De slapende Lichtwerker in spiritueel houdingenland | Davy Diekstra | Lichtwerkers Nederland

Lieve broer/zus,

 

Als je botst met je omgeving doe je dan alsof die nog slaapt en jij wakker bent? Of nog beter; verhef jij jezelf en meen je dat je botst omdat de ander denkt dat die wakker is maar dat niet is want dat ben jij al, toch?

Er is buitengewoon veel spirituele hoogmoed bij lichtwerkers en dat is helaas een vervelende valkuil in “houdingen land”.

Met slapend wordt meestal bedoeld dat je nog naar antwoorden aan het zoeken bent. Wakker houdt naar mijn mening in dat je niet meer naar antwoorden zoekt want je hebt het antwoord al gevonden.

 

Je kunt naar het oosten gaan en een jaar mediteren met rekoefeningen en terugkomen met papieren waar bijna niemand snapt wat daarop staat en nog in een diepe slaap verkeren.

Je kunt allemaal ‘meesters’ laten invliegen voor privé sessies en een paar honderdduizend euro later ben je nog steeds in een diepe slaap. Je kunt alle titels hebben als doktor, doctor, professor, keizer en nog tig levens nodig hebben om wakker te worden terwijl de massa’s je staan aan te gapen voor jouw leiding.

 

Binnenkort komt de massa baby-seksslaven industrie aan het licht en dat wordt tijd na duizenden jaren. Ik wil hier nu op een hele aparte manier mee omgaan en dank je voor je geduld en openheid.

Als lichtwerker weet je hoogst waarschijnlijk dat je al eerder levens hebt gehad. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat dit er tienduizenden kunnen zijn hier op aarde en een eindeloos nummer als je ook andere planeten en universa meetelt waar je ook expressies had/hebt.

 

Plaats de filter in je energieveld

 

Je hebt dus kinderen verwekt en gebaard, hebt en bent verkracht, hebt en bent vermoord, hebt en bent gemarteld, etc en etc. Je hebt natuurlijk ook veel prachtige dingen gedaan en hebt vaak niet door hoe dit zich kenbaar maakt in je leven op dit moment. Dat maakt ook niet uit, hoewel het naar mijn ervaring super chill is om bewust een filter te plaatsen in je energie/aura. Dit is heel simpel.

Zeg gewoon:

“Lieve … (spirit, Allah, God, wat dan ook) geef me de filter die voor eens en ALTIJD de duistere invloeden STOPT en alleen nog maar het LICHT uit mijn vorige levens TOELAAT.”

 

Doe dit met het besef en de eerlijkheid naar jezelf toe, dat er ook duister in je is en laat je verwonderen door de filter.

Misschien is de angst opeens weg jezelf te laten zien omdat de herinnering van gedood worden of gemarteld als je jezelf liet zien, in vorige levens kwijt bent in de achtergrond.

Misschien durf je weer gewoon vrolijk de straat op omdat de duizenden verkrachtingen uit vorige levens geen stem meer hebben.

Zo kan het ook zijn dat je nu eindelijk die tweelingziel toelaat omdat de mishandelingen door partners uit vorige levens niet meer meedoen in jouw energieveld. Waarschijnlijk al deze en nog veel meer kunnen het gevolg zijn van het plaatsen van een filter, aldus mijn ervaring.

 

De daders in het aankomende baby-seksslaven schandaal probeer ik niet goed te keuren maar je een andere bril geven om hiernaar te kijken. Dat dit opgeruimd dient te worden is duidelijk maar de manier waarop jij met dit soort informatie omgaat is buitengewoon belangrijk voor jouw persoonlijke welbevinden. Zo kan je dankbaar zijn dat jij nu een leven hebt waar dat soort gedragingen niet mogelijk zijn en licht sturen, licht zijn naar de daders. Wetend dat zij dit LICHT, in dit of een ander leven zullen gebruiken samen met hun vrije wil om op dit punt te komen waar jij nu bent en dan natuurlijk niet meer.

 

Met de ''verjaardag'' van Jezus voor de deur lijkt het me een idee om zijn voorbeeld hier te nemen om dit te verdiepen. Hij predikte niet alleen het toekeren van de andere wang, hij deed dat daadwerkelijk ook en zei zelfs aan ‘t kruis:

“Vergeef ze want ze weten niet wat ze doen.”

Is dat licht sturen of wat? Het is mijn bescheiden mening dat het hem wel degelijk bewust was wat voor een parg hij was in vorige levens en meer, en hij begripvol was voor de dwaling van de vrije wil die hij op dat moment voor zich had.

 

Ik predik hier niet om de daders van de baby-seksslavenindustrie lekker verder te laten gaan zoals ze gaan.

Als jij dit leest ben je waarschijnlijk een lichtwerker wat niet een diploma is maar meer een locatie in de bijenkorf van de mensheid.

Jij bent straks waarschijnlijk niet degene die de deur intrapt bij de daders maar jij bent wel degene die hier wakker/compassievol mee kan omgaan.

 

De slapende of wakkere Lichtwerker

 

Een slapende lichtwerker zal waarschijnlijk bang worden zodra dit uitkomt en willen terugslaan, maar in de praktijk nog een extra knip op de voordeur doet. Deze lichtwerkers herken je ook aan hun vuist naar de illuminatie-achtige verzinsels of andere dingen waar ze tegen zijn die ze alleen maar kennen van de lapjes in hun huis. Ik weet niet of iedere lichtwerker hier doorheen moet, hoewel dat uit eigen ervaring en die van anderen wel zo lijkt.

