Blauwdruk ♥ Juno Burger ♥ Lichtwerkers Nederland

Waarachtige compassie gaat over voluit leven maar ook over sterven met verve. In het aanzicht van compassie word je geconfronteerd met een duivels dilemma. 

Enerzijds is er de intrinsieke behoefte om vrij en grenzeloos te zijn, een verruiming in bewustzijn en van je energetische staat van zijn.

Anderzijds is er de verdediging van je opgebouwde identiteit, van wie je nu denkt te zijn. Dit is het verhaal dat je rondom jezelf hebt gemanifesteerd door je ervaringswereld steeds persoonlijk te nemen.

Het is een dynamiek van tegengestelde krachten die allebei aan het uiteinde van een spreekwoordelijk elastiek in tegenovergestelde richting aan het rennen zijn.

Door consequent je belevingswereld niet langer persoonlijk te nemen kom je vroeg of laat tot het inzicht dat geen een gevoel, emotie, gedachte of fysieke sensatie van jou is, ooit is geweest of ooit nog hoeft te zijn. Dit is potentieel een enorme bevrijding en tegelijkertijd het meest bedreigende voor je opgebouwde identiteit dat je ooit zult horen. Want wat als blijkt dat je dat allemaal niet bent, wie of wat ben je dan wel? Het is vanuit de dualistische en gepolariseerde mind niet te bevatten omdat die zich geen beeld van je leven kan vormen waarin ze geen coup pleegt, het podium pakt en als een dictator regeert.

Wat overblijft wanneer je jezelf stript van alle valse identificaties is het leven zelf. Vrij en grenzeloos, in volle glorie en alles inclusief.

Het grote verschil is dat er nu niet langer een verkrampte persoonlijkheid in de weg zit die de flow van het leven afremt of blokkeert. Het wonder dat ontdekt wordt in die dood van je oude ‘gedroomde’ zelf is een unieke blauwdruk van wie je onderliggend bent en altijd al was. Het kreeg simpelweg eerder niet de ruimte waar het zo naar verlangde. Nu wel.

Wie leeft vanuit die blauwdruk geeft ruimte aan tegelijk de uniciteit en diversiteit van het leven.

Je unieke kwaliteiten worden omgezet in een energie die een waardevolle bijdrage levert aan het tot wasdom komen van het leven zelf. Je participatie is niet alleen vervullend voor je zelf omdat je leeft wie je ten diepste bent, tegelijkertijd ben je daarmee ben je van onschatbare waarde voor je directe omgeving en het collectief.

Het leven in al zijn intensiteit en diversiteit ervaren en bewust omarmen leidt tot een ongekende vrijheid. Door opnieuw je plek als schepper te claimen en vanaf daar je leven te bezielen laat je de dragende kracht van de Chi, de flow, het kwantum toe. Deze intelligentie leid je, zorgt voor je en herinnert je aan dat het leven het beste met je voor heeft en altijd voor je zorgt.

Om dat te laten gebeuren word je uitgenodigd om te verzachten en de macht die je dacht te hebben over te dragen aan het grote mysterie.

Een illusies lost op en wat overblijft is een uniek individu, geaard en bezield.

Juno Burger
www.junoburger.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.