Transformatie van het slavenbewustzijn | Davy Diekstra | Lichtwerkers Nederland

Lieve broer/zus,

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom Mozes er 40 jaren over deed om naar het beloofde land te komen met de joden die net waren bevrijdt uit Egypte, een reis die eigenlijk maar 2 maanden duurt?

Mozes zelf kon ook niet het beloofde land in omdat het bewustzijn van een slaaf nu eenmaal niet het beloofde land in kon en met een gemiddelde leeftijd van 40 jaren als levensverwachting, waar 40 jaren genoeg om de groep opnieuw te laten incarneren.

Nu, zitten we ook in een gelijke fase en moet een oud (spiritueel) slaven bewustzijn ook worden getransformeerd of sterven.

Deze spiritualiteit vindt zichzelf wel spiritueel maar is nog niet één met alles en houdt zijn medemens het liefst op afstand door alle keren gedood en gemarteld te zijn geweest in vorige levens.

Joden, Chinezen, Afghanen, Duitsers, en ga zo maar verder, zijn niet meer dan etiketten die geplakt zijn op mensen door ego’s meer niet. Ieder mens is een kind van God met een vrije wil dit te zijn of angstig.

Natuurlijk lijkt het of er groep karma is en dat klopt ergens ook net als bij dieren. Als een koe zich brandt aan schrikdraad en daarna een kalf krijgt, dan zal het kalf het schrikdraad vermijden. Bij muizen is uit onderzoek gebleken dat als een muis een bepaalde lekkere geur ruikt en er dan op af gaat en een schok krijgt,  de kinderen van de muis dezelfde geur vermijden tot aan de zevende generatie aan toe. De achtste generatie zal weer in de richting gaan van de lekkere geur.

Dit is zoals in de bijbel wordt genoemd: de zonden/wijsheid van de vader die over gaan op het kind tot in de zevende generatie, zichtbaar in het dierenrijk en is niets meer of minder een bepaalde evolutionaire software die draait in de achtergrond van het leven op aarde.

Hierdoor is het gaan lijken dat er verschillende groepen mensen bestaan op aarde door voorkeuren of kleuren maar dat is niet de realiteit. De realiteit is dat we 1 zijn en daarvan kunnen genieten in vreugde als een illusionair deel van het geheel in deze collectieve droom.

We zijn niet alleen 1 met alle mensen maar met al het leven omdat al het leven een extensie is van die ene Bron en er geen andere Bron is behalve die Ene.

Er is dus geen duisternis; er is alleen maar het ontbreken van licht en de gevolgen daarvan voor de wezens die voor die ervaring hebben gekozen. Er is dus geen duivel of demon maar alleen het niet toelaten van de Bron en de fantasie des persoons.

De 18 jaren voor en de 18 jaren na 2012 zijn de jaren waarin we ons kunnen transformeren of opnieuw kunnen gaan incarneren als mens. Dieren worden geen mensen in een volgend leven en mensen geen dieren. Dieren re-incarneren alleen maar als ze zich hebben verbonden met menselijke liefde en zijn binnen 30 dagen na hun sterven het makkelijkst weer te vinden. Niet altijd als hetzelfde dier maar wel met dezelfde karaktertrekken.

Het dieren-, planten- en mineralenrijk is onderdeel van het bewustzijn van Gaia. Mensen zijn dat niet en die zijn als het ware Alien op Gaia. Ze worden door de dieren wel (h)erkend als de meesters van liefde die het zijn, hoewel vaak nog met een zwaar geval van amnesia.

Daarom verzetten de dieren zich niet tegen de massamoord van 1.000.000.000 dieren per dag

 

Simpel gezegd sterf je als je voor 2030 jezelf niet kent als prachtig en de perfectie om je heen kunt (h)erkennen van de schepping. Dit is helemaal oké en als baby kan je dan het licht en de vreugde zijn waar je nu om wat voor reden dan ook geen zin hebt om voor te kiezen. Dit betekent niet dat dit altijd het geval zal zijn of de reden achter het sterven in deze post-Armageddon tijd die we maar mooi hebben gehaald als collectief.  

We kunnen het niet fout doen omdat we het niet af krijgen en het leven, jij, eeuwig is/bent. Toch is er voor ons hier een hele mooie kans omdat we niet hoeven te sterven voor 2030 maar dit beloofde land in mogen gaan. Met dit beloofde land bedoel ik de nieuwe tijd zoals voorspeld door heel veel culturen zoals de Maya en de Egyptenaren tussen de 5.000 en 10.000 jaren geleden.

Zelfs de bekende bijbels voorspelde Armageddon en gelukkig zat die er mooi helemaal naast.

Vrede op aarde is NU gegarandeerd en wat we daarmee zullen gaan doen is helemaal aan ons


Dit vind je niet in je nieuws of in je directe omgeving en gelukkig maar anders zou je geen vrije keuze hebben maar automatisch de waarheid moeten volgen als een schaap.

Doordat deze nieuwe tijd nu in volle gang is, is het overduidelijk dat het contrast omhoog is gegaan. Net als het contrast verhogen op je telefoon wordt het lichte lichter en het donkere donkerder. Logisch is het dan ook dat het volk dat eindelijk een keer niet analfabeet is en in opstand komt, geen vertrouwen meer heeft in de politiek of de wetenschappers die ze aan het woord laten omdat ze doen/zeggen wat de politiek uitkomt.

