De eerste stralen van de zonsopgang ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

April, 2020

Meteen aan het begin van de quarantaine, vertelde Kryon (gechanneld door Lee Carroll) dat het hier gaat om een biowapen, gefabriceerd in China.

Nu de president van de VS dit ook heeft aangegeven, ontstaat er al snel een heel ander plaatje en is het dus blijkbaar al algemeen bekend dat het hier gaat om een wapen van massavernietiging, gemaakt door mensen. 

In de eerste week van zijn presidentschap van de VS heeft de president een wet gemaakt om alle pedofielen en mensenhandelaren aan te pakken. Dit is super succesvol en hij heeft er al ontzettend veel te pakken. Het blijken vooral de allerrijksten in de wereld te zijn en zelfs ex presidenten van de VS lijken hiervoor veroordeelt te gaan worden. 

Machtige organen zoals de katholieke kerk, blijken kinderenhandelaren, verkrachters en moordenaars te zijn. Ooit was dit ondenkbaar, terwijl hier nu niemand meer van opkijkt. 

 

Bijzonder genoeg lijkt opeens de hele wereld aangevallen te worden door een biowapen, vlak voordat de machtigste mensen op aarde te lijken vallen voor de gerechtigheid van de president van de VS

 

Deze groep mensen bezitten toevallig ook al het onderwijs, de wapenindustrie, de banken, de WHO, de gezondheidszorg, big pharma, en uiteraard de mainstream media.

Wie er ook achter dit biowapen zit en de verspreiding ervan in vele landen, had natuurlijk nooit verwacht dat wij de quarantaine netjes uit zouden zitten totdat hun koppen zullen rollen.

Kryon en Jeshua zeggen steeds weer, dat onze ontwikkeling twee stappen naar voren is en soms een stap terug. Dit is die stap terug en ik kijk nu alweer uit naar de volgende stappen naar voren. 

Met het leed dat vele mensen meemaken, zie ik ook de zegeningen in deze situatie. Iedereen krijgt een pauze van de dagelijkse ratrace. Ouders en kinderen krijgen een adempauze van de sleur van het moeten en kunnen eindelijk tijd met elkaar doorbrengen. Heel veel mensen komen in rust tot het maken van eigen conclusies en hebben eindelijk de tijd om zich te verdiepen in hun eigen ontwikkeling en dat merken we overduidelijk in ons netwerk. 

Ik zeg niet dat alles wat ik hier schrijf waarheid is, maar naar mijn mening wel waarschijnlijk. Voor mij verklaart het ook de rare houding van onze politiek. Ik wens dat de dag komt dat ze het volk gaan vertrouwen met waarheid in plaats van ze tegen elkaar opzetten met kliklijnen en straffen, maar waarschijnlijk niet.

Met het plaatje wat ik nu heb en de reset waar wij persoonlijk al jaren naar uitkijken, zitten wij de quarantaine met veel plezier uit en helpen we waar we kunnen. Stiekem ben ik super blij dat wij als mensheid deze biowapen-aanval hebben overleeft. Na deze collectieve donkere nacht, zie ik de eerste stralen van de zonsopgang al, en ik wens dat jij deze ook kunt zien. 

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.