Karma Yoga; een lichtwerkers uitdaging ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Na een heerlijke en prachtige genezing raakte ik geobsedeerd door het proces van genezing. De wens om dit met andere te delen was daarmee ook geboren.

Na jaren vele geneeskunsten te hebben gestudeerd, kwam ik in contact met de geniale channelingen van Pamela Kribbe. Na heel veel channelings van haar te hebben geluisterd vond ik er twee die over genezing gingen.

Ik vroeg Pamela om deze channelings te mogen verwerken in een boek en kreeg toestemming van haar.

In een boek van mijn vader René Diekstra vond in een mooi passend hoofdstuk over mijzelf en psychologische processen in een kind, die ik erg passend vond en vroeg ook zijn toestemming om deze te mogen verwerken en kreeg die.

Na vele versies te hebben geschreven, was ik eindelijk tevreden en was het boekje geboren: “Je houding je genezing”.

Omdat ik het boek had geschreven met de intentie van een spirituele EHBO kit, voor iemand op zoek naar genezing, had ik het boekje zo kort mogelijk gehouden na het schrijven van meer dan duizend pagina’s.

Ik bracht het boek zelf uit via Brave New Books en het was overal te koop. Zonder dat er ook nog maar één boek was verkocht verschenen er hele slechte recensies bij bol.com. Ik nam contact op met Bol die deze ging verwijderen om vervolgens weer veel nare recensies de volgende dag te kunnen lezen bij het boek. Hoe was dit nu mogelijk? Er waren toen ook nog geen boeken verkocht, in de eerste week na de release en nam weer contact op met Bol, die geen zin meer bleek te hebben deze reviews te verwijderen. Toen vond ik ook allemaal nare recensies bij andere boekhandelaren en werd het duidelijk dat mijn ex weer bezig was. Weer, omdat dit ook al het geval was bij een tijdschrift dat mij had geïnterviewd.

Omdat deze ex wist, dat ik ook tijdens onze relatie druk was met het boek, hoopte ze mij natuurlijk pijn te doen. In eerste instantie lukte dit haar ook.

Hier kwam ik in contact met karma Yoga, ik begreep en leerde, dat het gaat om creëren en niet om de creatie! Het gaat dus om de vreugde van het creëren, niet om dat mening van anderen over de creatie en de duurzaamheid daarvan. Daarom maken ze in het oosten de prachtigste mandala's van zand die vervolgens met één beweging van de Yogi worden vernietigd.

Tot mijn verbazing leidde dit ‘nieuwe’ bewustzijn en die meditatie al snel tot boekenverkoop en de eerste fanmail kwam al snel binnen. In plaats van geïnfecteerd te worden door de pijn, die mijn ex blijkbaar leefde, werd haar pijn een zegen voor mij.

Ik had kunnen kiezen voor een goed beargumenteerde slachtofferrol, maar ontving door dat niet te doen; een genezing van iets, waar ik niet eens van wist dat er daar aan leed.

Ik kreeg ook mooie feedback over het boek in mijn directe omgeving en mensen vertelde mij dat ze een mooie recensie voor mij gingen schrijven. Ik vroeg ze dat alleen te doen als er een pure behoefte was, niet als reactie op de negativiteit omdat ik erop vertrouw(de) die iemand die deze informatie echt kan gebruiken, zal vinden.

Vrijheid van de meningen van anderen, zonder enige uitzondering, is een prachtige bevrijding en onvermijdelijk voor de meesterschap van de lichtwerker. Logisch natuurlijk, want als de mening van een ander controle heeft over jouw gemoedstoestand, dan ben jij geen meester en hebben andere de controle over jouw innerlijke wereld en ben je nog onbewust.

Als je onvoorwaardelijke Liefde/Licht wenst te zijn dan heb je de perspectieven/meningen van anderen te accepteren en wordt het snel genoeg duidelijk; dat wat uit hun mond komt alleen over hun gaat en NIETS met jou te maken heeft.

Stel je voor, iemand maakt een rot opmerking over jou achter je rug of in je gezicht. Geloof je dat, als een meester als bijvoorbeeld Jezus op dat moment binnen komt lopen, hij dezelfde mening heeft? Natuurlijk niet, want als jij jezelf kent als een kind van De Bron zie je anderen ook zo.

Als je jezelf een kneus vindt, dat zie je andere natuurlijk ook zo. Als je dit diep realiseert dan kan je vanaf nu voor altijd vrij zijn van de mening en gemoedstoestand van een ander en genieten van het leven in empathie, omdat jij bewust bent en de ander niet weet wat die doet, als hij of zij nog niet voor Licht kan kiezen.

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0