Levensvreugde: vrijheid in verbondenheid ♥ Annet Hoeijmans - Boon ♥ Lichtwerkers Nederland

Jaren geleden schreef ik het verhaal: Sprong in het diepe…. of een val in een andere dimensie? Dit verhaal ontstond naar aanleiding van een persoonlijke ervaring, waardoor ik ineens, zowel fysiek als energetisch, in een andere dimensie terecht kwam.

Ik besefte toen heel helder dat mijn ziel in twee werelden woont, de tijdelijke wereld en de eeuwige wereld.

Deze ervaring bracht ook het inzicht dat de wereld van de ziel voor de zintuigen van de ziel even natuurlijk en solide is als de fysiek wereld dat is voor de zintuigen van het fysieke bewustzijn! Het zijn parallelle werkelijkheden naast de werkelijkheid van de geestelijke wereld.

De verbinding en integratie tussen alle verschillende bewustzijnsfrequenties is van groot belang in onze (Aquarius) tijd.

Het sterfelijke denken begrijpt het Eeuwige Liefdeslicht dat je BENT niet en dat hoeft ook niet.

Het is gericht op behoud van de vorm.

Het intuïtieve denken is verbonden met de de ruimte en de (Aloude) wijsheid van de Ziel en het Hart; met de Eenvoudigheid van je oorspronkelijke Liefdeslicht.

Deze intense ervaringen en inzichten "ontwaakte" het diepere besef in mij dat we alles bij ons hebben wat we nodig hebben om het leven te beléven, precies daar waar we zijn! Het ligt voor onze neus!

En in die ontvouwing van onze eigen en unieke levensweg kan het Licht en de Liefde van het "IK BEN" ( een hologram van het Kosmische Christusbewustzijn) steeds zichtbaarder, stralender, en ervaarbaarder worden.

Je wordt in het steeds bewuster individueel gaan van deze weg een open en helder kanaal voor Creatie.

Vanuit de subtiele verfijndere energie van je geestelijke DNA... tot in het diepst van je fysieke cellen en je aardse DNA. Alles doet mee en de ene dimensie dient de andere...🙏

Het werkveld waar ik samen met vele andere zielen onderdeel van uitmaak biedt een richtingaanwijzer; een poort. Een veilige doorgang om je bewust en daadkrachtig met deze scholing van de ziel te verbinden.

De keuze is vrij en wordt gemaakt door het diepere verlangen van de Ziel die zich laat leiden naar haar eigen Essentie en van daaruit naar de inspirerende verbinding vanuit het Kosmische Christusveld, een Bewustzijnsfrequentie en OerBron die álle leven dient.

Deze samenkomst tussen Liefde en Wil geeft geboorte aan het Christus-zelf (Divine Child) in de mens en nodigt ons allen uit om het leven te gaan leven zoals het bedoeld is te zijn: Licht, liefde- en vreugde-vol Steeds weer opnieuw bewust scheppend in elke moment: Co-creatie gedragen door de flow van het leven zelf.

Annet Hoeijmans - Boon
 ennoia.nl

 

Lichtactivatie Upgrades voor je hart

 Zaterdag 4 - 4 - 2020 om 20:00 uur door Lea van der Eem


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.