Alle materie is in de kern spiritueel ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Je kwam niet voort in deze omgeving om iets te laten gebeuren want je wist dat dit onvermijdelijk was. Het was dus niet iets wat bovenaan je to-do-lijstje stond.

Je kwam niet voort om van deze wereld een betere plek te maken, want je zag het al als perfect in zijn diversiteit, en je wist dat je eruit kon halen wat voor jou het beste zou zijn.

Je zag het niet als iets dat gebroken was en moest worden gefikst, of als iets dat ziek was en geheeld moest worden.

 Je zag het als een omgeving waar jij verbetering uit kon halen en je wist dat je in dat proces vreugde zou vinden.

Je wist dat, ongeacht waar je was, ongeacht waar je geboren werd, ongeacht de omgeving waar je terecht zou komen, dat iedere omgeving, rijk of arm, iedere omgeving waar dan ook, iedere omgeving variatie bezit van waaruit een verbeterd idee kan komen. En je wist dat je van overal naar overal kon komen. Je wist dat je alles kon worden waartoe het leven je zou inspireren. 

En.. we willen je twee heel belangrijke dingen laten weten...


 Je bent er nooit klaar mee en je kunt het niet fout doen.

 En de reden dat je het niet fout kunt doen is omdat het nooit gedaan is.

Dus laten we zeggen dat je in een huis woont en dat er lang niet genoeg kasten zijn, en dat de oprit je niet aanstaat, en dat er niet genoeg ruimte in de garage is voor de auto en alle andere dingen. En terwijl je daar woont, ook al zijn er positieve aspecten die je waardeert, zijn er ook dingen die je niet zo waardeert.

En telkens als je je krap voelt in de garage, vraag je om meer ruimte. Telkens als je niet genoeg kasten hebt, vraag je om meer kasten. Telkens als de kraan weer eens gerepareerd moet worden, vraag je om beter sanitair. Met andere woorden, het klinkt misschien heel gewoontjes en niet heel spiritueel (zul je zeggen) maar wij zeggen:

 

Alle materie is in de kern spiritueel

 

Tijdens dat wonen in dit huis vraag je om meer. En hier in je Vibrationele Voorraad (Vortex) begint zich een magnifieke ruimte voor jou te realiseren. Als je dus blootgesteld wordt aan het leven dan vraag je, vraag je, vraag je, vraag je..... maar als je nu de drum blijft slaan van wat er verkeerd is aan dit huis, dan laat je niet toe dat alles waar je om gevraagd hebt om je heen verwerkelijkt kan worden.

En geen zorgen dat iemand naar binnen glipt en het meeneemt, dat kunnen ze niet. Niemand anders heeft toegang tot wat jij in je Vibrationele Voorraad gestopt hebt. Ze kunnen het niet wegnemen.

 Maar als jij gefocust blijft op wat er verkeerd gaat, dan hou je jezelf weg van de verbeterde levenservaring waar je om gevraagd hebt.

Als je begint met verbeelden van deze verbeterde ervaring – als je spelletjes speelt als “Zou het niet fijn als?...” Of “Hoe fijn is het als?...” Of “Ik ga echt genieten van...”

Als je wat moeite doet om het eigenlijke gevoel te voelen van deze verbeterde levenservaring, dan zal er iets in je gebeuren zodat je, met een beetje oefening, jezelf ook meer zoals dát gaat voelen in plaats van hoe je je nu voelt.

En dan zullen de omstandigheden en gebeurtenissen zich aanpassen en je zult merken dat je op een nieuwe plek komt waar je zegt, “Is dat niet mooi? Bewuste creatie. Ik wilde het en ik kreeg het.”

En wij zeggen, ja, dat deed je.

En je kreeg ook een nieuw standpunt.

 Je kreeg de verbetering waar je om gevraagd hebt... maar je bent nu ook geëvolueerd. 


Je bent niet meer hetzelfde Wezen als toen je dat wilde hebben. In de tijd die het duurde om tot hier te komen, creëerde je een andere Vibrationele Voorraad die daarginds is.

En dan zeg je, “Zal ik dan nooit gelukkig zijn? Zal ik dan nooit tevreden zijn?”

 Dat zeggen we niet. We zeggen wel dat je er nooit klaar mee bent. Er zal altijd een andere toekomstige, grotere, stralendere, beter-voelende Vibrationele Voorraad zijn die je voorwaarts roept.

En wat wij je vooral willen laten weten is, dat die roep voorwaarts naar dat wat het Grotere Deel van jou is geworden, is wat het leven is. Als je kunt gaan genieten van de reis tussen waar je bent en waar je naartoe gaat, dan heb je het gevonden. Dan heb je uitgevonden hoe je vreugdevol kunt zijn.

De vreugde heeft niets te maken met jezelf te vergelijken met alle anderen. De vreugde die je in het moment voelt heeft alleen te maken met het vibrationele gat tussen waar jij op dit moment vibreert en Wie Je Werkelijk Bent.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com 

Vertaling: Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl 

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.