Tijd voor innerlijke vrede ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De toenemende snelheid waarmee we intense veranderingen naar ons toe hebben getrokken hebben onze diepste verlangens blootgelegd. Onvoorwaardelijke liefde, de waarheid over wie we zijn; onze harten en zielen zijn er klaar voor! Een zorgeloos leven, vrede op Aarde; we hebben er allemaal al voor getekend.

 

Maar hoe brengen we allereerst die innerlijke vrede tot stand? Hoe bereiken we die staat van onvoorwaardelijke liefde, voor wie wij zijn en voor iedere ander, inclusief diens persoonlijkheid? Waar moet de zorgeloosheid vandaan komen zolang er nog zo veel gebeurt waar we ons zorgen over kunnen maken?

 

 

Jij kiest

 

In deze tijd worden we binnenstebuiten gekeerd en met de neus op onze eigen gedachten, gevoelens en keuzes gedrukt. Het hele universum kijkt mee nu we voor de grote ommekeer staan.

 

Het lijkt soms alleen maar heftiger te worden wat we meemaken. ALLES wordt ingezet om ons heel duidelijk te laten inzien dat wij het ZELF zijn die de Nieuwe Wereld kunnen, en zullen bouwen.

 

Als je wilt kun je de innerlijke ommekeer maken, allereerst door een intentie in jezelf te verankeren om alles vanuit onvoorwaardelijke Liefde te benaderen. Niet morgen, niet ergens ver weg; deze keuze is nergens van afhankelijk, behalve van jou. Als JIJ er klaar voor bent, dan kun je hier, op dit moment terwijl je dit leest, besluiten om al je liefdeskrachten in te zetten. Daarmee merk je wel de neigingen van je ego op, maar je laat je er niet meer door beïnvloeden.

 

Je kiest voor BEWUSTWORDING, inclusief ALLES, dus ook inclusief dat waar je ego nog moeite mee heeft. Als je deze TOTAL-LOVE-knop omzet, dan staat er zo'n liefdevol mens in je op dat je er zelf versteld van zult staan. Want dan voel je welke goddelijke krachten er door jou heen kunnen gaan stromen! Gewoon omdat jij ze uitgenodigd en daarmee gewekt hebt.

 

Overgangstijden

 

Er zijn dagen dat we echt niets gedaan krijgen vanwege vermoeidheid. Er zijn dagen dat we verdwijnen in hoop op betere tijden. Er zijn dagen waarvan je innerlijk kunt fluisteren 'Laat deze maar snel voorbij zijn.' Er zijn ook dagen dat alles van een leien dakje gaat, en we intens kunnen genieten van het leven zelf en van het op Aarde zijn.

 

Vanuit een duaal perspectief bekeken hebben we het fijn of gebeurt er iets moeilijks. Je voelt je happy met hoe je gegroeid bent, of je voelt je opnieuw geconfronteerd met weer andere, 'nog te verbeteren of te helen delen van jezelf.'

 

En zo is er altijd wel wat aan de hand, althans, dat vindt het persoonlijke deel in ons. Je slaapt slecht, voelt je niet lekker, krijgt kwaaltjes, problemen met inkomen, werk of relaties…. Het zijn wake-up-calls waar je soms van baalt, maar als je niet meer in problemen denkt kun je boven het 'minder leuke' uitgroeien en alles leren te omarmen. Omdat je gaat beseffen dat jij/he hogere Zelf aantrekt, wat er vervolgens naar je toekomt.

 

Dualiteit uitzwaaien

 

Hoe zou het voor je zijn, om niet meer te vergeten dat er een Liefdesbron zit achter alles wat er gebeurt, en dat je bij alles wat 'tegen zit' steeds opnieuw naar die Bron kunt terugkeren? Dat alle disharmonie, problemen, kwalen of zorgen alleen in je leven komen om jou te doen inzien dat er een 'way in and out' is, namelijk die van onvoorwaardelijke liefde die in jezelf begint?

Er is niets wat in jouw leven verschijnt om jou te plagen of dwars te zitten. Ervaar je het wel zo, besef dan dat je ego dit als gedachte heeft vastgepakt, en daarmee ook oude emotievelden in werking heeft gezet. Dit patroon kan zich eindeloos blijven herhalen, maar het is niet afkomstig van de goddelijke Bron. De gedachte erachter heeft een angel in veel vroegere tijden waarin het bewustzijn op deze planeet veel lager was, en we op de rand van 2D/3D leefden.

 

In hogere liefdesvelden

 

Reis maar even mee naar dat hogere perspectief. Stap maar even uit alle aardse invullingen, beperkingen, hang naar perfectie en liefdeloze interpretaties. Laat jezelf voor dit moment eens helemaal opgenomen worden in een Liefdesveld dat in jouw beleving heel 'hoog' is. Onvoorwaardelijk, warm, als de oerschoot van Moeder Aarde, of juist van een Engel, een Lichtmeester, een Heilige, of jouw eigen hogere Zelf; van hen die er altijd zijn en geduldig wachten totdat jij de verbinding met hen maakt.

 

Wanneer je innerlijk een verbinding met zuivere, hogere dimensies uitnodigt, zul je merken dat er iets in je verandert. Je gaat meer van Jezelf waarnemen, met een veel opener hart. Merk je dat er dan alleen maar liefde, begrip en erkenning naar je toestromen? Kun je toelaten dat je omarmd wordt, en dat je zult ontvangen wat je nodig hebt om weer uit het oude, magnetisch genanipuleerde veld van dualiteit te kunnen komen?

 

Jouw hogere Zelf is net als die Engel, Lichtmeester of Heilige. Onze hogere Zelven staan steeds vaker hand in hand, en zullen ons de komende weken steeds krachtiger uitnodigen om alles in en om ons heen onvoorwaardelijk te gaan liefhebben. Zelfs een wolkje voor de zon, een afspraak die niet doorgaat, een gemiste trein, een pijnlijke opmerking van een ander of een brakke nacht; je kunt het allemaal vanuit liefde verwelkomen en het er laten zijn. Trek het niet naar binnen als het niet liefdevol voelt. Het maakt allemaal deel uit van de schepping, van de flow of life, omdat het bestaat binnen de dualiteit, die ook nog wel even zal aanhouden op Aarde.

 

Jij verzoent, heelt en hebt lief

 

Wanneer je gaat inzien dat je elk moment kunt kiezen voor dat hogere perspectief, dan zal er steeds minder op je levensweg verschijnen wat jou nog kan deren. Je gaat dan niet meer mee in liefdeloze illusies, maar je blijft in dat eigen, vredige en alles omhullende veld van onvoorwaardelijke Liefde. God in jou is God op Aarde.

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl