Over verlangens, expansie en meer ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Er zijn mensen die zeggen, “Ik wil beroemd zijn, succes, geld,” vanaf een plek waar ze dat niet hebben, en ze lanceren die pijlen van verlangen. En dan, op een of andere manier, komen ze daarmee in lijn en krijgen dan de roem, bekendheid, succes en het geld.

Maar nu staan ze op een andere plek waar ze het nog meer verfijnen. Nu, met al die roem, willen ze meer privacy. Nu, met al dat geld, willen ze een manier om het te beheren. Met andere woorden, het houdt nooit op.

Er zal altijd een tijd zijn waar je de dingen evalueert en er een verbeterd idee in je opkomt

 

 Dat is waar de expansie van alle dingen om draait.

Dat is waar de evolutie van alle soorten om draait: Dat een zelfzuchtig georiënteerd Bewustzijn een perspectief heeft van waar die staat, en er een natuurlijke gewaarwording voor verbetering ontstaat. Dat is de beste definitie van een verlangen. Het is normaal en het gebeurt de hele dag door.

Als wij in je fysieke schoenen zouden staan, dan zouden we verder alleen nog moeite doen om in lijn te komen met waar het leven ons om heeft doen vragen.

Wij weten wie je bent, wij weten dat je hier in de Voorhoede bent, wij weten dat wat er in je Vibrationele Voorraad zit precies goed is voor jou. Daarom komen wij onomstotelijk, helemaal, iedere keer weer, zonder uitzondering, compleet in lijn met ieder deeltje of nieuwe nuance die jij toegevoegd hebt aan de wijziging van je altijd-expanderende verlangen.

 Bron-Energie blijft jouw wensen stukje voor stukje voor stukje bijhouden.

Maar soms leef je heel wat levens voordat je ook die richting in begint te gaan zodat je je eigen verlangens niet eens herkent. Je hebt ze laten ontstaan.... en oh, ze zijn zo geweldig. En als je het loodje legt dan verwerkelijk je ze allemaal!

Maar je hebt al zo lang de drum geslagen van het onmogelijke of het ongepaste en bent niet meegegaan met je verlangens zodat ze ver weg en vreemd voor je voelen, alsof ze van iemand anders zijn, zie je. Dus soms helpt het om daar wat in rond te prikken om te zien wat erin zit dat met jou resoneert.

En wij zeggen je dit:

 

Ieder van jullie wil zijn kracht kennen. Ieder van jullie, zonder uitzondering, wil vrij zijn in het uitbreiden van die kracht. Ieder van jullie, zonder uitzondering, is een Verheffer. Met andere woorden, je wilt je kracht kennen, en je wilt dat anderen ook hun kracht kennen.

Ieder van jullie wil de expansie van dit eeuwig expanderende Universum. Ieder van jullie wil liefhebben en waarderen. Ieder van jullie wil van waarde zijn. Ieder van jullie wil iets waardevols te bieden hebben. Ieder van jullie wil dat in anderen inspireren.

 Met andere woorden, dit zijn innerlijke, natuurlijke basisprincipes van Wie-Jullie-Allen-Zijn.

Jullie zijn Lovers.

Jullie zijn Expandeerders.

Jullie zijn Dromers.

Jullie zijn Visionairs.

Jullie zijn Creators van de toekomst.

Jullie houden van het heden.

 

Jullie zijn Zieners van de toekomst en Begrijpers van wat er nu gaande is


Jullie zijn machtige, creatieve Wezens en niet één van jullie wil direct naar het eindresultaat. Ieder van jullie wil die doelen die opduiken zodat je een excuus hebt om die richting in te gaan.

Ieder van jullie wil die rit over de Stroom. Ieder van jullie wil dat alle anderen samen met jou op de Stroom meegaan. En als je ook maar iets daarvan tegenwerkt.... als je bijv. iemand als ongeschikt ziet.... dan ga je tegen de Stroom in en ben je niet Wie-Je-Bent.

 

Als je jezelf als minder ziet, of een ander als minder ziet, dan ga je tegen de Stroom in en ben je niet Wie-Je-Bent


Als je naar een gebeurtenis kijkt en de ellende daarvan ziet en teveel tijd daaraan besteedt, zoveel dat het jou loskoppelt van de droom die je al hebt laten ontstaan, dan ben je niet Wie-Je-Bent.

We begrijpen dus best hoe je kunt zeggen, “Ik weet niet zeker wat dat verlangen-ding eigenlijk is,” want het is iets wat al zo lang door jou aangeboden werd en zo subtiel, dat het geen deel was van je bewuste gewaarwording.

Maar als je bewust begint te leven, en je voelt dat er zich iets in jou begint te roeren, en je erkent dit en zegt, “Hmm, wat is hier aan de hand? Ik voel me ongemakkelijk over iets. Eens zien of ik weer in balans kan komen.” En je brengt jezelf bewust in lijn, en je voelt de opluchting, oh, de opluchting dat het komt, ah, zelfs beter dan de opluchting, het enthousiasme van ermee in lijn komen.

 Als je deze dingen expres doet, dan begin je de kracht en het doel te begrijpen van het Contrast waardoor dat verlangen ontstond.

Het spel gaat niet om een verlangen te laten ontstaan want dat gaat helemaal vanzelf, dat is een gegeven, de hele dag door, iedere dag weer. Het spel gaat om het IN LIJN TE KOMEN MET HET VERLANGEN en meegaan met je verlangen, meegaan met de voorraden van Bron-Energie, mezelf laten zijn Wie-Ik-Ben, in lijn komen met de geëvolueerde, geëxpandeerde versie van meZelf. Dat is wat het leven is, zie je.

 

 En als je dat doet, oh... dan is het leven zo goed!

 En doe je dat niet, dan niet zo goed.

 

Dus zie je nu dat het niet langer jouw werk is om uit te zoeken wie je bent – je hebt dat al uitgezocht. Jouw werk is om meer van jezelf te houden zodat je meer in de buurt daarvan komt. Jouw werk is om meer te lachen, meer te spelen, meer te cruisen, meer te genieten en meer te mediteren. Jouw werk is om vaker naar het strand te gaan, meer met je voeten in het water van de baai te hangen. Jouw werk is om dingen te doen die je geruststellen, verzachten, meer in lijn brengen.

 Je hebt het werk al gedaan waardoor je het in je Vibrationele Voorraad stopte. Het werk van je leven is al gebeurd. Nu is het tijd om het TOE TE LATEN.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com 

Vertaling: Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl 

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.