Ziekte of welzijn ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Als je gedachten denkt die niet in harmonie zijn met de gedachten van je Innerlijk Wezen, oftewel de stroom van Levenskracht of Energie die je lichaam binnenkomt, dan wordt deze afgeknepen en beperkt en het resultaat daarvan is dat je negatieve emotie voelt. En als je die negatieve emotie voor langere tijd in stand houdt, ervaar je vaak een aftakeling van je fysieke lichaam.

Onthoud dat ieder onderwerp eigenlijk twee onderwerpen is: dat wat je wilt en de afwezigheid van wat je wilt. Het is alsof je een stok oppakt met twee uiteinden. Het ene eind staat voor wat je wel wilt; het andere staat voor wat je niet wilt.

Dus de stok genaamd ‘fysiek welzijn’ heeft aan de ene kant ‘welzijn’ en aan de andere kant ‘ziekte’. Maar mensen ervaren ziekte niet alleen omdat ze kijken naar het negatieve eind van de ‘fysieke welzijn’ stok, maar omdat ze naar het ‘ik weet wat ik niet wil’ eind van heel veel andere stokken gekeken hebben.

Als je aandacht chronisch gericht is op dingen die je niet wilt, terwijl de aandacht van je Innerlijk Wezen chronisch gericht is op de dingen die je wel wilt, dan veroorzaak je uiteindelijk een vibrationele scheiding tussen jou en je Innerlijk Wezen, en dat is wat alle ziekte is: scheiding - veroorzaakt door de gedachten die je kiest - tussen jou en je Innerlijk Wezen.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.