Volle Super Maan van 13 juli 2022 • Leven van je authentieke Zelf ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Hierbij deel ik graag dit nieuwe en korte artikel over de volle SuperMaan in Steenbok van woensdag 13 juli 2022.

 Deze volle Maan gaat over diepe lichamelijke transformatie naar autonomie, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid terugnemen voor jouw bestaan.


Op lichamelijk niveau kan het een zeer pittige volle SuperMaan voor je zijn.

Lees in dit artikel wat de voorwaarden zijn om te kunnen doorstromen en een grote transformatie door te maken in jezelf, je bestaan en relaties. Tevens is deze volle SuperMaan een grote mijlpaal voor het gaan leven van de Goddelijkheid op menselijk niveau. 

 

Volle SuperMaan

 

Deze volle Maan is opnieuw een volle SuperMaan. Dit betekent dat deze volle Maan vanuit de aarde gezien een klein beetje groter is dan normaal. Voorlopig is dit de laatste volle SuperMaan. De eerstvolgende is pas op 1 augustus 2023, dus profiteer ervan, want een SuperMaan is altijd extra krachtig, en dus ook pittig, maar overladen met grote geschenken van transformatie.

 

Zelfhaat

 

 Deze volle SuperMaan brengt je in contact met begrenzing die jij jezelf van binnenuit oplegt of het gevoel dat anderen jou die opleggen.


Blokkerende energieën in het lichaam en je leven worden extra goed voelbaar, zodat je er iets aan kan doen. In een extreme situatie kan het zelfs voelen als zelfhaat of extreme hardheid en strengheid naar jezelf toe en de manier waarop je in je leven staat. Ook kan er diepe macht en onmacht voelbaar zijn over wat je voelt van binnen. Alsof je niet kan bewegen en totaal vastzit in jezelf.

 Deze volle SuperMaan geeft de mogelijkheid om hiervan los te komen en gaan zien hoe je verantwoordelijkheden liggen.


Neem jij te veel op je bordje of neem je niet genoeg verantwoordelijkheid voor je eigen bestaan of misschien begrens je de ander te weinig en geef je daarom ook geen sturing aan je leven? Je krijgt de mogelijkheid om jouw persoonlijke situatie met deze volle SuperMaan heel helder te zien, ervan los te komen en dus je vormkracht en verantwoordelijkheid voor je eigen leven terug te nemen. Dit kan een zeer pijnlijk proces zijn.

(Priapus in Steenbok 1ste huis conjunct Out Of Bounds (OOB) Maan conjunct Pluto.)

 

Krachtig opkomen voor jezelf

 

 De wond van Cheiron die dieper is dan dit leven, kan strijd geven om voor jezelf op te komen.


Er kan angst zijn om te veel te vragen of om egoïstisch te zijn. Maar de enige die kan verwoorden wat er in jou voelbaar wordt, dat ben jij. En daar mag je krachtig voor opkomen.

Dit zien we ook terug bij de boeren die strijden om hun bestaan en daarmee ons voedsel in Nederland beschikbaar te houden. Het gaat dus niet om het strijden, maar om het krachtig en bewust zichtbaar maken van jezelf, jouw bestaan en wat je nodig hebt om te kunnen bestaan. Dus jouw invalshoek, zoals jij het leven waarneemt en leeft.

(Cheiron conjunct Jupiter in Ram 3de huis. Cheiron staat in een T-vierkant met zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft conjunct Zon en Mercurius oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant conjunct Maan (OOB) en Pluto in Steenbok.)

 

Upgrade DNA

 

Zoals je al in het artikel van de nieuwe Maan kon lezen, is het thema het upgraden van de frequentie in de cellen tot DNA-niveau aan toe. 

Afgelopen nieuwe Maan webinar en tijdens het extra webinar van 7-7-2022 over ‘het Eenheidsbewustzijn’, waren er upgrades van het DNA en werd het oorspronkelijke DNA van voor de (ancient) manipulaties weer helemaal geactiveerd en daarmee het gemanipuleerde DNA overschreven. Het was een zeer lichte spiraal van energie die begon te bewegen in de cellen naar buiten. Tijdens het extra webinar werd het Goddelijke licht in het lichaam bekrachtigd, verruimd en begon het krachtig uit te stralen. Deze boodschap ontving een van de deelnemers aan het einde van het webinar 7-7-2022:

 

1 met de bestemming

 

om het Kosmische Licht in deze wereld te zijn

 

helderder en puurder stralend dan ooit tevoren

 

worden zielen geraakt en gewekt

 

zodat ook zij hun weg vinden

 

terug naar de oorsprong van al het leven

 

in ieder van hen zijn wij verenigd

 

samen 1

 

in alle tijdslijnen en dimensies.

 

(Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon conjunct Zon en Mercurius in Kreeft 7de huis. Oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Maan en Pluto in Steenbok 1ste huis.)

 

Verandering in relaties

 

 Ook rondom deze volle SuperMaan is zichtbaar worden vanuit ons ware innerlijke Licht en kosmische licht-identiteit, aan de orde. Misschien voel je dat je eindelijk uit je schulp kruipt en je ware binnenwereld van het Zelf, zoals jij het ervaart, kan delen met anderen.


En dat je er dan ook nog over kan praten, maakt het helemaal super. Dus ook relaties zijn rondom deze volle SuperMaan actueel en als het goed stroomt, dan is het mogelijk dat je jezelf krachtig voelt en ruimte voor jezelf kan maken in relaties met anderen. Je kan dan de begrenzing omzetten naar bevrijding van je bestaan en de ruimte voor jezelf en gevoel van vrijheid, is dan krachtig voelbaar.

Dit lukt alleen wanneer je accepteert dat de situatie in je IS zoals het IS en dat alles in jou mag zijn wat het is: positief en negatief. Dan komt er een beloning door krachtig daarin te durven ZIJN en kan wat getransformeerd wil worden, ruimte krijgen.

De beloning is bevrijding van begrenzing en het vorm kunnen geven van het oorspronkelijke lichtbewustzijn en vrijheid in je lichaam, in je cellen tot in de diepste vezels en zo ook in je bestaan als kosmisch mens op aarde vanuit het oorspronkelijke potentieel.

Dit geeft een groot gevoel van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waardoor je los kan zijn van invloeden uit de omgeving en dus volledige autonomie vanuit je authentieke Zelf kan ervaren en/of openen.

 Vanuit deze staat weet je wat je moet doen om je nieuwe leven optimaal vorm te geven. Het is een prachtige mijlpaal in onze innerlijke groei als kosmische mens.


Vanuit deze zelfstandigheid en autonomie zijn de relaties diep voedend en bevestigen ze jouw bestaan en het bestaan van de ander. De energie is koesterend voor jou en jullie verbinding.

(Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon conjunct Zon en Mercurius in Kreeft 7de huis. Oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Maan (OOB) en Pluto in Steenbok 1ste huis. Saturnus in Waterman is Heer van Priapus in Steenbok 1ste huis.)

 

Heb het goed… 💞

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.