Angst is besmettelijk – liefde is dat ook ♥ Wendy Gillissen ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij mensen zijn sociale wezens. Bewust- of, vaker nog, onbewust nemen we elkaars gevoelens, emoties, gedachten en energie over en maken ze tot onze ‘realiteit’.

Dit geldt zeker voor diegenen onder ons die sensitief of heldervoelend zijn.

Het is helemáál waar voor degenen van ons die nog gedeeltelijk onbewust zijn, niet ontwaakt, kwetsbaar, angstig of in shocktoestand door onverwerkte pijnstukken en trauma.

In een wereld waarin we worden gebombardeerd door boodschappen die angst en woede aanwakkeren, is het bijzonder belangrijk goed op te letten waar we onze aandacht aan schenken, waar we onszelf toe laten aanzetten – en wat we aan-en overnemen.

Gedrag is besmettelijk. Denk maar eens aan iemand die breeduit geeuwt. Of iemand die aanstekelijk schaterlacht. We laten ons er makkelijk door aansteken. Hetzelfde geldt voor gevoelens en energieën.

Laagfrequente emoties en energieën zoals angst, woede, wanhoop en hopeloosheid en de bijbehorende beelden, overtuigingen en programma’s zijn besmettelijk. Gelukkig zijn liefde, compassie, en vreugde dat ook.

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is goed voor onszelf en onze gezondheid te zorgen, redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen en degenen die vatbaarder zijn voor infecties zoals het corona griepvirus – of welk virus dan ook - niet nodeloos in gevaar te brengen. 

Het is even belangrijk te zorgen voor ons emotionele, psychologische en spirituele welbevinden zodat we onszelf én anderen niet infecteren met laagfrequente emoties, energieën, en gezichtspunten - omdat juist deze nadelig zijn voor onze gezondheid en de realiteit die we voor onszelf manifesteren. 

Tegelijkertijd zie ik goedbedoelende mensen op internet pleiten voor angst en massahysterie. Maar jezelf laten leiden door angst, angst uitnodigen en verspreiden is NIET hetzelfde als voorzichtigheid. Het is niet hetzelfde als gezond verstand.

Soms leven mensen vanuit de overtuiging, dat het nodig is angstig te zijn en op je hoede, om veilig te zijn. Maar focussen op wat je NIET wilt dat er gebeurt, maakt het meer waarschijnlijk dat je datgene juist manifesteert in jouw realiteit.

Het is altijd de beste keuze om te focussen op wat je WEL wilt ervaren – zonder blind of naïef te zijn voor ECHTE gevaren in je directe omgeving. 

Ja, het kan voelen als een jongleeract in het circus, om zowel verstandig en goed geïnformeerd te zijn over gevaar, EN je vreugdevol te richten op wat je WEL wilt ervaren – daarom heet het ook Meesterschap!

We hebben vrije wil. We kunnen kiezen waar we onszelf door laten infecteren – of inspireren. We kiezen voor de realiteit die we ervaren. 

Waar kies jij voor? Wat creëer jij - een wereld gebaseerd op angst, of een realiteit geworteld in liefde en vreugde? 

Wendy Gillissen
reincarnatietherapie.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.