 

Een wakkere lichtwerker heeft wel antwoord op al haar vragen en dat antwoord is: Liefde.

Ze eert haar geluk, dat ze weet heeft van vorige levens en dat die haar juist zo bijzonder waardevol maken. Ze begrijpt heel helder dat anderen daar misschien nog meerdere levens voor nodig zullen hebben en veroordeelt ze niet. Ze veroordeelt zichzelf ook niet door zich te verheffen als meer dan een ander. Doordat ze één is met alles worden de meesters ook opeens duidelijk en teksten zoals: “Houdt van je naasten als van jezelf”, blijken opeens letterlijk.

 

Religie meent dat jij los bestaat van God

 

Hier is dan ook naar mijn mening de brute scheiding tussen religie en spiritualiteit.

Scheiding is hier de scheiding omdat alle meesters het hadden/hebben over; ''De Bron/God is in je'' of ''ik ben de zoon van God en jij ook'' of de persoonlijke versie: “ik en de Vader zijn 1”.

Religie doet dit anders en meent dat jij los bestaat van God, want hoe kan God je anders straffen? Vaak gaat religie verder en pretendeert mensen in dienst te hebben met de juiste kleding en opleiding die voor jou met God kunnen spreken. Dat kan je namelijk niet zelf volgens hun.

 

Dit gebeurt tegenwoordig niet alleen binnen religie maar ook binnen bewustzijns-clubs en wordt je vaak alleen maar serieus genomen als je hun ideeën of meditatie, etc., hebt gedaan en er natuurlijk voor hebt betaald.

Dit soort dogma’s of occult leidt helaas ook meestal alleen maar naar onnodige omwegen en de misvatting dat je iemand anders nodig hebt om iets buiten je te vinden.

Wat je zoekt is in jezelf en dat is onvindbaar als je denkt dat iemand anders die weg weet omdat die weg uniek is voor jou.

 

Wakker worden is dus als een soort wedergeboorte. Op een dag werd je wakker en realiseer jij jezelf dat je een lichaam hebt. Dan is er hopelijk de dag gekomen dat jij jezelf hebt gerealiseerd dat je een ziel hebt en dit is dan de wedergeboorte in de ziel. Het dieper wakker worden in de perfecte liefde die God is, is wat voor mijn gevoel het wakker worden is in de realisatie dat er perfect van je wordt gehouden en je ziel wordt gemist in de hemel.

 

Romantische relaties met je kind of ouder uit een vorig leven

 

Het leven is prachtig en naarmate meer dingen je bewust worden zijn die vaak te bizar voor je verstand.

Zo is het niet gepast dat een moeder en een zoon of dochter trouwen en daar lijken we het met zijn allen over eens te zijn.

Bizar genoeg zijn een hoop lichtwerkers in een romantische relatie met een kind of ouder uit een vorig leven. Als je dit zo bizar vind dat je het direct verwerpt dan wil ik je vriendelijk verzoeken heel goed te kijken naar de relatie waar je nu in zit, heel goed. Het hoeft niet het einde in te luiden van de relatie maar kan een buitenkans zijn de relatie te bevrijden van de wat minder soepel lopende dingen in jullie relatie die hun oorsprong niet hebben in dit leven. (zie filter)

 

Het Christusbewustzijn

 

Met de ''verjaardag'' van de meester van de liefde met de kerst ben ik zo dankbaar voor wat hij in beweging heeft gezet en het voorbeeld dat hij is om de Christus in jezelf te wekken.

Dit kan niemand anders voor je doen, ongeacht de hoogte van je contributie, niemand.

De terugkeer van Christus dat ben jij en dat is een potentie die jij in je draagt en je bezit over een vrije wil die te vinden en dan te zijn of niet.

De uitdaging is: jezelf niet meer gescheiden zien van God of wat voor lettercombinatie die dat voor jou symboliseert.

 

Ondanks dat mensen als Jezus iedere dag zeiden: ”Ik ben de zoon van God en jij ook”, is dit in de praktijk vaak nog niet voelbaar.

Je moet je vrije wil dus inzetten om dwars door het onkruid van je minderwaardigheden gevoed door angst te gaan, om het Christus cadeau onder de kerstboom uit te pakken dat daar al ligt sinds het begin der tijden.

 

Wat een prachtig idee dat Christus in ieder individu bloesemt en we dit zelf mogen genieten en in anderen.

Wat een schitterende tijd waar eindelijk een zwart/witte 3D dualiteit plaats maakt voor een super LED Christus scherm.

Zo is het eindelijk afgelopen met de spirituele hoogmoed omdat iemand die wakkerder is in kleur zich niet beter voelt dan iemand in zwart/wit maar compassie voelt en weet dat die heel soms, als gevraagd, in de richting van kleur mag hinten.

De vrije wil is absoluut en daar respect voor hebben en de processen waar de ander in zit die jij niet kan overzien, houd je vredig in je enthousiasme het goede nieuws te verspreiden.

 

Waar Jezus net als vele andere meesters ons aan heeft herinnert is dat we een ‘Vader/Moeder’ hebben die oneindig vele malen meer van ons houdt dan de liefste moeder ooit van haar kindje op aarde. Ondanks dat dit op zeker waarheid is, hoeft dit voor jou niet waar te zijn en niet jouw realiteit en is jouw realiteit misschien een zwart gat, de dood en tot die tijd halen wat je kunt halen in de hoop gezien te worden door zij die ook nog op zoek zijn naar zichzelf.  Zo briljant is de vrije wil, een prachtig cadeau van de perfect liefde voor dit experiment van licht en donker op aarde.

 

Merry Christmas  

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers Nederland