Afgelopen week is er een bijzonder portaal opengegaan ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland


Afgelopen week is er een bijzonder portaal opengegaan die toegang biedt tot een facet van de 5e dimensie.

Je kan dit zien als een deur die opent en wanneer je die doorgaat, kan je aan de andere kant een aanzienlijk ander leven en andere persoonlijkheidsvorm te wachten staan dan binnen je 3D leven. 

Bij dit portaal is veel kracht voelbaar en ook dat deze voor velen bereikbaar gaat zijn, omdat er collectief veel werk op gedaan is. 

Portalen kunnen ontstaan wanneer een aanzienlijk deel van de aardse bevolking wakker wordt in bijvoorbeeld liefde, moed, rechtvaardigheid, zachtheid of schoonheid.

❥ Die bewuste energie wordt dan zo sterk dat het op collectieve schaal een doorgang gaat vormen. Een doorgang die vaak veel groter en krachtiger is dan wij op onszelf alleen kunnen bereiken.

Dit is waarom periodes die relatief erg zwaar zijn en ons voor grote uitdagingen of pijn zetten, vaak opgevolgd worden door een periode waarin we aanzienlijk onze frequentie kunnen verhogen en door kunnen groeien naar een nieuw level. De pijn waar we doorheen zijn gegaan heeft ons vaak veel geleerd over wat werkelijk belangrijk is. Over wat we verkiezen boven wat we voorgeschoteld hebben gekregen. En zo kan het dat in tijden van chaos ineens een hoop mensen aanzienlijk meer vrede en harmonie in zichzelf integreren. Die vrede en harmonie gaan portalen vormen tot hoger bewustzijn en ons verder brengen op het pad van verlichting.

Tijden van angst en onderdrukking geeft onze innerlijke strijder de kans om wakker te worden en op te staan in moed en rechtvaardigheid. Wanneer genoeg mensen dit licht in henzelf aanzetten, kunnen wij daar globaal van mee profiteren door de doorgang die dit licht geeft tot hogere levels van bewustzijn. 

Ieder portaal draagt de trilling van de specifieke energie. Daarnaast geven ze altijd toegang tot een bepaald bewustzijnsniveau. Het vertelt iets over het werk wat gedaan is op aarde en wat daarmee bereikbaar is geworden op een hoger niveau binnen hetzelfde bewustzijn. Hetzelfde soort licht kan op 3 dimensionaal niveau voor heel wat uitdaging en tegengas zorgen, terwijl het op 5 dimensionaal of hoger niveau vrijer kan stromen. Doordat de energie lichter en sneller beweegt, omzeilt het als het ware gemakkelijker valkuilen of conflict.

De hoogte van de trilling lost deze vormen van dichtheid op

 

De poort die nu opent, hangt veel samen met dit specifieke gegeven. Het kan ons toegang gaan geven tot soepelere wegen van creatie. Net als de zonnebloem zal onze visie en daarmee het focuspunt van onze creatie meer met het licht mee gaan draaien, waardoor we vanuit de trilling van voorspoed kunnen creëren en we boven obstakels uit kunnen stijgen. We groeien in onze gelukskracht en benaderen de bron van overvloed die de Zon symboliseert. 

Sommige zielen zijn bij uitstek portaalwerkers en bezitten de kracht om veel zielen tegelijkertijd door deze poorten heen te leiden. Het is een belangrijk facet van het lichtwerk op aarde, waardoor grote groepen mensen door kunnen stromen naar hogere niveaus van bewustzijn die anders veel lastiger toegankelijk blijven. 

Onder de invloed van onze steeds verder openende pijnappelklier wordt portaalwerk krachtiger en zal de invloed ervan steeds beter zichtbaar worden in onze wereld. 

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.