Momenteel zijn het de gele hesjes wat ik ergens mooi vind omdat geel de kleur is van Goddelijke realisatie des persoons en het einde inluidt van de volgzaamheid van het volk. Want het volk hoort niet bang te zijn voor de mensen die ze hebben aangewezen te regeren.

Dualiteit is de balans van licht en donker in het individu en dat is nu net datgene wat is verschoven in deze tijd. Voor het eerst is er meer licht dan donker op aarde en komt eindelijk het duister aan het licht dat al duizenden jaren regeert in de schaduwen van het collectieve bewustzijn.

Voor lichtwerkers/mediums/larges/hel(p)ers heeft dit ook veranderingen gebracht hoewel sommige nog aan oude ideeën vasthouden omdat dit nu eenmaal geld oplevert of routine is. Zo hoeft een lichtwerker een ruimte niet meer te reinigen en verdwijnt duister net zo makkelijk als een lichtwerker de kamer inkomt als simpel het licht aandoen.

Plaats je filter

Er is super veel hulp voor wie dat wenst om deze routines te transformeren of zichzelf te bevrijden van conclusies die zijn getrokken in vorige levens en dit leven. Je kunt dit gewoon vragen aan de Ene Bron/Spirit en vragen om een filter. Een filter die alleen de prachtige eigenschappen van jou toelaat in het hier en nu, die je hebt gecultiveerd in vorige levens en de nare voor eens en altijd te blokkeren.

 Durf je niet te zwemmen omdat je te vaak verzopen bent?
 Durf je hoogtes niet aan omdat je bang bent dat je weer suïcide pleegt?
 Durf je jezelf niet te binden aan een partner omdat een partner je in een vorig leven heeft gemarteld en gedood?
 Durf jij jouw spiritualiteit niet te laten zien aan je omgeving omdat je daardoor op de brandstapel bent beland?
 Praat je graag mee met de groep en durf je jouw mening niet te geven omdat je in een vorig leven verraden bent daarvoor en dat niet goed afliep?
 Geloof je niet in natuurgeneeskunde omdat je als heks bent verbrandt?

Met mogelijk duizenden of tienduizenden levens, expressies van de ziel, heb je aardig wat ervaringen opgedaan door de tijd heen en zijn de trauma's eigenlijk niet te overzien. Wat wel mogelijk is, is omdat dat, wat dat wel overziet, te vertrouwen en te vragen om de filter aan de Bron, die alleen nog maar hoge trillingen doorlaat, zodat jij die in deze tijd kunt zijn voor het welzijn van ons allen.

Iedereen heeft een entourage wat je ook kunt zien als ontelbare hoeveelheid engelen of gidsen om je heen. Je bent dus letterlijk nooit alleen! Zij zijn met de absolute liefde van de Bron verboden en oordelen je nooit, wat je ook hebt gedaan. Wel staan ze daar met jouw genezing, oplossingen voor dat wat jij belangrijk vindt, etc. en ja, ook met een filter als jij jouw vrije wil gebruikt om hun toestemming te geven.

Als een leeuw het net niet voor elkaar krijgt en ternauwernood komt de antilope weg, dan gaat de antilope niet naar de psycholoog om daar een eindeloze slachtofferrol van te maken. 

Mensen zitten daarentegen heel anders in elkaar. Als de mens bijna dood gaat van de honger heeft de mens maar 1 probleem, maar zodra die buik vol is of kan, zijn er eindeloos problemen en staat suïcidaliteit om de hoek.

Jezus kan nu, 2.000 jaar lang, door alle onzin om hem heen, nog naar je staan te gillen ik ben de zoon van God en jij ook, maar bijna niemand kan het horen. Dit komt omdat de vaak koffiedrinkende, alcoholistische, vreemdgaande, duistere junkie ouders, die kinderen bijna altijd leren dat ze niet moeten doen wat goed voelt voor het kindje, maar wat goed voelt voor de moeder of vader en het kind er geen idee van heeft dat het de zoon of dochter van God, het universum is, geliefd voorbij ieder voorstellingsvermogen. 

Er zijn veel culturen met heel veel profeten, wat je bijzonder genoeg niet tegenkomt in India waar eenheid de norm is. Een prachtig gevolg daarvan is dat de mens in gratie kan gaan leven. Een voorbeeld van in gratie leven is je medemens begroeten met: Namasté. De God in mij eert de God in jou, vrij vertaalt. Stel je voor dat je dat vanaf nu zou doen, zou dat wat veranderen in je leven?

In andere culturen zijn dit soort gebruiken ook wel te vinden natuurlijk. Ik weet nog goed dat ik in Duitsland een hondje aan het uitlaten was en een man die ik passeerde groette mij met de woorden: “Gruss Gott”. Ik was verbaast en twijfelde of ik dat goed had gehoord en kwam er later achter dat het een ‘normale’ manier van elkaar begroeten is in Duitsland. Daarom eindig ik hier met de woorden in jouw richting: “Grusse Gott” en wens dat je dat eindelijk mag gaan leven, ervaren, zijn, lieve broer of zus.

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland