2020: Het beste jaar ooit • De gezondheidsdictatuur ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Mei, 2020

De reset waar veel lichtwerkers al heel lang op wachten is eindelijk hier. Zonder een oorlog die alles alleen maar kapot maakt, mag de mensheid weer een soort van op nul beginnen. 

Gelukkig is alle infrastructuur nog intact en kan de economie makkelijk weer tot bloei komen. Zelfs de Federal Reserve in de VS is niet meer in de handen van  particulieren. Na honderden jaren is deze monopolie van de beruchte ∁abal voor een deel in de handen van het volk.

Het prachtige gevolg is dat de ∁abal niet meer met voorbedachte rade de economie kan laten instorten en dan alles lekker goedkoop op kan kopen. Die tijd lijkt nu eindelijk voorbij doordat Donald Trump de Federal Reserve heeft overgenomen. 

Big pharma of beter gezegd Bill pharma krijgen klap na klap en verliezen belangrijke rechtszaken. Hierdoor lijkt het erop dat vaccinaties niet meer ongetest mogen worden ingezet, zoals dat nu gebeurt. 

Er zijn eindelijk genoeg kinderen verminkt en gedood door de WHO en Bill pharma dat de maat vol is. Hierdoor lijkt het erop dat veel meer landen mogen kiezen of ze vaccinaties nemen of niet, net als wij in Nederland. Dat is 1-0 voor de vrijheid van het individu. 

Gates, Soros en de Clintons zijn door de mand gevallen en blijken de makers/sponsors te zijn van het virus dat nu de wereld overgaat. Natuurlijk hebben zo ook een oplossing voor het probleem en het leed dat zij hebben veroorzaakt door het traceren van mensen. 

Dit traceren van mensen houdt in dat ze altijd weten waar je bent en of je bent gevaccineerd. Als je niet meedoet dan mag jij je huis niet verlaten of wordt je in een concentratiekamp geplaatst, etc.

Terwijl de ‘slapende’ mens bidt voor een vaccinatie die snel ontwikkeld mag worden, is deze er al. Alleen weten veel mensen dit niet. Bill Gates heeft al jaren het patent op het virus dat nu de wereld overgaat en sinds november 2019 is er ook al vaccinatie hiervoor met een patent.


❥ Eén maand, voordat het virus uitbreekt heeft Bill Gates het patent en de beste artsen in de wereld hebben het door en zijn in de aanval gegaan.

Praktisch gezien wordt al dit nieuws onderdrukt, gecensureerd en verwijdert.

Er zijn veel alternatieve mogelijkheden om deze informatie te vinden.

 

Niemand hoeft te sterven aan dit virus


Artsen begrijpen ook niet waarom dat soms wel gebeurt, terwijl de mens al aan de beterende hand was. Doordat het virus van een vleermuis is vermengt met menselijk DNA en daaraan HIV is toegevoegd, slaat het immuunsysteem op hol en beëindigd het leven. 

Er wordt nu druk gewerkt door artsen om deze auto immuun response te kalmeren en spoedig zal niemand meer hoeven te sterven aan het virus. Gelukkig gaat het goed met meer dan 99% van de wereldbevolking en wordt het allemaal zwaar overdreven door de mainstream media.

Toch kunnen we het de media niet echt kwalijk nemen omdat deze ook in handen is van de Clintons, Gates en Soros. De wereld wordt gezuiverd van dit soort ∁abal tuig en zij zullen er spoedig achter komen dat als je een kuil graaft voor een ander het nog wel eens jouw eigen graf zou kunnen worden. 

❥ Sneller dan je mogelijk denkt zal alles weer 'normaal' zijn. Gelukkig niet het oude normaal, maar een nieuw soort normaal waarin het individu nog vrijer is. Misschien zal je je niet direct vrijer voelen en heb je mogelijk nog een hoop akelige dingen te verwerken die altijd al aanwezig waren in de achtergrond. 

Persoonlijk kan ik veel dankbaarheid voelen voor de politiek in Nederland. We hebben in deze periode meer vrijheid gehad dan veel andere landen om ons heen. Zijn zij op de hoogste of zijn zij ook gehypnotiseerd door het fake nieuws; Jaap van Dissel?

Wisten zij dat Jaap van het RIVM heel veel geld had/heeft aangenomen van Bill pharma? Misschien probeert Jaap jou nog de vaccinaties van Bill aan te smeren omdat het hem en zijn clubje flink veel geld oplevert. 

 

Onthoud dat jij altijd vrij bent om te kiezen en het kan heel wijs zijn - dat als je voor Bill's vaccinatie kiest, dat je dat wel doet vanuit vrijheid, zonder wettelijke of psychologische dwang


Claim eerst je vrijheid voordat je een keuze moet maken voor jezelf en voor je kinderen.

❥ Als een vaccinatie echt zou werken dan hoef je nooit bang te zijn voor mensen die niet gevaccineerd zijn. Ieder mens met een gezond verstand weet dit en ieder argument hiertegen heeft duistere motieven.

Als we vanuit compassie en dankbaarheid kunnen blijven kijken, is het dan niet fantastisch dat we de langverwachte, wereldwijde reset mogen meemaken zonder een oorlog? Als collectief kunnen we eindelijk opnieuw starten. Alles dat rijp is om los gelaten te worden krijgt geen kans meer in de nieuwe tijd, waar geen wet is om deze (nog langer) te ondersteunen.

Dacht jij dat de nieuwe aarde zou kunnen beginnen zonder barensweeën? De echte helden in deze tijd zijn de mensen die het biowapen hebben overleeft of niet, dat door Soros, Clintons en Gates is gecreëerd. Uit het diepst van mijn hart dank ik jullie allemaal voor jullie offers en vier namens jullie allemaal de dageraad van de nieuwe aarde. 

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.