Geboorte van de Nieuwe Aarde ♥ Karin Thomas ♥ Lichtwerkers Nederland

In september 2017 voelde ik de impuls om de beelden die ik ontvangen had tijdens mijn meditaties de maanden ervoor (tijdens de Leeuwenpoort en verduisteringen) te tekenen en zo visueel in de stof te verankeren. (Zie foto) In die tijd mocht ik getuige zijn van de verankering van de diamanten straal op de Olijfberg in Jeruzalem, het indalen van het Christuskind in de kern van de aarde en de zwangerschap van de Nieuwe Aarde.

En op 21 december 2020 was het zover, tijdens de zonnewende met de bijzondere planetenstand die een afronding was van vele cycli en de start van het Aquariustijdperk inluidde, werd de Nieuwe Aarde geboren.

In de meditatieve afstemming op de middag van maandag 21 december kwam onderstaande informatie door:

Ik krijg een beeld van de Aarde en de planeten en sterren. Het is net of de Aarde aan het trillen is.  Er is een tweeledige beweging gaande met de Aarde.

De huidige 3D Aarde is moe en oud, en weet dat haar langste tijd geweest is. Terwijl in haar de Nieuwe Aarde, de 5D Aarde, aan het vormen is geweest. De 5D Aarde is nu zo gegroeid, dat het van binnen naar buiten groeiend, nu aan het aardoppervlak van de oude Aarde aan het komen is. Van binnenuit naar buiten toe, als een overlay op de oude Aarde. En die 5D Aarde trilt op een hele andere frequentie. Het is als een pasgeborene, die blaakt van gezondheid en enthousiasme over het leven voor zich. Ik zie allemaal sterrenschepen van veel verschillende volkeren om de Aarde heen, die getuige zijn van de geboorte van de 5D Aarde.

Ook door de 3D grond die we onder onze voeten voelen heen, komt nu de 5D grond omhoog, boven de 3D uit stekend. Voorlopig zullen onze voeten de beide Aardes tegelijkertijd bewandelen. Waarbij de 3D Aarde steeds fragieler wordt, steeds dunner wordt, en de 5D grond steeds meer solide, steeds steviger wordt en meer aanwezig is. In het middelpunt van de 5D Aarde, daar bevindt zich de christus energie, het diamanten Christuskind, en dat wordt de plek waar de pulsering van de Aarde ontstaat. Zoals in de oude Aarde de Schumann resonantie ontstond in de ijzeren kern, zo is in de 5D Aarde de kern een kristallijnen, diamanten energie die op een hele andere frequentie gaat pulseren, als de hartslag van de 5D Aarde. En die pulsering zal in de loop van de tijd steeds steviger voelbaar worden als de primaire pulsering voor degenen die meegaan in de 5D, degenen die in 3D blijven zullen aan de Schumann resonantie gekoppeld blijven.

De energie is nu in opbouw, straks als het tijdstip van de Winter zonnewende exact is (19:22u), dan komt er een explosie van licht vanuit die christuskern in de 5D Aarde. En dan gaan er buiten de Aarde ook allemaal zaken aan. Er ontstaat een lichtlijn van de Aarde naar de Zon, en van de Zon naar andere planeten, en ook van de Aarde naar andere planeten. Een heel raster van lichtlijnen wordt op dat moment geschapen. De upgrade van de Aarde is een startpunt van een upgrade van alle planeten en de zon, zelfs de gehele Melkweg. In plaats van dat er alleen een influx van energie is vanuit de Kosmos naar de Aarde, wat ons elke keer aanraakt om te evolueren, is er een ommekeer waarbij het licht van de Aarde via de lichtlijnen de andere hemellichamen aanraakt om te evolueren.

Dan verandert de functie van de Aarde van een reactieve planeet die reageert op de omstandigheden er omheen, naar een creatieve, scheppende planeet waar de scheppingsimpulsen vandaan komen, en de omstandigheden erom heen scheppen. Dat vertegenwoordigt ook het einde van het slachtofferschap van de mensheid. In de 5D Aarde zijn de mensen scheppers.

Nu zie ik Jupiter en Saturnus samen, en hun licht dat naar ons schijnt. Het is net alsof die energie twee dingen doet. Aan de ene kant de destructie van de Oude Aarde, en aan de andere kant een geboorte impuls geeft aan de Nieuwe Aarde.

Er wordt energie vanuit de kristallijnen kern van de Nieuwe Aarde omhoog gestuwd, om ons te voeden met de nieuwe energie van de Nieuwe Aarde. Er vindt vandaag ook bij alle bewuste mensen een ompoling in het persoonlijke plaats, waarbij de gronding in de oude Aarde geleidelijk afneemt, de 3D grondingskoorden oplossen en we nieuwe grondingskoorden krijgen in de Nieuwe Aarde. Andersom ook, onze kosmische koorden veranderen ook, krijgen een upgrade. We krijgen een hele nieuwe uitlijning vandaag. Alle nieuwe bedradingen die we in ons lichaam hebben gekregen de afgelopen jaren, van koolstof naar kristallijn, het is vandaag net alsof de stekker wordt gestoken in ons kristallijnen lichaam en deze geactiveerd wordt.

Ik krijg tenslotte een glimp van de sterrenschepen rondom de Aarde, waar een jubelstemming is.

Blog en kunst: Karin Thomas
www.divineheart.nl


Karin is ook nog eens boekhouder met hart én ziel

En wij zijn super blij met haar! ❤


Voor menig ondernemer is de administratie een noodzakelijk kwaad. Het hoort er nu eenmaal bij, liever focust men op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent, maar wel de randvoorwaarden goed geregeld zien. Herkenbaar?

 

Dan kan je overwegen je administratie en fiscale aangiftewerk uit te besteden aan Karin Thomas van Divine Heart Administraties.

Iemand die zowel bekwaam is in het vak, scherpe tarieven hanteert en tegelijkertijd helder en praktisch is en vanuit het hart communiceert. Iemand die jou als persoon en als ondernemer begrijpt en met je mee denkt en mee voelt. En iemand die goed gebruik maakt van de nieuwste digitale mogelijkheden, wat het boekhouden gemakkelijker, sneller en veiliger voor je maakt.

Karin Thomas is ook beschikbaar voor startersbegeleiding en advies en analyse van financiële cijfers.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken jullie samen of de klik er is, die nodig is om met elkaar in zee te gaan. Jullie bespreken welke werkzaamheden je zelf doet en welke je uitbesteedt. Ook bespreken jullie welke kosten dit met zich mee brengt. Het is mogelijk om voor de hele opdracht een vaste prijsafspraak te maken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Voel je vrij vrijblijvend contact op te nemen of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.