persoon zich werkelijk realiseert dat de individualisering van Goddelijk Bewustzijn betekent; dat God niets anders kan doen dan Zichzelf uitdrukken in, als en door middel van zijn menselijke expressie, als dat wordt toegestaan.

Jullie die deze boodschappen lezen zijn voldoende geëvolueerd om te beginnen met het overdragen van de persoonlijke controle aan de Echte Jij, tenzij je nog steeds gelooft dat de alwetende Goddelijke realiteit die jij bent verteld moet worden wat je nodig hebt, wilt en hoe je dat moet doen. Ga uit de weg en sta jezelf toe om de realiteit van je eigen Goddelijke Zelf te accepteren en te ontvangen in plaats van door te gaan met pogingen om alles in je leven te controleren volgens driedimensionale concepten van hoe dingen zouden moeten zijn.

 

Kwesties van persoonlijke controle beïnvloeden elk aspect van het dagelijks leven, van wat je zou moeten eten tot hoe de wereld moet werken om juist te zijn. Iemand realiseert zich vaak niet eens dat hij controle uitoefent, maar denkt eerder dat hij gewoon helpt om een situatie of persoon beter te maken door aan te dringen met “zijn manier”.

 

 Ieder mens is een individualisering van God/Goddelijk Bewustzijn, wat betekent dat ieder mens in de loop van vele levens verschillende ervaringen heeft gehad van waaruit hij persoonlijke voorkeuren heeft ontwikkeld.

Het menselijke ego, dat zich niet bewust is van de realiteit, gelooft dat het de leiding heeft om dingen te laten gebeuren voor zichzelf en anderen en om dit te doen moet het zijn informatie putten uit het driedimensionale collectieve bewustzijn waar overtuigingen van dualiteit, afscheiding en het geloof in twee machten hoogtij vieren.

 

Het loslaten van persoonlijke controle kan heel beangstigend zijn omdat controle hebben een gevoel van zekerheid en veiligheid geeft. De meeste controleproblemen komen voort uit niet opgeruimde oude energie die je naar dit leven hebt meegebracht. Anders dan machtswellustige dictators, komen controleproblemen meestal voort uit angsten en onzekerheden die zich hebben opgehoopt en nog steeds actief zijn vanuit “vorige” levens. Voorbeeld: een leven waarin je een slaaf was (bijna iedereen heeft er wel één of meerdere gehad) die perfect moest presteren op een bepaalde manier of anders zwaar gestraft werd.

 

Het overstijgen van driedimensionale controle elimineert voorkeuren niet


Iedereen heeft een vrije wil en heeft het recht om dingen te doen en te leven op een manier die voor hem of haar het beste werkt. Ouders moeten een zekere mate van controle houden voor de veiligheid van hun kinderen. Elk huishouden heeft richtlijnen nodig om alles soepel te laten verlopen.

Daarom moet iemand heel eerlijk tegen zichzelf zijn als hij de behoefte voelt om zijn persoonlijke overtuigingen over hoe dingen gedaan moeten worden door te drukken, zelfs bij de meest onbelangrijke kwesties.

 

In het begin kan het loslaten van persoonlijke controle niet soepel verlopen. Bijna iedereen draagt nog steeds een zekere mate van controle over -energie met zich mee, simpelweg omdat het door de levens heen als ogenschijnlijke veiligheid heeft gediend en een verdedigingsmechanisme is geweest.

❥ Verder gaan dan driedimensionale kwesties van controle is een proces van bewustwording, van alert zijn op elke automatische drang om in te grijpen en iets te controleren zonder rekening te houden met de keuzes van anderen.

❥ Het gaat om het achter je laten van de overtuiging dat de dingen uit elkaar zullen vallen als jij niet ingrijpt en de leiding neemt.

❥ Het gaat over het vervangen van angst door vertrouwen, jezelf toestaan om van binnenuit te ontvangen en bovenal gaat het over de intentie om voor eens en altijd deze oude, niet langer dienende energieën op te ruimen.

 

Er ontvouwt zich een groots plaatje voorbij alles wat je tot nu toe hebt geleerd en geleefd. Als je leert los te laten hoe je elk aspect van je leven en dat van anderen probeert te beheersen, zul je merken dat het leven steeds gemakkelijker wordt omdat je het Zelf, het Zelfonderhoudende, de echte jij, toestaat Zichzelf uit te drukken als wat nodig is, terwijl je elimineert wat niet nodig is.

 

Rust in de werkelijkheid.

The Arcturian Group

 
Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.